Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 31/10/2011

Η εβδομάδα ξεκινά σε σοβαρούς ρυθμούς, ενώ η ζωή μας κινείτε μέσα στα όρια του κοινωνικά αποδεκτού και δίνουμε μεγαλύτερο βάρος στο τι πρέπει να γίνει και όχι τι θέλουμε. Είμαστε πιο οργανωτικοί και προσπαθούμε να θέσουμε όρια και κανόνες, για να βάλουμε σε τάξη τη ζωή μας. Ωστόσο κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές. Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα επηρεάζει εσάς των τελευταίων ημερών, δημιουργώντας σας  σύγχυση τόσο σε ερωτικά, όσο και σε οικονομικά ζητήματα. Χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης. Πιο χαλαροί και χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου που αυτή τη περίοδο δεν επηρεάζεστε από τίποτα.    
Κριός 21/03-20/04:  Υποθέσεις που αφορούν καριέρα και αποκατάσταση έρχονται στο προσκήνιο, τονίζοντας τα άγχη και τις ανασφάλειες σας.  Ίσως γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικοί στη δουλειά, προσπαθώντας να πετύχετε τους στόχους σας.  Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με ανωτέρους. Υπάρχει τάση για «όλα ή τίποτα» και αυτό δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσει. Ωστόσο η μέρα ευνοεί τα οικονομικά και πολλοί θα πάρετε αποφάσεις για τη βελτίωσή τους, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση, πέρα  από συναισθηματικές παρορμήσεις. Αν ανήκετε στους Κριούς των τελευταίων ημερών, αποφύγετε την εμπλοκή φίλων σε οικονομικά ζητήματα γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις. Μελετήστε προσεκτικά οικονομικά ρίσκα, συνεργασίες και δανεισμούς...

Ταύρος 21/04-21/05: Επαγγελματικές φιλοδοξίες και σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή.  Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, νιώθετε αισιόδοξοι και δυνατοί για να προχωρήσετε και ν’ αλλάξετε τα μέχρι σήμερα δεδομένα, αλλά θα πρέπει να το κάνετε προσεκτικά και χωρίς συναισθηματικές εμπλοκές.  Εσείς των τελευταίων ημερών, θυμηθείτε ότι το ιδανικό δεν υπάρχει στο κόσμο μας και μην παρασύρεστε από άλλους. Αν ακολουθήσετε ένα άπιαστο όνειρο η απογοήτευση δεν θ’ αργήσει να έρθει.  Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και αντικειμενική οπτική.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικοί οι προβληματισμοί και οι ανασφάλειες σήμερα. Που έχετε κάνει λάθει και πως πρέπει να οργανώσετε τώρα τον προϋπολογισμό σας για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις; Αν και τα όρια είναι στενά, δεν είστε μόνοι σας και στο τέλος πάντα θα βρείτε τη λύση.  Φιλόδοξα, επαγγελματικά κυρίως, σχέδια μπορεί να απογοητεύσουν εσάς των τελευταίων ημερών, αν δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.  Να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που παίρνετε.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι εξελίξεις στις στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα φορτίσουν συναισθηματικά ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών.  Αν υπάρχουν προβλήματα, το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα  ανταγωνιστικό τόσο με συνεργάτες όσο και με το σύντροφο σας. Ωστόσο φίλοι βρίσκονται δίπλα σας για να σας δώσουν λύσεις ή να σας στηρίξουν. Συναισθηματικές απογοητεύσεις περιμένουν εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε  σε συναισθηματικές αυταπάτες.       
Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και το κλίμα στη δουλειά δεν είναι το καλύτερο σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ανασφάλειες και ζήλιες μπορεί να σας κάνουν ανταγωνιστικούς και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους αν δεν θέλετε να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.   Ο σύντροφος ή άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον θα στενοχωρήσουν ή θ’ απογοητεύσουν  εσάς των τελευταίων ημερών.  Ίσως περιμένατε περισσότερα από αυτούς και η έλλειψη ανταπόκρισης τους σας απογοητεύει. Μην στηρίζεστε στους άλλους και δείτε αντικειμενικά τα πράγματα γιατί μπορεί να είναι δικό σας το πρόβλημα και όχι δικό τους.
Παρθένος 24/08-23/09: Πιο εξωστρεφείς και δημιουργικοί είστε σήμερα. Προσπαθείτε να κερδίσετε την προσοχή των άλλων και να προωθήσετε τους στόχους σας, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες και τα χαρίσματα σας. Κάντε το χωρίς υπερβολές και συναισθηματικές ακρότητες. Αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς στο ξεκίνημα της εβδομάδας και θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις, έντονο πάθος, κτητικότητα και ζήλιες, μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.  Αυταπάτες και εξαπατήσεις προβλέπονται για εσάς των τελευταίων ημερών. Πληροφορίες και μηνύματα ίσως φτάνουν παραποιημένα στ’ αυτιά σας και σας οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές.  Δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις γιατί είναι εύκολο να παραπλανηθείτε σε εργασιακά.   
Ζυγός 24/09-23/10: Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια, κατοικία ή ακίνητη περιουσία έρχονται στην επιφάνεια στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και ζητούν την προσοχή σας. Η ατμόσφαιρα είναι ανταγωνιστική και πιθανές ανασφάλειες  οδηγούν σε συναισθηματικές ακρότητες, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Εντάσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές, ενώ αγοραπωλησίες δημιουργούν προβλήματα. Με ιδιαίτερη προσοχή και αντικειμενικότητα πρέπει να ελέγξετε εσείς των τελευταίων ημερών επιχειρηματικά ή οικονομικά σχέδια για ν’ αποφύγετε αργότερα απογοητεύσεις.  Μην πάρετε τώρα αποφάσεις τόσο για προσωπικά όσο και επαγγελματικά θέματα.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας η οποία σας βρίσκει πολύ δραστήριους και κοινωνικούς. Συζητήσεις, τηλέφωνα, συναντήσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και πολλές μετακινήσεις αποτελούν το σημερινό σας πρόγραμμα. Επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης είναι το κύριο θέμα σκέψεων και συζητήσεων, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Πολλοί καταστρώνετε σχέδια βάσει στρατηγικής για να πετύχετε τους στόχους σας, όμως αυτό μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με τους άλλους. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί η ανάγκη να καλύψετε ανασφάλειές, επηρεάζει τη κρίση σας και σας οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Απογοητεύσεις ακόμη και με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές.   
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικονομικά και η διαχείριση του εισοδήματός σας έρχονται στο προσκήνιο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φορτίζοντας συναισθηματικά, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους και μην γίνεστε απόλυτοι. Δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο, υπάρχει και το γκρι.  Ο μήνας δεν κλείνει ευχάριστα για εσάς των τελευταίων ημερών, αφού εγκυμονούν κίνδυνοι σε επίπεδο συμφωνιών και συνεργασιών.  Συγκεχυμένα είναι τα πράγματα σε συζητήσεις αλλά και στην καθημερινότητα και δεν σας βοηθούν οι καταστάσεις να πάρετε τελικές αποφάσεις.  Και πολύ καλά θα κάνετε, να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική αυτή τη στιγμή.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στο επίκεντρο είστε σήμερα. Αυτοπεποίθηση και ενέργεια ανεβαίνουν και βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη των προηγούμενων ημερών. Βγαίνετε δυναμικά μπροστά, αλλά πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές γιατί υπάρχει έντονη τάση ανταγωνισμού, κυρίως σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Προωθείστε τους στόχους σας χωρίς να  γίνεστε καταπιεστικοί και απόλυτοι με τους άλλους. Εξελίξεις στα οικονομικά απογοητεύουν εσάς των τελευταίων ημερών. Ίσως είχατε μεγαλύτερες προσδοκίες για κάποια κέρδη ή τις αποδοχές σας, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως περιμένατε.
Υδροχόος 21/01-19/02: Συναισθηματικές ανασφάλειες και άγχος σας ταλαιπωρεί στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Η αυτοπεποίθηση σας πέφτει και αν και μόλις τελείωσε ένα τριήμερο, εσείς νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι.  Προσέξτε την υγεία σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η οικογένεια βρίσκετε στο πλευρό σας, ενώ πολλοί θα ξεφύγετε καλώντας φίλους στο σπίτι. Απογοήτευση ίσως νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών, βλέποντας ότι τελικά δεν έχετε τη δυνατότητα υλοποίησης ενός σχεδίου  ή στόχου.       
Ιχθείς 20/02-20/03: Με πολλές κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με φίλους ή ομαδικές δραστηριότητες, ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Προσπαθείτε να δικτυωθείτε ή να δείξετε τις δυνατότητες σας, για να προωθήσετε τους στόχους σας, αλλά ίσως το παρακάνετε σήμερα. Το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό και εσείς απότομοι και καταπιεστικοί με φίλους ή συνεργάτες.  Ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθείτε από τα έντονα συναισθήματα σας. Τώρα αν ανήκετε στους ιχθείς των τελευταίων ημερών, συγκεχυμένα και μπερδεμένα είναι στο μυαλό σας σχέδια για το μέλλον και στόχοι. Καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας γιατί η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη και μπορεί να βλέπετε ιδανικές καταστάσεις που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, δημιουργώντας έτσι κινδύνους αυταπάτης η εξαπάτησης.
AstroMeleti