Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 10/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η προσοχή σας στρέφετε σήμερα σε μια συνεργασία, μια  σχέση ή το γάμο σας και ίσως χρειαστεί ν’ αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, στο σύντροφο ή ένα συνεργάτη. Ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες  δοκιμάζονται και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους.  Αν πρόκειται για σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια, θα προχωρήσουν, ενώ ότι είναι σαθρό ή ψεύτικο μάλλον φτάνει στο τέλος του...

Ταύρος 21/04-21/05: Θέματα της δουλειάς συνεχίζουν να σας απασχολούν και να δημιουργούν ανασφάλειες σε πολλούς από εσάς. Άγχος και νεύρα δεν θα λείψουν σήμερα. Πολύ κουρασμένοι αλλά και απογοητευμένοι νιώθετε εσείς των τελευταίων ημερών καθώς ή αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στα εργασιακά, ή οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στη δουλειά είναι πολλές και οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζεται. Όπως και να έχει, υπάρχει πίεση και περιορισμός, όμως αν δείξετε υπευθυνότητα και υπομονή, στο τέλος οι κόποι σας θα ανταμειφτούν. Την υγεία σας θα πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα γιατί οι ρυθμοί που ακολουθείτε και η κούραση μπορεί να  την επηρεάσουν.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η διάθεσή σας παραμένει και σήμερα ανεβασμένη και η μέρα υπόσχετε ευχάριστε στιγμές με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να έχετε υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστούσαν. Μπορεί να νιώθετε λίγο απογοητευμένοι ή κουρασμένοι σήμερα, όμως είναι κάτι παροδικό.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικογενειακά προβλήματα και υποχρεώσεις θα κάνουν δύσκολη τη σημερινή μέρα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Είστε πιο ευαισθητοποιημένοι γύρω από θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και αυτό σας κάνει να νιώθετε έντονο το βάρος των υποχρεώσεων.  Σχετικά ζητήματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν ή δεν είχατε δώσει την πρέπουσα σημασία, τώρα έχουν έρθει στο προσκήνιο και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.  
Λέων 23/07-23/08: Η προσοχή σας σήμερα στρέφετε στις  σχέσεις με  συγγενείς ή  άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι καθώς φαίνετε να έχουν συνεχώς περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, χωρίς ν’ αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνετε.  Επικοινωνία και μετακινήσεις σήμερα γίνονται μετ’ εμποδίων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα σε μηχανήματα ή το μεταφορικό σας μέσο.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως δημιουργήσουν και κάποια προβλήματα σε σχέσεις. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι με τα οικονομικά,  καθώς σας περιορίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ο Κρόνος έχει φέρει στην επιφάνεια προβλήματα, που η ρίζα τους βρίσκετε στην κακή διαχείριση των οικονομικών σας στο παρελθόν. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε το μάθημά σας και να γίνετε λίγο πιο υπεύθυνοι με τα οικονομικά σας.
Ζυγός 24/09-23/10:  Προσωπικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση.  Υποχρεώσεις από προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις  έχουν κουράσει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει να δείτε ρεαλιστικά τις σχέσεις αυτές και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Νιώθετε πολύ κουρασμένοι και καταβεβλημένοι και πολλές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Ίσως πρέπει να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν, γιατί ολοκληρώνετε τώρα ένας κύκλος της ζωής σας για ν’ ανοίξει ένας καινούργιος. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, επανεξετάζοντας το παρελθόν σας και αναγνωρίζοντας τα λάθει σας ώστε να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον.  
Τοξότης 23/11-21/12: Πιο κοινωνικοί και δραστήριοι νιώθετε σήμερα, ενώ πολλοί θα χρειαστεί να κάνετε υπερβολές προσπαθώντας να  διατηρήσετε τις ισορροπίες στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις.  Σε οριακό σημείο βρίσκονται για εσάς των τελευταίων ημερών  οι σχέσεις με κάποιους φίλους και θα χρειαστεί να διακόψετε τις επαφές σας, είτε γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα μεταξύ σας, είτε γιατί έτσι το έφεραν  οι συγκυρίες. Ένας στόχος ή μια συλλογική προσπάθεια θέλουν την προσοχή σας και θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά για την υλοποίηση τους.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Στον επαγγελματικό τομέα στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον σας και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και τη ζωή σας γενικότερα.  Κούραση και απαισιοδοξία νιώθουν οι περισσότεροι από εσάς, καθώς οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και ενώ δύνεται τον καλύτερο σας εαυτό, νιώθετε ότι οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας.  Ίσως πρέπει να δείτε αντικειμενικά όλα τα δεδομένα και ν’ αποφασίσετε τι αξίζει να κρατήσετε στη ζωή σας  και τι όχι.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η μέρα είναι ιδανική για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Ωστόσο το κλίμα δεν είναι το ίδιο θετικό και για εσάς των  τελευταίων ημερών, καθώς υποχρεώσεις και δυσκολίες σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια για να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε λίγο.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πάθος σας ενισχύεται σήμερα και αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας μπορεί να σας παρασύρουν. Ωστόσο μόνο με διαλλακτικότητα και διπλωματία θα έχετε τ’ αποτελέσματα που θέλετε.  Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στα οικονομικά αγχώνουν εσάς των τελευταίων ημερών. Γίνεστε πιο εσωστρεφείς και μπορεί να νιώσε απογοητευμένοι  στην προσπάθεια σας να βρείτε τρόπους να σταθείτε στα πόδια σας και να τα καταφέρεται χωρίς τη βοήθεια κανενός. Πολλοί μπορεί να προβληματίζεστε αν οι επιλογές σας είναι σωστές σε σχέση με τις επιθυμίες σας, όμως δεν είναι σήμερα η κατάλληλη μέρα για να βγάλετε συμπεράσματα.   
AstroMeleti