Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 08/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Εργασιακά ή θέματα υγείας θα αγγίξει η σημερινή πανσέληνος. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γενέθλια το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα αντιμετωπίσετε μια ένταση στο χώρο της δουλειάς και θα πρέπει να  προσέξετε τις εργασιακές σας σχέσεις. Ίσως είχατε αμελήσει κάποιες υποχρεώσεις το προηγούμενο διάστημα και τώρα πιέζεστε για να καλύψετε το κενό. Για κάποιους από εσάς αυτή η πανσέληνος μπορεί να σηματοδοτεί και το τέλος μιας δουλειάς, που θα σας δώσει τι έναυσμα για α ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Επίσης  μια αδιαθεσία ή κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας θα μπορούσε να σας ταλαιπωρήσει αυτές τις μέρες...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Δεν είναι αρνητική για εσάς αυτή η πανσέληνος. Προσωπικά θέματα μπορεί να σας πιέσουν, ενώ δεν θα λείψουν διαφορές και εντάσεις με το σύντροφο ή τα παιδιά. Ωστόσο Δίας και Αφροδίτη στο ζώδιο σας,  ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, βοηθώντας σας να προωθήσετε αισθηματικά ζητήματα, δημιουργικά σχέδια αλλά και υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η πανσέληνος αυτή θα είναι λίγο δύσκολη για εσάς, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 7,8 και 9 Ιουνίου. Θα χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Άτομα της οικογένειας ή θέματα του σπιτιού, έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς και μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να σας έχουν αγχώσει και αυτό θα επηρεάσει σήμερα τις οικογενειακές σας σχέσεις και το κλίμα στο σπίτι γενικότερα. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς γιατί μπορεί να επηρεάσουν και την υγεία σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Δεν είναι κακή αυτή πανσέληνος για εσάς. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σας πιέσουν ή θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες για την προώθηση ενός φιλόδοξου σχεδίου. Επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 6-8 Ιουλίου βοηθώντας σας  να οργανώσετε καλύτερα ή να επαναπροσδιορίσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Όπως και να έχει, η  μέρα θα είναι απαιτητική και μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις, ωστόσο φίλοι και συνεργάτες θα είναι εκεί, προσφέροντας τη βοήθεια τους.    
Λέων 23/07-23/08:  Ο τομέας των οικονομικών επηρεάζεται με αυτή την πανσέληνο. Ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γενέθλια 6-10 Αυγούστου, μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει και θα σας αναστατώσουν. Αποφύγετε αυτές τις μέρες σοβαρές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες και επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά, απ’ όπου μπορεί να προκύψει κάποια βοήθεια.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Στο ζώδιο σας πραγματοποιείται αυτή η πανσέληνος, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί 6-9 Σεπτεμβρίου. Μπορεί για εσάς να κλείνει τώρα ένα κεφάλαιο τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για να δώσει τη θέση του σε κάτι καινούργιο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει άγχος φοβίες και ένταση.  Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να επαναπροσδιορίζονται ωστόσο ο ανάδρομος Άρης δεν σας αφήνει ν’ αναλάβετε άμεσα δράση. Προσέξτε την υγεία σας γιατί έχετε την τάση να σωματοποιείτε τα άγχη σας και αποφύγετε βιαστικές ή παρορμητικές αντιδράσεις.    
Ζυγός 24/09-23/10:  Κούραση και εσωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της πανσελήνου για εσάς. Οι υποχρεώσεις σας, σε όλα τα επίπεδα, ήταν πολλές το προηγούμενο διάστημα και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 7-9 Οκτωβρίου, μπορεί να είστε στα όρια της υπερκόπωσης και χρειάζεστε χρόνο για να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε. Για κάποιους από εσάς  υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας αυτές τις μέρες, το οποίο μπορεί ν’  ανακαλύψετε τον επόμενο μήνα. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να είστε προσεκτικοί και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια.     
Σκορπιός 24/10-22/11:  Την κοινωνική σας ζωή και το φιλικό σας περιβάλλον θα αγγίξει αυτή η πανσέληνος, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 6-8 Νοεμβρίου. Από τη μία μπορεί να δώσει μια ώθηση σε κάποιους κοινωνικούς σας στόχους ή μια ομαδική δραστηριότητα, ωστόσο από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και διαφορές με φίλους ή συνεργάτες. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εντάσεις στον άξονα καριέρας και οικογένειας θα δημιουργήσει αυτή η πανσέληνος, κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 6-9 Δεκεμβρίου. Εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση στο σπίτι ή το αντίστροφο. Μην πιέσετε καταστάσεις και αποφύγετε εντάσεις με ηλικιωμένα άτομα ή ανωτέρους. Μπορεί ένα κύκλος να ολοκληρώνετε τώρα για εσάς και κάτι να τελειώνει για να δημιουργήσει χώρο για κάτι καινούργιο. Ο Δίας και η Αφροδίτη   θα σας χαρίσουν ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς και αυτό μπορεί να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ο ενθουσιασμός και αισιοδοξία ενισχύονται με αυτή την πανσέληνο και μπορεί να σας ωθήσουν  σε περιπέτειες και καινούργιες εμπειρίες. Στο προσκήνιο έρχονται θέματα που έχουν σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή νομικά και μπορεί να σας πιέσουν, καθώς ο ανάδρομος Άρης δεν τ’ αφήνει να εξελιχθούν όπως θα θέλατε, δημιουργώντας, αναβολές καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την πανσέληνο, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί 6-9 Φεβρουαρίου. Οικονομικές εκκρεμότητες  σας αγχώνουν, ενώ οι καθυστερήσεις και οι αναβολές στα οικονομικά, σας έχουν κουράσει.  Προσέξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε σήμερα σημαντικές συναλλαγές. Άτομα της οικογενείας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, ενώ γενικότερα οικογένεια ή ακίνητη περιουσία μπορεί να γίνουν πηγή κέρδους για κάποιους από εσάς.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Απέναντι σας πραγματοποιείτε αυτή η πανσέληνος οξύνοντας τα πνεύματα και δημιουργώντας εντάσεις τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια αυτή τη περίοδο κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους, ωστόσο μπορεί να μην βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε. Μια σχέση σας μπορεί να έχει φτάσει σε οριακό σημείο και καλείστε να πάρετε θέση. Βέβαια ο ανάδρομος Άρης δεν αφήνει περιθώρια άμεσης αντίδρασης και  θ’  αναλάβετε δράση μετά τα μέσα Απριλίου.   
 AstroMeleti