Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 20/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Ο ήλιος περνά στο ζώδιο σας από σήμερα, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται, βγάζοντάς σας από μια περίοδο όχι και τόσο δραστήρια για εσάς. Παρασκηνιακές διαδικασίες που εξελίχτηκαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι πολύ πιθανό να βγουν στο φως. Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Άρη, δεν αφήνει, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών πολλά περιθώρια για ν’ αναλάβετε άμεσα δράση και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ανυπομονησία και  ένταση.  Ωστόσο η ενέργεια σας αυξάνετε και σας βοηθά να προετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα σας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Έντονη θα είναι η κοινωνική δραστηριότητα σήμερα ενώ κάποιοι από εσάς ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να επιλέξετε μεταξύ της ικανοποίησης  των δικών σας επιθυμιών και κάποιων κοινωνικών υποχρεώσεων. Εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες είναι πολύ πιθανές, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου, κατά την οποία οι περισσότεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία. Η εσωστρέφεια ενισχύεται και φοβίες ή ανασφάλειες από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Όμως φαίνεστε πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι για να τις αντιμετωπίσετε. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δύσκολα θα κρατήσετε ισορροπίες σήμερα μεταξύ δουλειάς και οικογένειας και κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με τους γονείς ή κάποια ηλικιωμένα άτομα. Ο Ήλιος περνά από σήμερα στον Κριό, αναζωογονώντας την κοινωνική σας ζωή αλλά και τις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και σας κάνει πιο κοινωνικούς και δραστήριους. Πολλοί μπορεί να πάρετε πρωτοβουλίες για ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά ή με μια ομαδική δραστηριότητα. Ωστόσο στο ίδιο ζώδιο παραμένει και ο Ερμής ανάδρομος και θα πρέπει να προσέξετε πολύ το λόγο και την έκφρασή σας γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Επαγγελματικά κυρίως θέματα θα φέρει στο προσκήνιο η είσοδος του Ήλιου στο Κριό και μπορεί να κάνει πιο έντονη την ανάγκη σας για αλλαγές και καινούργια δεδομένα σε δουλειά και καριέρα γενικότερα. Ελέγξτε την παρορμητικότητα σας και μην κάνετε βιαστικές επιλογές. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά το επόμενο διάστημα, όμως χρειάζεται προσεκτικά και σταθερά βήματα για να έχετε τα’ αποτελέσματα που θέλετε. Μην βιάζετε και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημά σας. Ένταση και εκνευρισμός προκύπτει σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς, γραφειοκρατικά προβλήματα ή  η αδυναμία σας να προωθήσετε ένα σχέδιο μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση και να σας νευριάσουν.  
Λέων 23/07-23/08: Άγχος και πίεση σήμερα με τα οικονομικά σας.  Καθυστερήσεις και προβλήματα δεν αφήνουν τα πράγματα να προχωρήσουν όπως θα θέλατε και οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, σας αγχώνουν. Ωστόσο από σήμερα ο ήλιος περνά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, τονίζοντας την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Δίνεται έμφαση στα σχέδια για το μέλλον σας, ενώ μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα, να προκύψουν ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, αλλάζοντας τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μοναδικό μελανό σημείο η παρουσία του ανάδρομου Ερμή που μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις ή παρανοήσεις. 
Παρθένος 24/08-23/09: Εντάσεις  με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη είναι πολύ πιθανές σήμερα, καθώς οι ανάγκες ή οι απαιτήσεις τους είναι περισσότερες από αυτές που μπορείτε να αντιμετωπίσετε και αυτό μπορεί να σας κάνει επιθετικούς μαζί τους. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου που θα δώσετε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες προς τρίτους. Μπορεί να χρειαστεί ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν οικονομικές συνεργασίες, δάνεια, ασφάλειες, φορολογικά κλπ. και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο ανάδρομος Ερμής ευνοεί ασάφειες, απροσεξίες και λάθει.     
Ζυγός 24/09-23/10: Ένα πρόβλημα υγείας ή υποχρεώσεις που φορτώνεστε στη δουλειά θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Προσέξτε την υγεία σας γιατί κούραση και άγχος μπορεί να την επηρεάσουν αρνητικά. Απέναντί σας, στο ζώδιο του Κριού, θα περάσει από σήμερα ο Ήλιος, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν στενές  προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αναζωπυρώνονται θέματα που αφορούν το γάμο σας, μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία και το επόμενο διάστημα θ’ ασχοληθείτε πολύ έντονα μ’ αυτά. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αποφεύγοντας βιαστικά συμπεράσματα και παρορμητικές επιλογές. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας βάλει παγίδες.    
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ενθουσιασμός και ανεβασμένη διάθεση, χαρακτηρίζει σήμερα  τους περισσότερους από εσάς. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Οκτωβρίου μπορεί να παρασυρθείτε από τα συναισθήματα σας και να εμπλακείτε σ’ ένα παιχνίδι ανταγωνισμού με φίλους ή συνεργάτες.  Επανεξετάζετε το κατά πόσο σας ευχαριστεί μια ομαδική προσπάθεια στην οποία έχετε εμπλακεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με τους υπολοίπους. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα φέρει στο φώς θέματα σχετικά με τη δουλειά, το καθημερινό σας πρόγραμμα ή την υγεία. Το ενδιαφέρον σας, για κάποιο λόγο, επικεντρώνεται περισσότερο σ’ αυτούς τους τομείς και η ανάγκη για ανανέωση γίνεται πιο έντονη. Προωθείστε θέματα που έχουν σχέση με τη δουλειά ή την υγεία σας, χωρίς να βιάζεστε ή να γίνεστε επιθετικοί.
Τοξότης 23/11-21/12: Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνονται με την είσοδο του Ήλιου στο ζυγό, δίνοντας ώθηση τόσο στη δημιουργικότητα σας, όσο και στη συναισθηματική σας ζωή.  Απρόσμενα γεγονότα και εμπνευσμένες ιδέες θα σας δώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, την ευκαιρία να βγείτε μπροστά και να προβάλλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Κάποιοι άλλοι θα δώσετε προτεραιότητα στη συναισθηματική σας ζωή, αναζητώντας την ευχαρίστηση με τον ένα ή το άλλο τρόπο. Πρόκειται για μια πολύ ευνοϊκή και δημιουργική περίοδο, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα και να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί ο ανάδρομος Ερμής εύκολα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων και ν’ αποφύγετε εντάσεις κι εκνευρισμούς με άτομα της οικογένειας ή προϊσταμένους. 
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα είναι πολυάσχολη και μπορεί να σας κουράσει.  Από τη μία οι απαιτήσεις των ανθρώπων του κοντινού σας περιβάλλοντος και από την άλλη,   υποχρεώσεις της καθημερινότητας και διαδικαστικά μπερδέματα,  σας ταλαιπωρούν και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να προωθήσετε τα δικά σας σχέδια. Η αναστάτωση δεν θα λείψει, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα επικεντρωθείτε το επόμενο διάστημα, με την παραμονή του Ήλιου στον Κριό. Η διάθεση και η επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση γίνεται πιο έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες που θα σας παρασύρουν. Από την άλλη απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να σας βάλουν σε διαδικασία αλλαγών. Όπως και να έχει, θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να παρασυρθείτε από βιαστικά συμπεράσματα και παρορμητικές αντιδράσεις.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά θέματα θ’ απασχολήσουν έντονα σήμερα, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας άγχος και αγωνία σε κάποιες περιπτώσεις. Οι ρυθμοί σας ανεβαίνουν με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο απαιτητική και πολυάσχολη. Νέες γνωριμίες, καινούργιες ιδέες αλλά και συμφωνίες μπορεί να προκύψουν, όμως κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει είστε επιφυλακτικοί, γιατί ο ανάδρομος Ερμής ίσως δημιουργήσει σύγχυση και  λάθει. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και αφήστε να περάσουν λίγες μέρες πριν πάρετε αποφάσεις.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σήμερα, δίνοντας προτεραιότητα σε εσάς και τις επιθυμίες σας. Η μέρα κρύβει εντάσεις, σε σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Μπορεί να  αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και αυτό σας κάνει επικριτικούς μαζί τους. Το μέλλον κάποιων σχέσεων μπορεί να σας προβληματίζει έντονα, όμως δεν είστε σε θέση ακόμη να πάρετε αποφάσεις και ν’ αναλάβετε δράση. Τα οικονομικά θα έρθουν σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα με την είσοδο του ήλιου στον Κριό. Μπορεί να υπάρξουν καινούργιες εισοδηματικές πηγές αλλά και καταναλωτική σας διάθεση μπορεί ν’ αυξηθεί και να σας παρασύρει. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται στις δικές σας μοίρες,  θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υπολογισμούς, διακανονισμούς και αγορές, αποφεύγοντας βιαστικές και επιπόλαιες αντιδράσεις.
AstroMeleti