Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 28/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν σήμερα. Αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμός ενισχύονται και σας βοηθούν να δραστηριοποιηθείτε για να πραγματοποιήσετε επιθυμίες και στόχους.  Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα...

Ταύρος 21/04-21/05:  Συναισθητικές ή οικονομικές ανασφάλειες ταλαιπωρούν αρκετούς από εσάς,  όμως σήμερα η μέρα υπόσχετε λύσεις και διεξόδους που θα σας βοηθήσουν ν’ απαλλαγείτε από το άγχος. Πολλοί ίσως κάνετε ένα μικρό απολογισμό αυτή τη περίοδο και αυτό θα σας φανεί χρήσιμο γιατί εμπειρίες και λάθει του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον.  Μια βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανή.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη συναισθηματική φόρτιση κρύβει η μέρα για πολλούς από εσάς.  Προσπαθείτε ν’ ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας αλλά δεν είναι εύκολο και σήμερα υπάρχει κίνδυνος να γίνεται ανταγωνιστικοί με τους άλλους χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Το κλίμα είναι πιο ευχάριστο για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς η κοινωνική σας δραστηριότητα ενισχύεται και η μέρα υπόσχετε συναντήσεις με φίλους και καινούργιες  γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες κάποια στιγμή. Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε μια ομαδική δραστηριότητα ή μια συλλογική δουλειά.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Θα υπάρξουν ευκαιρίες σήμερα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε επαγγελματικούς στόχους. Ευνοούνται μυστικές επαφές και συμφωνίες ή σχέδια τα οποία δεν έχετε κοινοποιήσει ακόμη.
Λέων 23/07-23/08: Κοινωνικές επαφές ή συζητήσεις με φίλους σας βοηθούν στη προώθηση ενός σχεδίου ή θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές. Συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται, ενώ η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με θέματα εξωτερικού, σπουδές ή νομικές υποθέσεις.
Παρθένος 24/08-23/09: Συζητήσεις, σκέψεις και σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα, σας βοηθούν να φτάσετε στη ουσία και να  βγάλετε κάποια συμπεράσματα. Βαθύτερες  επιθυμίες που κρύβατε χρόνια μέσα σας έρχονται στο προσκήνιο για να τις προωθήσετε. Η μέρα  είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.
Ζυγός 24/09-23/10: Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Οι συνεργασίες ευνοούνται και τα άτομα που πιθανότατα θα γνωρίσετε σήμερα, μπορούν να σας βοηθήσουν.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Με οικονομικά ή φορολογικά κυρίως θέματα θα ασχοληθείτε σήμερα και η μέρα είναι πολύ καλή για να ζητήσετε μια οικονομική ενίσχυση ή να  τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες κλπ. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε μια επένδυση. Εκφράζεστε με πάθος και δυναμισμό και αυτό μπορεί να βελτιώσει την εικόνα σας στον εργασιακό χώρο. Όπως και να έχει, η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε οικονομικά ή εργασιακά ζητήματα.
Τοξότης 23/11-21/12: Πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί είστε σήμερα με το σύντροφο ή τους συνεργάτες και αυτό θα σας βοηθήσει, να προβάλετε τον εαυτό σας και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ν’ αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά, ευνοούνται, ενώ θα μπορούσατε επίσης να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με την οικογένεια και τις ανάγκες του σπιτιού.  Πολλοί από εσάς του πρώτου δεκαημέρου, νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρήστε από ένα μικρό πρόβλημα υγείας και θα επιλέξετε σήμερα να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Οικογενειακά θέματα και υποθέσεις ακίνητης περιουσίας, ευνοούνται σήμερα και καλό θα ήταν ν’ αχοληθείτε μαζί τους και τα ξεκαθαρίσετε.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Έντονη δραστηριότητα κρύβει η μέρα. Πολλοί μπορεί να νιώσετε ότι δεν σας φτάνει η μέρα για να κάνετε όλα όσα θέλετε, όμως η καλή σας διάθεση και η ενεργητικότητα που σας χαρακτηρίζει, θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε πολλές από τις επιθυμίες σας σήμερα. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια πολύ σημαντική πρόταση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας έτσι ώστε να νιώθετε πιο ασφαλείς. Οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται, ενώ πολλοί θα μπορούσατε να  προωθήσετε εργασιακά ζητήματα  που υπόσχονται βελτίωση του εισοδήματός σας. Το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει αν χρειαστεί.

 AstroMeleti