Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 04/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Απογοήτευση συνεχίζει να σας δημιουργεί η καθυστέρηση στην υλοποίηση σχεδίων ή ιδεών σας. Οι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες δεν σας ικανοποιούν και σήμερα ίσως νιώσετε ότι είστε μόνοι και οι δικοί σας άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τη συναισθηματική σας ζωή και να βγάλετε συμπεράσματα τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας σχέσεις...
 Ταύρος 21/04-21/05: Υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σας επιτρέπουν να περάσετε τη μέρα όπως εσείς θα θέλατε, δημιουργώντας ένταση γενικότερα στη   συμπεριφορά σας. Θα προτιμούσατε να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε σήμερα, ωστόσο οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα είναι δύσκολη σήμερα, ενώ η μέρα δεν ενδείκνυται για παρασκήνιο και μυστικές διαδικασίες.   
 Δίδυμοι 22/05-21/06: Δύσκολη σήμερα η επικοινωνία με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε συζητήσεις σχετικές με οικονομικά, γιατί δεν θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων και αυτό θα επηρεάσει τα συναισθήματα σας για τους άλλους. Ίσως οι απαιτήσεις είναι περισσότερες από αυτό που μπορεί να δώσει κάποιος, δίνοντας έτσι μια λανθασμένη εικόνα απομάκρυνσης ή απόρριψης.  Θα επικρατήσει κλίμα ψυχρότητας και απογοήτευσης και σίγουρα δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θ’ αφορούν τη σχέση σας με φίλους ή δικούς σας ανθρώπους.  Υποθέσεις που αφορούν παιδιά, μπορεί να σας απογοητεύσουν.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Δύσκολα θα βρείτε σήμερα ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Επαγγελματικοί ή κοινωνικοί στόχοι σας έχουν απορροφήσει, και ίσως έχετε απομακρυνθεί από την οικογένεια, δημιουργώντας ένα κλίμα ψυχρότητα στο χώρο του σπιτιού. Αντίθετα τώρα, κάποιοι άλλοι ίσως έχετε επωμιστεί περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις, αμελώντας τη δουλειά και την καριέρα σας. Όπως και να έχει, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, θα υπάρξουν προβλήματα, τόσο στις οικογενειακές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι εξελίξεις θα διαψεύσουν τις προσδοκίες σας, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πιέσετε καταστάσεις ή να λύσετε διαφορές.  
Λέων 23/07-23/08:  Άγχος, κούραση και στρες θα επικρατήσουν σήμερα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Θα συναντήσετε εμπόδια στη διεκπεραίωση ενός σχεδίου και αυτό μπορεί να σας καταβάλει. Μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τους άλλους και αποφύγετε εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Δυσκολίες θα προκύψουν σήμερα στις σχέσεις σας με κάποιους φίλους ή συνεργάτες.  Δεν υπάρχει σύμπνοια απόψεων και αυτό μπορεί να γίνει αιτία συναισθηματικής  ψυχρότητας μεταξύ σας. Η διαχείριση οικονομικών υποθέσεων ή κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί να δημιουργήσουν συναισθήματα απογοήτευσης και απόρριψης. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο, επηρεάζοντας άμεσα τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Πολλοί ίσως νιώσετε ότι οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές, ενώ δεν έχετε την κατανόηση ή  την αναγνώριση που θα έπρεπε. Νιώθετε μόνοι και απογοητευμένοι και αυτό δημιουργεί ψυχρότητα στις σχέσεις σας.  Μην πιέσετε καταστάσεις και μην  πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για το γάμο σας ή κάποια σοβαρή σχέση και συνεργασία.     
Σκορπιός 24/10-22/11:  Το καθημερινό σας πρόγραμμα αλλά και εξελίξεις στα εργασιακά θα προβληματίσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Καινούργια πράγματα που μπήκαν στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα τώρα ίσως σας απογοητεύσουν. Παρασκηνιακές διαδικασίες επηρεάζουν τη δουλειά και τις  εργασιακές σας σχέσεις,  διαψεύδοντας τις προσδοκίες σας.   Πολλοί θα νιώσετε απογοητευμένοι, ωστόσο καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά ή κάποιους συνεργάτες. Προσέξτε την υγεία σας και βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.
Τοξότης 23/11-21/12: Ισορροπίες καλείστε να βρείτε σήμερα στην προσωπική σας ζωή και τα αισθηματικά σας. Τριβές και συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ πιθανές και δεν αποκλείεται να ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει. Κάποιοι άλλοι ίσως σκέφτεστε ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις σε μια σχέση, και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αλλά και οι δυσκολίες που μπορεί να περνάτε στα επαγγελματικά, δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστες τις προσωπικές αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να δεχτείτε παράπονα από άτομα της οικογένειας σας, ενώ η αδυναμία τους να κατανοήσουν το τι περνάτε, θα σας απογοητεύσει και ίσως σας δημιουργήσει αισθήματα ψυχρότητας και μοναξιάς.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Φόρτος εργασίας ή ένα μικρό πρόβλημα υγείας, δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε τη μέρα σας όπως θα θέλατε. Γραφειοκρατικά προβλήματα βάζουν φραγμούς στα σχέδια σας, ενώ εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν και  από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, δύσκολα θα αποφύγετε παρεξηγήσεις με φίλους, γείτονες ή συγγενείς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε περισσότερο τα πράγματα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η διάθεσή σας μπορεί να είναι ανεβασμένη, ωστόσο οικονομικές δυσκολίες και  ανασφάλειες θα σας περιορίσουν. Δύσκολη μέρα για συνεργασίες ή  σχέσεις που επηρεάζονται από οικονομικά ζητήματα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών,  ίσως αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας κριτικάρουν και δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Ωστόσο σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να λύσετε τις διαφορές σας και καλό θα ήταν να κρατήσετε αποστάσεις. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες.   
AstroMeleti