Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 19/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινά, με έντονους ρυθμούς και  ευχάριστη διάθεση. Κοινωνικές επαφές αλλά  και γενικότερα θέματα που αφορούν τα κοινωνικά ευνοούνται σήμερα. Πολλοί θα κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι, ενώ μπορεί να μάθετε ή να συνειδητοποιήσετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε συμπεράσματα για το μέλλον μιας σχέση ή συνεργασίας. Ίσως σκέφτεστε ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις σε μια σχέση, ή  άλλοι σκέφτονται να σας δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες. Όπως και να έχει, υποθέσεις σχέσεων ή συνεργασιών προωθούνται...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Ίσως να νιώθετε προβληματισμένοι, ωστόσο το κλίμα είναι θετικό για εσάς και μπορείτε σήμερα να προωθήσετε όνειρα και φιλοδοξίες. Κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών εξετάζετε εργασιακά ή θέματα υγείας και ίσως προσπαθείτε να βρείτε τρόπο για να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα ή δυσκολίες. Μπορεί οι εργασιακές σας υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, όμως σήμερα θα νιώσετε ότι οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και αρχίζουν να δίνουν καρπούς.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολύ καλή μέρα για να χαρείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δημιουργικά σχέδια αλλά και υποθέσεις που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή ή τα παιδιά ευνοούνται και κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε σήμερα ότι είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση μιας επιθυμίας σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για κάποιους από εσάς με την επισημοποίηση μιας σχέσης.
 Καρκίνος 22/06-22/07: Η μέρα χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα και ανταγωνιστική διάθεση σε κάποιες περιπτώσεις. Ωστόσο οικογενειακά ζητήματα προωθούνται και είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια πιο ουσιαστική σχέση με άτομα της οικογενείας. Τα επαγγελματικά προωθούνται και δεν αποκλείεται να πάρετε σήμερα κάποιες ειδήσεις που θα σας ευχαριστήσουν.  Οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται με κάποιο τρόπο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε υποθέσεις που αφορούν οικογένεια, ακίνητα ή τη θεμελίωση κάτι καινούργιου.  
Λέων 23/07-23/08: Με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα θα αντιμετωπίσετε σήμερα την καθημερινότητα σας και τις υποχρεώσεις σας μέσα σ’ αυτήν. Καταφέρνετε να οριοθετήσετε καλύτερα υποθέσεις και δραστηριότητες και αυτό θα είναι ευεργετικό και για τις σχέσεις σας. Η μέρα ευνοεί επαφές, συζητήσεις αλλά και συμφωνίες που αφορούν επαγγελματικά και σας δίνεται η δυνατότητα με αργά και σταθερά βήματα να προωθήσετε τους στόχους σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις και κούραση μπορεί να σας πιέσουν σήμερα και να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα για αρκετούς από εσάς. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλού τόνους και να δουλέψετε με  υπομονή και υπευθυνότητα αν θέλετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις και να σταθεροποιήσετε ή να βελτιώσετε το εισόδημά σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Υποχρεώσεις, ευθύνες και δεσμεύσεις δεν σας αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, ωστόσο  σήμερα μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα διάλυμα διασκεδάζοντας με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξελίξεις που ίσως δεν περιμένατε, θα επηρεάσουν τη συναισθηματική σας ζωή βοηθώντας σας να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Το σπίτι ή άτομα της οικογενείας θ’ απαιτήσουν και σήμερα τη φροντίδα και την προσοχή σας. Ωστόσο το κλίμα είναι ευνοϊκό για εσάς και αν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και  ρεαλιστικό πνεύμα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες που γεννήθηκαν στο παρελθόν και σας ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα. Ίσως χρειάζεται ν’ ανεξαρτητοποιηθείτε και να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν για να κερδίσετε μια καλύτερη ζωή στο μέλλον.
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε σήμερα και πολλοί θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε κοινωνικές σχέσεις και φιλίες. Συναντήσεις ή συζητήσεις που θα έχετε, σας βοηθούν να δείτε πιο ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τι γίνεται στο κοινωνικό σας περιβάλλον, βγάζοντας συμπεράσματα για το ποιους ανθρώπους πρέπει να κρατήσετε κοντά σας και ποιους όχι. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε περιττά έξοδα και αγορές.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα είναι ευνοϊκή σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε τη δυνατότητα να επανεξετάσετε με πιο ρεαλιστική διάθεση, επαγγελματικούς στόχους και υποχρεώσεις που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό δημιουργώντας σας ανασφάλειες και φοβίες.
Υδροχόος 21/01-19/02: Πιο αισιόδοξο το κλίμα σήμερα για εσάς. Η σελήνη σας χαρίζει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να ξεπεράσετε δισταγμούς και να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξή σας. Με προσοχή και αντικειμενικότητα, κάποιοι από εσάς επανεξετάζετε αυτή τη περίοδο, ένα παλιότερο σχέδιο, διορθώνοντας λάθει και προσπαθώντας να διασφαλίσετε όσο μπορείτε την επιτυχία του.  Ακολουθείστε το ένστικτό σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί, ενώ η έμπνευση και η διορατικότητα σας ενισχύονται και σας βοηθούν να βρείτε διεξόδους σε προβλήματα που σας αγχώνουν. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διακανονισμούς που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.
AstroMeleti