Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 18/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Η μέρα είναι ιδανική για να συναντηθείτε με φίλους και να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες. Αυτό που θα πρέπει ν’ αποφύγετε είναι τα έξοδα γιατί υπάρχει τάση για υπερβολές.  Νευρικότητα, υπερένταση αλλά και ισχυρό ένστικτο χαρακτηρίζουν εσάς των πρώτων ημερών. Εφευρετικότητα και πρωτοτυπία θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε προσωπικές επιδιώξεις, ωστόσο θα πρέπει είστε προσεκτικοί γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Κάποιοι από εσάς ίσως επανεξετάζετε τώρα παλιότερες ιδέες και σχέδια για ένα νέο ξεκίνημα, ενώ απρόσμενες συναντήσεις ή πληροφορίες που θα πάρετε μπορεί να σας οδηγήσουν σε αλλαγές. Ελέγξτε τη νευρικότητα σας και αποφύγετε ατυχήματα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Επαγγελματικά θέματα προβληματίζουν τους περισσότερους από εσάς και πολλοί ψάχνετε διεξόδους για να κάνετε αλλαγές στη δουλειά ή ακόμη και την καριέρα σας. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι αυτή τη στιγμή και να θέλετε αλλαγές, ωστόσο προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και χαμηλούς τόνους γιατί η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και επιπόλαιες επιλογές, για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Σχέδια, σκέψεις αλλά και συναντήσεις που γίνονται κρυφά προς το παρόν,  κρύβουν απρόοπτα και εκπλήξεις για εσάς των πρώτων ημερών.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα σας, βρίσκοντας διεξόδους σε δραστηριότητες που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Για κάποιους από εσάς το εξωτερικό ή γνώσεις που μπορεί να πάρετε από σπουδές, μαθήματα, σεμινάρια κ.λπ. θ’ αποτελέσουν πηγή  ανανέωσης και αισιοδοξίας. Η κοινωνική σας ζωή υπόσχετε εκπλήξεις, όμως να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις με φίλους. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε με μυστικές σχέσεις και παρασκηνιακές διαδικασίες γενικότερα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Ανατρεπτικό το κλίμα σήμερα και δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε την ψυχική σας ηρεμία. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και προκλήσεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην κάνετε υπερβολικές ή επιπόλαιες επιλογές. Η εφευρετικότητα σας ενισχύεται και δεν αποκλείεται, ιδιαίτερα εσείς τω πρώτων ημερών να έχετε πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, σχετικά με τη δουλειά και τη καριέρα σας. Ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί υπάρχει τάση ασάφειας και γενικότερης σύγχυσης.  Υπερένταση και νευρικότητα μπορεί να ηλεκτρίσουν το κλίμα στη δουλειά και να δημιουργήσουν εντάσεις με ανωτέρους. Αποφύγετε διαφωνίες και  διαπληκτισμούς στον επαγγελματικό χώρο.
Λέων 23/07-23/08: Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και την αποκατάστασή σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες και επικίνδυνες επιλογές. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή και αποφύγετε τη προώθηση σχέσεων  ή συνεργασιών.  Παρόρμηση, νευρικότητα και ανυπομονησία χαρακτηρίζει εσάς των πρώτων ημερών. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε αλλαγές ανοίγοντας νέους δρόμους στη ζωή σας, ωστόσο με τον Ερμή ανάδρομο, αυτή τη περίοδο χρειάζεται προσοχή. Ένα παλιότερο σχέδιο μπορεί να  έρθει στο προσκήνιο πάλι και ίσως βρείτε έξυπνους τρόπους για να το αναπροσαρμόσετε και να το βελτιώσετε. 
Παρθένος 24/08-23/09: Εργασιακά αλλά και θέματα υγεία ή ευεξίας θ’ απασχολήσουν σήμερα τους περισσότερους από εσάς. Τεμπελιά και διάθεση για περιπέτεια θα παρασύρουν κάποιους από εσάς σε επιπολαιότητες. Φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε οικονομικά επηρεάζουν εσάς των πρώτων ημερών.  Καινούργιες ιδέες μπορεί ν’ αποτελέσουν τη λύση σε οικονομικά αδιέξοδα, ενώ μηνύματα και ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας μπορεί να δημιουργήσουν ανατροπές. 
Ζυγός 24/09-23/10: Ιδιαίτερους και εκκεντρικούς τρόπους θα βρείτε σήμερα για να προβληθείτε. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές και μεγάλα ρίσκα σε οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, φορολογικά, ασφάλειες κ.τ.λ.  Η μέρα είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας, όμως δεν πρέπει ν’ αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Απρόσμενες συναντήσεις ή ειδήσεις θα επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες, τουλάχιστον για εσάς των πρώτων ημερών.  Ανυπομονησία και νευρικότητα, μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες, γι’ αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους σήμερα.    
Σκορπιός 24/10-22/11:  Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας πιέζουν και αυτό μπορεί να γίνει σήμερα αιτία διαφορών με το σύντροφό σας. Οι απόψεις για τη συμβίωση μπορεί να διαφέρουν και  κάποιοι δεν είναι διατεθειμένοι ν’ ακολουθήσουν ένα πιο ιδιαίτερο και εκκεντρικό κάποιες φορές, τρόπο συμβίωσης. Μάλλον δεν είναι κατάλληλη μέρα για ν’ ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τη οικογένεια και τις σχέσεις. Εξελίξεις σε εργασιακά υπόσχετε η μέρα, τουλάχιστον σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Μια ιδέα, μια συνάντηση ή μια πληροφορία μπορεί να σας ωθήσουν να επανεξετάσετε και πάλι θέματα δουλειάς ή υγείας. Αποφύγετε νευρικότητα και υπερένταση γιατί μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.  
Τοξότης 23/11-21/12: Δεν θα είναι εύκολο σήμερα ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας. Η μέρα υπόσχετε απρόσμενες εξελίξεις που θα σας βγάζουν εκτός προγράμματος.  Θέματα δουλειάς δεν ευνοούνται, καθώς το κλίμα είναι πιο χαλαρό και σας προτρέπει σε επιπόλαιες επιλογές και αταξίες. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο. Νέες ιδέες ή απρόβλεπτες συναντήσεις, θ’ αναστατώσουν εσάς των πρώτων ημερών είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί σύγχυση και  ασάφειες.  
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Υπάρχει τάση προβολής σήμερα, ενώ οι περισσότεροι θα νιώσετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ωστόσο η ανάγκη αυτή μπορεί να σας παρασύρει σε έξοδα που δεν θα έπρεπε να κάνετε, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Ιδέες που έχουν σχέση με το σπίτι ή τη δουλειά, καλό θα ήταν να τις επανεξετάσετε, γιατί με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία επικρατεί σύγχυση και μπορεί να γίνουν λάθει και παρεξηγήσεις.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Παρορμητισμός και νευρικότητα επικρατεί, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Το μυαλό σας λειτουργεί σε γρήγορους ρυθμούς και μπορεί να γεννήσει πρωτότυπες και έξυπνες ιδέες. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί τώρα να επανεξετάζετε ένα σχέδιο ή μια ιδέα που είχατε στο παρελθόν, ενώ θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες ιδέες. Σύγχυση θα επικρατήσει στην καθημερινότητα σας και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για λάθει και αλλαγές. Καλή μέρα για ν’ ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας, αρκεί να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και ν’ αποφύγετε υπερβολές και επιπολαιότητες.
Ιχθείς 20/02-20/03: Κούραση και τάση για χαλάρωση και ηρεμία δεν σας αφήνουν ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας και πολλοί θα αμελήσετε υποχρεώσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Αποφύγετε υπερβολές στην επικοινωνία με τους άλλους και κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας, αποφεύγοντας να κοινοποιήσετε ιδέες και σχέδια. Υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν σήμερα, χωρίς να το περιμένετε, οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούσαν. Η εφευρετικότητα σας τονίζεται και μπορεί να σκεφτείτε ιδέες και νέες εισοδηματικές πηγές που θα βελτίωναν τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο η παρουσία του ανάδρομου Ερμή, πρέπει να σας κάνει επιφυλακτικούς και πολύ προσεκτικούς, σε σχέδια, συμφωνίες ή αγορές.
AstroMeleti