Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 09/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Μέρα με έντονα συναισθήματα η σημερινή. Συναισθήματα που μπορεί να σας κάνουν πιο ευάλωτους στις επιθυμίες των άλλων και να επηρεάσουν  τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.  Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των επιθυμιών του συντρόφου ή των συνεργατών σας, ώστε ν’ αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.
Ταύρος 21/04-21/05: Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Συζητήσεις ή εξελίξεις στη δουλειά θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ενώ παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί ν’ αποτελέσουν παγίδα για εσάς και καλά θα κάνετε να τις αποφύγετε σήμερα.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο χώρο της δουλειάς και προσέξτε την υγεία σας γιατί κούραση και  άγχος μπορεί να σας επηρεάσουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα κρύβει ενθουσιασμό και έντονη διάθεση για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. Θέλετε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν χαρούμενους. Ωστόσο ίσως κάποιοι το παρακάνετε, παρουσιάζοντας μια πιο εγωκεντρική συμπεριφορά στον κοινωνικό σας κύκλο, η οποία θα δημιουργήσει αντιδράσεις. Χρειάζεται να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας θέλω και των επιθυμιών των φίλων σας, αποφεύγοντας έτσι τις  εντάσεις και τις διαφορές. Μην γίνεστε απόλυτοι και ανταγωνιστικοί με αγαπημένα σας πρόσωπα.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο σπίτι και την οικογένεια στρέφετε σήμερα η προσοχή σας ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να χαθείτε σε σκέψεις από το παρελθόν που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και μπορεί να σας κάνουν ανταγωνιστικούς με το σύντροφο ή κάποιους άλλους.  Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Ιουνίου εντείνοντας την ανάγκη για αλλαγές και καινούργια δεδομένα στα επαγγελματικά. Νέες προτάσεις ή καινούργιες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο, όμως τίποτα δεν είναι οριστικό αφού πολύ σύντομα μπορεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Απαιτητική μέρα η σημερινή. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται κάποιοι να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα σας και να σας φορτώσουν και με δικές τους υποχρεώσεις. Η σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους θα τεσταριστούν σήμερα και δύσκολα θ’ αποφύγετε τις εντάσεις. Εμπόδια στην προώθηση ενός σχεδίου ή γενικότερα στην εξέλιξή σας μπορεί να δημιουργούν άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και αυτό σας αναστατώνει και ίσως σας κάνει επιθετικούς μαζί τους. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο σήμερα.  Η κτητικότητα και το πάθος σας ενισχύονται, δημιουργώντας αισθήματα καχυποψίας και ζήλιας τα οποία κάνουν εκρηκτικό το κλίμα στις σχέσεις σας. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας με  αγαπημένα σας πρόσωπα. Και τα οικονομικά όμως θα προβληματίσουν αρκετούς από εσάς, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα έξοδα που θα ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας.           
Ζυγός 24/09-23/10:  Η σελήνη σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, στρέφοντας τη προσοχή σας σε προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Υπάρχει τάση για μια πιο εγωκεντρική συμπεριφορά που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και από τη δική τους πλευρά και μην γίνεστε απαιτητικοί μαζί τους.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Δεν είστε και στα καλύτερα σας σήμερα. Κούραση και άγχος σας καταβάλουν, εμποδίζοντας σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα. Οι προκλήσεις στα εργασιακά είναι πολλές όμως τίποτα δεν πρόκειται να οριστικοποιηθεί πριν τις 10 Απριλίου. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς στο χώρο της δουλειάς και  προσέξτε την υγεία σας γιατί είστε ευάλωτοι αυτή τη περίοδο. 
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα ενδείκνυται για να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή. Θα υπάρξουν αρκετές  προσκλήσεις και καλέσματα από φίλους. Καινούργιες γνωριμίες και απρόσμενες εξελίξεις μπορεί ν’ αναστατώσουν σήμερα τη συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει τάση για σπατάλες.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας προβληματίσουν έντονα σήμερα. Πολλοί προσπαθείτε ν’ ανακτήσετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας και να βρείτε ισορροπίες, όμως η μέρα δεν ενδείκνυται, καθώς εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας θα σας αναστατώσουν. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα της οικογενείας ή ανωτέρους και προσπαθήστε ν’ αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα τις προκλήσεις, αποφεύγοντας ανταγωνισμούς και παιχνίδια δύναμης.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Μπορεί να νιώθετε έντονη τη διάθεση να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και την καθημερινότητα σας, ωστόσο οι απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν θα το επιτρέψουν σε αρκετούς από εσάς. Η μέρα κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να είστε έτοιμοι για ν’ αντιμετωπίσετε  απρόσμενες εξελίξεις και  ανατροπές του προγράμματός σας.  Αλλαγές και καινούργια δεδομένα μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα σας, όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί οριστικό γιατί σύντομα θα υπάρξουν αναθεωρήσεις. Αποφύγετε βιασύνη και νευρικότητα.
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και πολλοί από εσάς θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων για να καλύψετε τις ανασφάλειες και το άγχος σας. Τακτοποιείστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, γιατί από την επόμενη εβδομάδα η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα.
AstroMeleti