Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 12/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Έντονο πάθος και συναισθηματισμός θα επικρατήσει σήμερα. Οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα σας φορτίζουν κάνοντάς σας ανταγωνιστικούς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αν θέλετε ν’ αποφύγετε παρεξηγήσεις και προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερβολών...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η είσοδος της σελήνης στον ταύρο, θα αναδείξει θέματα που αφορούν τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη.  Προτεραιότητα σας γίνονται οι άλλοι και επηρεάζεστε από τα θέματα και τη συμπεριφορά τους. Οι σχέσεις σας ευνοούνται, ενώ αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες από τις οποίες μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο.   Αποφύγετε ακραίους συναισθηματισμούς και ανταγωνιστική διάθεση.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Συναισθηματική πίεση και εντάσεις υπόσχετε η μέρα, τουλάχιστον σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ανασφάλειες και προβληματισμοί σχετικά με τη δουλειά και το καθημερινό σας πρόγραμμα, σας φορτίζουν συναισθηματικά και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο.  Μια αδιαθεσία ή ένα παροδικό πρόβλημα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσουν κάποιους από εσάς.  Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Η διάθεσή σας σήμερα ανεβαίνει και αυτό που θα θέλατε είναι να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται σήμερα για κάποιους από εσάς και δεν αποκλείεται να προκύψουν ερωτικά σκιρτήματα για  ένα φιλικό σας πρόσωπο. Όπως και να έχει η μέρα υπόσχετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να μην παρασυρθείτε από πάθη και έντονη κτητικότητα.
Λέων 23/07-23/08: Ιδιαίτερα προβληματισμένοι φαίνεστε σήμερα κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια  ή την ακίνητη περιουσία σας. Θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας, γιατί υπάρχει τάση για υπερβολές. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.  Μικρές ανάσες στα οικονομικά θα πάρετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολλοί παίρνετε αποφάσεις για την αναδιοργανώσει των οικονομικών σας, ενώ οικονομικά ζητήματα που καθυστερούν ίσως δείξουν σημάδια βελτίωσης.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονη δραστηριότητα αλλά και νευρικότητα υπόσχεται ή μέρα σ’ εσάς τους Παρθένους. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε λίγο, όπως θα θέλατε. Πληροφορίες που θα πάρετε ή προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις, βάζουν φραγμούς στον ενθουσιασμό σας και την προώθηση ενός σχεδίου.  Άτομα που θα έρθετε σε επαφή ή από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να σας φορτίσουν συναισθητικά, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις αλλά και εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα και ν’ αποφύγετε την εμπλοκή σας σε σχέσεις οικονομικής ή άλλης εξάρτησης.  Ανασφάλειες ή εμμονές μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένους οικονομικούς χειρισμούς.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Στο δικό σας ζώδιο θα κινείται σήμερα η σελήνη, κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και ευάλωτους με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.  Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και θα μπορούσατε να διευθετήσετε μ’ επιτυχία θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, αρκεί ν’ αποφύγετε υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες, μεταξύ του τι θέλετε εσείς και τι θέλουν οι άλλοι.   
Τοξότης 23/11-21/12: Διάθεση και ενεργητικότητα θα κινηθούν σε χαμηλά επίπεδα σήμερα. Αίσθημα κούρασης ή απογοήτευσης επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σας φέρνει αντιμέτωπους με τις απαιτήσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο καθημερινό  σας πρόγραμμα. Δεν φαίνεστε διατεθειμένοι σήμερα ν’ ακολουθήσετε κανόνες και προγράμματα και πολλοί θα φτάσετε σε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές στο χώρο της δουλειάς, δημιουργώντας παρεξηγήσεις και διαφορές με τους συνεργάτες.  Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί σήμερα να υπερπηδήσετε κάποια εμπόδια.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη κοινωνική ζωή θα έχετε σήμερα με πολλές προσκλήσεις και καλέσματα. Ο ενθουσιασμός αλλά και η διάθεση σας για διασκέδαση και φλερτ αυξάνονται και σας προκαλούν να ξεφύγετε απ’ ότι σας δυσαρεστεί. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και  χρειάζεται προσοχή, αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τα όρια. Δεν αποκλείεται  ν’ αναπτυχθεί έντονη συναισθηματική φόρτιση και ανταγωνιστικό κλίμα και  ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας εντάσεις με φίλους, συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να προωθήσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας, αρκεί να ελέγξετε τα έντονα συναισθήματα σας και ν’ αποφύγετε πείσματα και ανταγωνισμούς. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε ότι αφορά θέματα αποκατάστασης και ακίνητα, μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιπολαιότητες και λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για σχετικά ζητήματα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η διάθεσή σας ανεβαίνει και η ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, γίνεται όλο και πιο έντονη. Θέλετε να περάσετε όμορφα τη μέρα σας κοντά σε φίλους, ενώ πολλοί θ’ αποφασίσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και θα σας ανανεώσει. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός, μπορεί να παρασύρουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου σε επαγγελματικά σχέδια και ιδέες που ίσως δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν.  Όπως και να έχει η δραστηριότητα σας σήμερα είναι έντονη και δεν θα λείψουν νεύρα και  υπερβολές.
AstroMeleti