Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 31/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα και σας δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Πολλοί μπορεί να δεχτείτε μια σημαντική βοήθεια από την οικογένεια σας  η θα πάρετε  αποφάσεις για αλλαγές που μακροπρόθεσμα θα  σας ωφελήσουν...

Ταύρος 21/04-21/05:  Η επικοινωνία σήμερα θ’ αποτελέσει πηγή ευκαιριών και προόδου. Επιδιώξτε επαφές και συζητήσεις για θέματα που θέλετε να προωθήσετε και μείνετε μακριά από εντάσεις και εκνευρισμούς.  Πληροφορίες που θα πάρετε από φίλους ή σκέψεις για μια συλλογική δουλειά, θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να σας παραπλανήσουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά θέματα μπορεί να προβληματίζουν πολλούς από εσάς, ωστόσο σήμερα η τύχη σας βοηθά και θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν διεξόδους διαφυγής. Όπως και να έχει τα οικονομικά ευνοούνται και  θα μπορούσατε σήμερα να κάνετε διακανονισμούς προς όφελός σας και να οργανώσετε καλύτερα προϋπολογισμό σας. Η μέρα κρύβει παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις στον επαγγελματικό τομέα γι’ αυτόν καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις για θέματα καριέρας ή αποκατάστασης.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, φέρνοντας στην επιφάνεια προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και σήμερα θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες.  Υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ή σχέδια για το μέλλον επανεξετάζονται, όμως καλό θα ήταν να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις πριν τις 5 Απριλίου. Η λογική σας επηρεάζετε από το συναίσθημα και μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθη.   
Λέων 23/07-23/08: Απολογισμός και εσωτερική αναζήτηση, μπορεί να σας βοηθήσουν ν’ ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους, αρκεί ν’ αποφύγετε την εμπλοκή οικονομικών ή φορολογικών υποθέσεων.   
Παρθένος 24/08-23/09: Με συλλογική διάθεση και ομαδικό πνεύμα θα λειτουργήσετε σήμερα και αυτό σας ευνοεί.  Η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές και περιπέτειες που μπορεί να σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους. Υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, σπουδές ή νομικά- διαδικαστικά θέματα ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να τις προωθήσετε με ευκολία. Σχέδια, προτάσεις ή σκέψεις για την προώθηση μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης επανεξετάζονται, όμως δεν είστε σε θέση ακόμη να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Μετά από 3-4 μέρες, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.    
Ζυγός 24/09-23/10: Με πάθος και δυναμισμό θα προσπαθήσετε σήμερα να προωθήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.  Η μέρα είναι ευνοϊκή και  πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες… και να  βγείτε κερδισμένοι, σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η τύχη είναι με το μέρος σας και η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Ενισχύεται η αισιοδοξία και η πίστη σας προς τους άλλους, ωθώντας σας να κάνετε την υπέρβαση και να τολμήσετε πράγματα που δεν είχατε δοκιμάσει στο παρελθόν. Ένας  γάμος, ένας αρραβώνας ή μια σοβαρή επαγγελματική ή προσωπική σχέση, βρίσκεται προ των πυλών.  
Τοξότης 23/11-21/12: ‘Έντονα συναισθήματα και ψυχική ανάταση υπόσχετε η μέρα σ’ εσάς τους Τοξότες. Εργασιακά θέματα ευνοούνται και πολλοί από εσάς θ’ αφιερώσετε σήμερα πολύ χρόνο στη δουλειά ή σε θέματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία. Τ’ αποτελέσματα θα είναι θετικά, αρκεί ν’ αποφύγετε εκνευρισμούς ή καταχρήσεις που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ενώ η μέρα υπόσχεται εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά. Οι προκλήσεις στη συναισθηματική σας ζωή  είναι πολλές  και μπορεί να γίνουν αιτία για αλλαγές σε προσωπικό  ή και επαγγελματικό επίπεδο. Παρασκηνιακές σχέσεις ή μυστικά σχέδια, ευνοούνται.                                    
Υδροχόος 21/01-19/02:  Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα και μπορεί να σας ωθήσουν σε υπερβολές.  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων ευνοούνται και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες σήμερα, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά ρίσκα ή αγοραπωλησίες και θα πρέπει να περιμένετε για 3-4 μέρες ακόμη, πριν προχωρήσετε σε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε, επιλέγοντας να κάνετε  πράγματα που σας αρέσουν και σας κάνουν να χαίρεστε. Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να γίνει πηγή προκλήσεων και ευκαιριών, γι αυτό πρέπει να βγείτε έξω, να συναντήσετε φίλους και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας φανούν χρήσιμοι σε βάθος χρόνου. Καινούργιες ιδέες ή προτάσεις μπορεί να υπάρξουν στα επαγγελματικά, ωστόσο δεν είστε ακόμη σε θέση να βγάλετε σωστά συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις. Μετά τις 5 Απριλίου τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα για εσάς.
AstroMeleti