Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 15/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η αποφασιστικότητα σας τονίζεται σήμερα και ενισχύεται το πάθος για τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η δουλειά αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα σας αυτή τη περίοδο, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει σύγχυση σε σκέψη και  επικοινωνία. Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη περνά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, ανεβάζοντας τη διάθεσή και ενισχύοντας την αισιοδοξία σας. Πολλοί θ’ αναζητήσετε ανανέωση και περιπέτεια στη ζωή σας. Έντονο πάθος και παρορμητισμός μπορεί να παρασύρουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μην εμπιστευθείτε το ένστικτο σας σήμερα. Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα θ’ απασχολήσουν σήμερα εσάς των τελευταίων ημερών και ίσως δημιουργήσουν εμπόδια σε ένα σχέδιο ή μια ομαδική δραστηριότητα.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονο πάθος και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Προτεραιότητα σας αυτή τη περίοδο είναι τα οικογενειακά ή ο τρόπος της καθημερινής σας διαβίωσης μέσα στο σπίτι και σήμερα θα δοθείτε ολοκληρωτικά σ’ αυτά. Επίσης κάποιοι μπορεί να επικεντρώνεστε στο ξεκίνημα ενός νέου σχεδίου, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής  μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ασυνεννοησίας και  καθυστερήσεων.   Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις ή σοβαρές συζητήσεις που ν’ αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.
Καρκίνος 22/06-22/07: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας προβληματίσουν, δημιουργώντας σας ανασφάλειες πολλές φορές.  Κανόνες, πρέπει και υποχρεώσεις υπερισχύουν των δικών σας επιθυμιών και  σας δημιουργούν πίεση και άγχος. Σ’ επαγγελματικά σχέδια και προτάσεις αφοσιώνεστε σήμερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Συζητήσεις ή συμφωνίες για μια συνεργασία υπόσχονται επιτυχία σε βάθος χρόνου. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα σας δημιουργήσει προβλήματα και μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.   
Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς. Το πάθος σας ενισχύεται σε ότι αφορά τα εργασιακά και  είστε αποφασισμένοι να προωθήσετε εργασιακούς και οικονομικούς σας στόχους. Ωστόσο με τον Ερμή ανάδρομο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ξεκάθαροι σε ότι λέτε αλλά και ότι ακούτε από τους άλλους γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες.       
Παρθένος 24/08-23/09:  Η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση και χαλάρωση, ωστόσο εσείς του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να είστε αφοσιωμένοι σε έναν προσωπικό σας στόχο, τον οποίο θα προωθήσετε μ’ επιτυχία. Μπορεί να μην μπορείτε ν’ αναλάβετε άμεσα δράση, όμως η προετοιμασία που κάνετε τώρα είναι σημαντική.  Αποφύγετε σήμερα την ενασχόλησή σας με ότι έχει σχέση με διακανονισμούς, επενδύσεις, δάνεια κλπ. γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει και παρανοήσεις. Ο σύντροφος ή κάποια μυστική σχέση θα προβληματίσει εσάς των τελευταίων ημερών. Θέλετε να περάσετε καλά και να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας ωστόσο οι άλλοι δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια γι’ αυτό. 
Ζυγός 24/09-23/10: Υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θ’ απασχολήσουν σήμερα τους περισσότερους από εσάς, ενώ δεν θα λείψουν και εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Το πάθος και η αποφασιστικότητα σας ενισχύονται, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ζυγούς των πρώτων ημερών, έστω και αν ακόμη οι προσπάθειες σας δεν έχουν τ’ αποτελέσματα που θα θέλατε. Παρασκηνιακές σχέσεις ευνοούνται, ενώ θα πρέπει ν’ αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη γιατί με τον Ερμή ανάδρομο, δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.  Προσέξτε την υγεία σας εσείς των τελευταίων ημερών γιατί κούραση και εκνευρισμός μπορεί να την επηρεάσουν.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η δραστηριότητα σας σήμερα αυξάνετε και υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα αφήσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών,  να χαλαρώσετε ή  να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Σε κοινωνικές υποχρεώσεις ή μια συλλογική δουλειά εστιάζετε το ενδιαφέρον σας εσείς του πρώτου δεκαημέρου και σήμερα θα δώσετε την ψυχή σας για να προωθήσετε σχετικές υποθέσεις. Χαλαρώστε λίγο και αποφύγετε παρορμητική δράση και βιαστικές  επιλογές, γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει προβλήματα ή και ατυχήματα.     
Τοξότης 23/11-21/12: Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να σας δημιουργήσει προβληματισμούς και ανασφάλειες σήμερα και πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την οργάνωση του προϋπολογισμού σας. ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και ν’ αποφύγετε ρίσκα και παρορμητικές οικονομικές συναλλαγές. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας παρασύρει σε παγίδες. Το ενδιαφέρον για την καριέρα σας συνεχίζει να παραμένει έντονο και σήμερα θα υποστηρίξετε με πάθος και αποφασιστικότητα κάποιο επαγγελματικό σας στόχο που θ’ αποδειχθεί κερδοφόρος σε βάθος χρόνου.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα και σας χαρίζει την απαιτούμενη διάθεση και ενέργεια για να προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα επικεντρωθείτε ολοκληρωτικά στη θεμελίωση ενός νέου σχεδίου που υπόσχεται να σας ανοίξει νέους ορίζοντες και ίσως αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε όπως θα θέλατε, μέσα στον επόμενο μήνα θα αναλάβετε δράση και θα δείτε τα σχέδια σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Μην ασχοληθείτε σήμερα με υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή ακίνητα γενικότερα και αποφύγετε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί περισσότερο θα σας μπερδέψουν, παρά θα βοηθήσουν. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει τάση για περιττά έξοδα που θα έβαζαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Οι ρυθμοί πέφτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και με δυσκολία θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί ν’ απασχολήσουν κάποιους από εσάς, ενώ δεν πρέπει αυτή τη περίοδο να δώσετε αφορμές για σχόλια, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σας διαβάλλουν. Όπως και να έχει μυστικότητα και δράση σε περιορισμένους ή απομονωμένους χώρους  χαρακτηρίζει αυτή τη περίοδο, ενώ αποκαλύψεις και εξελίξεις θα υπάρξουν από τα μέσα του  επόμενου μήνα και μετά. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Η κοινωνική σας δραστηριότητα ενισχύεται όπως και η επιθυμία σας να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θ’ αντιμετωπίσετε δυσκολίες καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις και φιλοδοξίες, δεν σας επιτρέπουν ν’ ασχοληθείτε με προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Ωστόσο σιγά- σιγά, βρίσκετε το δρόμο για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να ανεξαρτητοποιηθείτε. Υποθέσεις που αφορούν το γάμο σας, μια σχέση ή μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία προωθούνται με επιτυχία  για τους Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου, αν και αυτή τη περίοδο μπορεί να μην σας δείχνουν σημάδια προόδου. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε σοβαρές αγοραπωλησίες γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κρύβει παγίδες.    
AstroMeleti