Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 14/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να προωθήσετε σχέδια που θα αποδώσουν στο μέλλον. Η μέρα είναι πολύ καλή για ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά και υπόσχετε λύσεις και διεξόδους για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε οι γεννημένοι κοντά στις 28-30 Μαρτίου και δεν πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία σήμερα...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας υπερισχύουν σήμερα, δίνοντας σας ενέργεια και πίστη για να προχωρήσετε σε αλλαγές. Βασισθείτε στο συναίσθημα και τη γοητεία σας και δεχτείτε τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν.  Η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε τα σχέδια, τις επιθυμίες αλλά και τις φιλοδοξίες σας.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Για πολλούς εσάς αυτό το διάστημα υπάρχει μια τάση για απομόνωση, και απολογισμό, ψάχνοντας μέσα σας αποθέματα δύναμης για το μέλλον. Έντονα συναισθήματα και πάθος σας ωθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το τι πραγματικά θέλετε για τη ζωή και την καθημερινότητα σας. Υποθέσεις που κινούνται παρασκηνιακά ή διεξάγονται σε απομονωμένους χώρους ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσαν να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Φιλόδοξα σχέδια που αφορούν τα εργασιακά, έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν τη προσοχή σας. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουνίου. Ευκαιρίες για μια συλλογική δουλειά, μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και φίλοι, συνεργάτες, ή καινούργιοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας μπορεί ν’ αποτελέσουν πηγή ευκαιριών για την εξέλιξη σας.  
Λέων 23/07-23/08: Το κλίμα είναι ευχάριστο για τους περισσότερους από εσάς και νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να ερωτευθείτε και να κάνετε γενικότερα πράγματα που ικανοποιούν τις ανάγκες και τα θέλω σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και η μέρα υπόσχετε ευκαιρίες για την προώθηση τόσο των επαγγελματικών, όσο και των προσωπικών σας στόχων. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, κυρίως για τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί τέλος Ιουλίου. Ωστόσο ορατά αποτελέσματα δεν θα έχετε άμεσα, όμως υπάρχουν προοπτικές προόδου.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Αν και ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να αναλάβετε δράση και να πάρετε πρωτοβουλίες, ωστόσο αυτές οι μέρες είναι πολύ ευνοϊκές και μπορεί ν’ αποτελέσουν αφετηρία για καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η δημιουργική σας διάθεση αυξάνετε, ενώ η τύχη είναι με το μέρος, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους που έχουν γενέθλια τέλος Αυγούστου.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή ένα φιλόδοξο σχέδιο και σήμερα δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια για να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε λίγο.   Σημαντικές ευκαιρίες  σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν για τους γεννημένους κοντά στις 28-30 Σεπτεμβρίου. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις προς όφελος σας, ενώ πολλοί μπορεί να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, ίσως μέσα από μια οικονομική συνεργασία.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Οικονομικά και θέματα κτίσεων, συνεχίζουν να σας απασχολούν και ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.   Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται κυρίως για τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τέλος Οκτωβρίου- αρχές Νοεμβρίου. Τα συναισθήματά σας γίνονται πιο έντονα και ουσιαστικά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί μπορεί ν’ αποφασίσετε να προχωρήσετε περισσότερο σε μια σχέση, ακόμα και ν’ ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας κινούνται σε υψηλά επίπεδα και σας βοηθούν να δώσετε ώθηση σε  προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους. Ιδιαίτερα ευνοημένοι όσοι έχετε γεννηθεί τέλος Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ή τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στον εργασιακό τομέα και δημιουργήστε νέα δεδομένα σε επαγγελματικά και οικονομικά. Τ’ αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά, όμως μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Τόσο η  συναισθηματική σας ζωή, όσο και η δημιουργική σας διάθεση αυξάνονται σήμερα, ευνοώντας κυρίως τους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια τέλος Δεκεμβρίου αρχές Ιανουαρίου. Η μέρα είναι ιδανική για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, τα οποία μπορεί να σας ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές. Τ’ αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά, όμως σύντομα θα δείτε τις φιλοδοξίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.  Πάθος και συναισθήματα γίνονται πιο έντονα, δίνοντας σας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο και να  βελτιώσετε τη  σχέση σας,  κάνοντάς τη  πιο βαθειά και ουσιαστική. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά ευνοούνται ενώ θα μπορούσατε σήμερα  να ανοίξετε και ένα παράθυρο στην τύχη.
Υδροχόος 21/01-19/02: Με φίλους και άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος θ’ ασχοληθείτε σήμερα, ενώ κοινωνικές επαφές θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για ν’ αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να  δικτυωθείτε καλύτερα. Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια εννοούνται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιανουαρίου, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης είτε ζείτε μόνοι σας, είτε με την οικογένεια. Πολλοί θα νιώσετε σήμερα έντονη την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, ή ακόμη  ν’ αλλάξετε σπίτι για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα ευνοούνται όμως τα’ αποτελέσματα θα τα δείτε λίγο αργότερα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα προσφέρετε για επαγγελματικά σχέδια, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί ν’ αλλάξουν τη ζωή σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Σημαντικές επαφές, ιδέες ή πληροφορίες, μπορεί να βοηθήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας και να σας ανανεώσουν. Το ενδεχόμενο επισημοποίησης μιας σχέσης ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό, όμως δεν θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.   
AstroMeleti