Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 17/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Προβληματισμένοι με τα  επαγγελματικά ή θέματα σχέσεων είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από μια σχέση και είναι πολύ πιθανό ν’ αναζητήσετε ευχαρίστηση κάπου αλλού. Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σας βελτιώνεται και θα βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε...

Ταύρος 21/04-21/05: Απογοητευμένοι και κουρασμένοι με θέματα δουλειάς είστε κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών. Οι συνεργάτες μπορεί είτε να σας πιέζουν ή δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και αυτό σας δημιουργεί άγχος και ανασφάλειες. Φίλοι  ή ηλικιωμένα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν. Ανατρεπτικό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών. Συνειδητοποιείτε ή αποκαλύπτετε πράγματα που σας ωθούν σε αναθεωρήσεις και αλλαγές.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Βαθύτερες επιθυμίες για τη ζωή και τη δημόσια εικόνα σας, έρχονται στην επιφάνεια, επηρεάζοντας  εσάς των τελευταίων ημερών. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και προωθήστε επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει. Απρόσμενες εξελίξεις αλλά και αλλαγές στο κοινωνικό σας περιβάλλον, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Μακροπρόθεσμα σχέδια και επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα προωθήσετε υποθέσεις σχετικές με εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Η ανάγκη να ξεφύγετε από οικονομικά αδιέξοδα ή  καταστάσεις που σας πιέζουν, ωθεί εσάς των πρώτων ημερών, στην  αναζήτηση  αλλαγών  και νέων δεδομένων στον επαγγελματικό χώρο. Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά θα σας εκπλήξουν, ενώ καινούργιες ιδέες δημιουργούν σας χαρίζουν έναν αέρα ανανέωσης.
Λέων 23/07-23/08: Εμπόδια και δυσκολίες σε δουλειά ή υγεία θα ταλαιπωρήσουν τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Φίλοι και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας απογοητεύσουν, όμως δεν είναι  κατάλληλη μέρα για να τους πιέσετε να σας δώσουν περισσότερα. Από το μεσημέρι και μετά το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε στο σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη και τόσο οι αποφάσεις τους, όσο και η συμπεριφορά τους θα σας επηρεάσουν άμεσα. Το κλίμα είναι ανατρεπτικό και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Η μέρα είναι καλή για να βγείτε, και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, αν και μπορεί να είστε αγχωμένοι με τα οικονομικά, θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα να  έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και να  περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του.  Μετά το μεσημέρι το κλίμα γίνεται ανατρεπτικό. Δύσκολα θα καταφέρετε να διατηρήσετε προγράμματα ή χρονοδιαγράμματα που είχατε κάνει. Απρόσμενες εξελίξεις ή ευκαιρίες στα εργασιακά, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η μέρα ξεκινά υπό πίεση, ωστόσο είναι πολύ πιθανό θα καταφέρετε να προωθήσετε εργασιακούς στόχους ή κάποιο θέμα που αφορά την υγεία σας. Μετά το μεσημέρι το κλίμα αλλάζει και η διάθεσή σας επικεντρώνετε στο να διασκεδάσετε, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Η συναισθηματική σας ζωή ζωντανεύει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στα ερωτικά οι οποίες θα σας εκπλήξουν. 
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η μέρα υπόσχεται έντονη δραστηριότητα με πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις. Πολλοί θα βρεθείτε για να τα πείτε με φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιο μικρό ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή κάποιες πληροφορίες που θα μάθετε μπορεί να αγχώσουν ή ν’ απογοητεύσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μετά το μεσημέρι επικεντρώνεστε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, οι οποίες θ’ αλλάξουν την καθημερινότητα και το πρόγραμμα σας.  Ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών. 
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικονομικά συνεχίζουν να προβληματίζουν, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα μπορεί να νιώσετε απογοήτευση και μοναξιά. Φιλικές σχέσεις  επηρεάζονται από τα οικονομικά, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη μέρα, ούτε για να πάρετε αποφάσεις, ούτε για να δράσετε. Από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση βελτιώνεται και η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες συναντήσεις αλλά και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά, ή έμπνευση σας ενισχύεται και τ’ αποτελέσματα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Το κλίμα μπορεί να είναι αρνητικό στο ξεκίνημα της μέρας και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε καταβεβλημένοι. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και ενώ δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό, νιώθετε ότι οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται από τους άλλους. Όπως και να έχει,  εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σήμερα, μπορεί να σας απογοητεύσουν. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε μετά το μεσημέρι γιατί θα υπάρχει έντονη τάση καταναλωτισμού.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί είναι χαμηλοί στο ξεκίνημα της ημέρας, ενώ φοβίες και άγχος μπορεί να καταβάλουν εσάς των τελευταίων ημερών. Η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται μετά το μεσημέρι, καθώς η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας θετικά, αρχικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η καθημερινότητα σας ανατρέπετε και απρόσμενες εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Σε έντονους και πιο κοινωνικούς ρυθμούς ξεκινά η μέρα ενώ ενισχύεται και η ευαισθητοποίηση σας για τα κοινά. Οικονομικοί και ψυχολογικοί παράγοντες ρίχνουν εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι μπορεί να αισθάνεστε μόνοι και απογοητευμένοι σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν και η υπόλοιπη μέρα είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία. Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται, ενώ ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών. 
AstroMeleti