Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 05/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και με πολύ καλή διάθεση. Θα ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και θα βρείτε τρόπους για να διασκεδάσετε ή να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο υπόσχετε βελτίωση τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθηματικά σας. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες ή νέες εισοδηματικές πηγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Η σύνοδος Ερμή Άρη χαρίζει σε εσάς των πρώτων ημερών μεγαλύτερη οξυδέρκεια αλλά και μια έντονη νευρικότητα. Πολλοί θα έχετε νέες ιδέες και εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της καθημερινότητάς και του προγραμματισμού στη δουλειάς σας. Ο Ερμής μπορεί να σας τρέξει, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να βάλετε μια τάξη σε θέματα δουλειάς ή στη ζωή σας γενικότερα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Με την είσοδο και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από σήμερα, η διάθεσή σας ανεβαίνει και αυξάνετε περισσότερο η γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και αυτό μπορεί να σας ανοίξει πόρτες τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Σήμερα ίσως σας απασχολήσει ένα οικογενειακό πρόβλημα ή κάποιο θέμα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Για εσάς των πρώτων ημερών είναι μια πιο εσωτερική περίοδος ενώ κάποιες παρασκηνιακές διαδικασίες θα σας επηρεάσουν.  Ιδέες και σχέδια για τη δουλειά και τα οικονομικά σας μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και ίσως δεν πρέπει να τα κοινοποιήσετε ακόμη.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν και οι δυσκολίες και οι προβληματισμοί δεν λείπουν από την καθημερινότητα σας, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο σας δίνει την εσωτερική δύναμη αλλά και  καλή  ψυχολογία  για ν’ αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Επίσης δεν αποκλείεται να δεχθείτε τη στήριξη και τη  βοήθεια κάποιων ανθρώπων, ακόμη και με ένα κρυφό ή παρασκηνιακό τρόπο. Η κοινωνικότητα σας αυξάνετε μέρα με τη μέρα και σήμερα μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να σας δώσει έναυσμα για κάτι καινούργιο.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν και σήμερα μπορεί να σας προβληματίσουν  κάποια οικονομικά ζητήματα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο ξεκινά για εσάς μια πολύ ευχάριστη κοινωνική περίοδος. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και η κοινωνική σας ζωή τονίζετε, χαρίζοντάς σας χαλαρές και όμορφες στιγμές με φίλους ή συνεργάτες. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούργιους φίλους αλλά και άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε στόχους και καινούργια σχέδια. Τα επαγγελματικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες σχετικές με τη δουλειά. Μπορεί να σας γίνει κάποια πρόταση που δεν περιμένατε, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, πριν διασφαλίσετε κάποια πράγματα.   
Λέων 23/07-23/08:  Θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης προωθούνται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από σήμερα. Θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσης των επαγγελματικών, ίσως μέσα από κάποιες καινούργιες προτάσεις, ενώ η περίοδος αυτή ενδείκνυται και για να δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε τη δουλειά σας, προβάλλοντας τις ικανότητες αλλά και τον εαυτό σας γενικότερα. Εναλλακτικές και πρωτότυπες ιδέες γύρω από θέματα που αφορούν ένα μακρινό ταξίδι, σπουδές ή πνευματικές εργασίες, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Κάποια καινούργια σχέδια μπορεί να προκύψουν, ωστόσο τίποτα ακόμη δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί. Μετά τις 12, όλα επανεξετάζονται.       
Παρθένος 24/08-23/09:  Μπορεί η ζωτικότητα σας να είναι πεσμένη σήμερα και πολλοί από εσάς να νιώθετε αγχωμένοι, ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στο Ταύρο μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες και να σας χαρίσει ευκαιρίες εξέλιξης. Μια καινούργια ιδέα, κάτι που σας προτείνουν ή κάποιοι άνθρωποι, μπορεί να γίνουν πηγή  έμπνευσης για εσάς και το μέλλον σας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να πάτε ένα ταξίδι, ν’ αρχίσετε σπουδές ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους δρόμους. Ασυνήθιστες συζητήσεις αλλά και εναλλακτικές ιδέες μπορεί να προκύψουν σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών και ίσως σας δώσουν λύσεις ή διεξόδους σε οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε κάποια χρήματα ή να τακτοποιήσετε  χρέη ή οφειλές που εκκρεμούν.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη σήμερα και υπάρχει μια γενικότερη τάση για διασκέδαση με φίλους, ενώ πολλοί θ’ ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες ή θα εμπλακείτε στα κοινά. Διανύετε μια έντονα κοινωνική περίοδο και σήμερα θα προκύψουν απρόσμενες συναντήσεις ή γνωριμίες, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών.  Αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες και βρείτε καινούργιους τρόπους για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Οικονομική ανάκαμψη μέσα στο επόμενο διάστημα, υπόσχετε η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Ταύρο. Μπορεί να προκύψει μια κληρονομιά, ένα δάνειο, μια δωρεά ή γενικότερα ένα καινούργιο έσοδο που όμως δεν θ’ αφορά το μισθό σας. Επίσης ίσως κάνετε ένα διακανονισμό που θα σας ελαφρύνει από κάποια βάρη που έχετε δίνοντάς σας μια ανάσα.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Επαγγελματικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και ίσως αναζητήσετε ικανοποίηση μέσα από την καριέρα σας.  Πολλοί θα προσπαθήσετε ν’ αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, αναζητώντας την αναγνώριση των ανωτέρων σας. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών βελτιώνεται με την είσοδο και της Αφροδίτης στον Ταύρο από σήμερα και μπορεί να υπάρξουν θεαματικές εξελίξεις. Η επαφή με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γίνεται καλύτερη αφού τόσο εσείς όσο και εκείνοι θα είστε πιο θετικοί αλλά και πιο δοτικοί μέσα στο επόμενο διάστημα.  Η υγεία σας αλλά και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σας, συνεχίζουν να σας απασχολούν , ωστόσο σήμερα ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να βρείτε καινοτόμες ή έξυπνες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε σχετικά ζητήματα ή ν’ αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας σας.  
Τοξότης 23/11-21/12: Το ηθικό σας αναπτερώνεται σήμερα και η αισιοδοξίας σας αυξάνετε. Εφευρετικότητα και έντονη δημιουργική διάθεση διακρίνει εσάς των πρώτων ημερών ενώ απρόσμενες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή μπορεί να σας εκπλήξουν. Μια ξαφνική συνάντηση ή μια είδηση μπορεί να φέρει αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Εργασιακά και θέματα υγείας βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και θα μπορούσαν να προωθηθούν, αρκεί να τους δώσετε την αφοσίωση και την ενέργειας που πρέπει. Το κλίμα στη δουλειά γίνεται πιο ευχάριστο, ενώ το επόμενο διάστημα είναι πολύ καλό για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα περάσει από σήμερα η Αφροδίτη, χαρίζοντας σας ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικές περιπέτειες, αλλά και στιγμές ευτυχίας στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, θα δώσει η Αφροδίτη σταδιακά σε όλους τους Αιγόκερους. Θέματα που αφορούν τα παιδιά ευνοούνται και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε  το επόμενο διάστημα αν ενδιαφέρεστε ν’ αποκτήσετε έναν απόγονο. Επίσης δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται με επιτυχία.  Ιδιαίτερες συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή απρόσμενες ειδήσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία και οικογένεια, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Μνήμες από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν την οικογενειακή σας ζωή και σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσουν εντάσεις.     
Υδροχόος 21/01-19/02:  Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες του συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη. Απρόσμενες εξελίξεις θ’ αναστατώσουν  την καθημερινότητα σας, ενώ πληροφορίες που θα μάθετε ή έξυπνες και καινοτόμες ιδέες θα σας ενθουσιάσουν.  Ωστόσο καλύτερα να μην θεωρήσετε τίποτα οριστικό, καθώς σύντομα θα υπάρξουν ερωτηματικά και  αλλαγές. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο  υπόσχετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και σας χαρίζει ευκαιρίες σε θέματα ακινήτων. Προσωπικές σχέσεις ευνοούνται καθώς και οι σχέσεις με άτομα που σας δίνουν ασφάλεια. Προωθείστε θέματα ακινήτων και ασχοληθείτε με την αισθητική του σπιτιού.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Φορτωμένο σήμερα το πρόγραμμα σας στη δουλειά και πολλοί από εσάς θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα προσπαθήσετε να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από τα οικονομικά ή κάποιες αγορές  απασχολούν εσάς των πρώτων ημερών και σήμερα θα βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να προωθήσετε σχετικά ζητήματα. Απρόσμενες συναντήσεις, συζητήσεις ή ειδήσεις που φτάνουν στ’ αυτιά σας μπορεί να δώσουν διεξόδους σε οικονομικά αδιέξοδα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, η διάθεσή σας ανεβαίνει και η καθημερινότητα σας γίνεται όλο και πιο ευχάριστη. Γίνεστε πιο κοινωνικοί, γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και βελτιώνετε τις σχέσεις με συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Κοντινά ταξίδια και μικρές εξορμήσεις είναι πολύ πιθανά και θα σας ανανεώσουν.          
AstroMeleti