Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 30/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Έντονη παρόρμηση και ανυπομονησία σας ωθούν σε  αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε άτομα και καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Απρόβλεπτες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια, θα  αναστατώσουν εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Απαιτητική  μέρα η σημερινή, με έντονη δραστηριότητα και μεγάλες επικοινωνιακές ανάγκες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε, καθώς οι ρυθμοί σας κινούνται σε χαμηλά επίπεδα και πολλοί από εσάς νιώθετε κούραση και αδυναμία. Πληροφορίες ή μηνύματα που θα πάρετε σήμερα μπορεί να σας αγχώσουν, ενώ καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε μυστικά ή παρασκηνιακές συζητήσεις ή συμφωνίες. Υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων ή ανατροπών.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το ενδιαφέρον σας σήμερα επικεντρώνετε στα οικονομικά και δεν αποκλείεται οικονομικοί κυρίως λόγοι να γίνουν αιτία εντάσεων στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Σχέδια για μια συλλογική προσπάθεια ανατρέπονται, ενώ η προώθηση ενός στόχου μπορεί να πέσει θύμα φόβου και ανασφαλειών.    
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η σελήνη θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο σήμερα, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους και φέρνοντας στην επιφάνεια τα καλώς και κακώς κείμενα αυτής της περιόδου. Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο, ωθώντας σας σε σημαντικές αλλαγές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το κλίμα είναι ανατρεπτικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις ή απρόβλεπτες εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και  αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και υπερβολές.   
Λέων 23/07-23/08: Μπορεί να θέλετε να επικεντρωθείτε στην προώθηση ενός σχεδίου, ωστόσο σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για ξεκούραση και ηρεμία. Δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε όπως θα θέλατε, γι’ αυτό καλύτερα να χαλαρώσετε. Προβλήματα από το παρελθόν ή ανασφάλειες και φοβίες που σας χαρακτηρίζουν, βάζουν φραγμούς και εμπόδια σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά ζητήματα.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται σήμερα και πολλοί από εσάς θα νιώσετε ποιο χαλαροί και ασφαλείς έχοντας τη στήριξη κάποιων φίλων. Το κλίμα είναι ανατρεπτικό και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να επαναπροσδιορίσετε στόχους, και να θέσετε νέα όρια, βλέποντας πια βαθύτερα και πιο  ουσιαστικά τι θέλετε και τι όχι.       
Ζυγός 24/09-23/10: Απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές στο τομέα των σχέσεων προκύπτουν σήμερα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Καινούργια ξεκινήματα και νέα δεδομένα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, μπορεί να σας αγχώσουν ή ν’ αποτελέσουν πίεση για εσάς.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Με το πέρασμα της σελήνης στο Καρκίνο, το κλίμα σήμερα γίνεται πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για εσάς. Νιώθετε την ανάγκη να διαφοροποιηθείτε και να κάνετε πράγματα έξω από τα καθιερωμένα. Η τάση για αλλαγή και ανανέωση μπορεί να παρασύρει κάποιους από εσάς σε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές, ενώ κάποιοι άλλοι  μπορεί να τολμήσετε κάτι καινούργιο, πρωτότυπο και  ανατρεπτικό στον επαγγελματικό χώρο.
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονο πάθος αλλά και κτητική διάθεση, μπορεί να σας παρασύρει σήμερα σε υπερβολές και ν’ αναστατώσει τη  συναισθηματική σας ζωή.  Από τη μία μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες και ερωτικές περιπέτειες, ενώ από την άλλη ζήλιες πάθη και ανταγωνισμοί ίσως προκαλέσουν εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Προκλήσεις θα υπάρξουν στα ερωτικά, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται σήμερα να βρείτε το σύντροφό σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Προτεραιότητα θ’ αποτελέσουν οι άλλοι σήμερα για εσάς και οι περισσότεροι θ’ ασχοληθείτε με τις ανάγκες του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Το κλίμα στο σπίτι είναι ανατρεπτικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και νέα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιοι ίσως πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις αλλά το πιθανότερο είναι να το κάνετε μετά τα μέσα του επόμενου μήνα.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η μέρα είναι απαιτητική και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Ασάφειες και σύγχυση προκαλούν εκνευρισμό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί βιασύνη και νευρικότητα μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην κάνετε υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η διάθεσή σας ανεβαίνει και οι περισσότεροι από εσάς σήμερα θα επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας ευχαριστούν, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ωστόσο αυτό μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει τάση υπερβολών.  Βγείτε έξω, διασκεδάστε και χαρείτε, αποφεύγοντας ακρότητες στα οικονομικά.  
AstroMeleti