Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 16/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Η Επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση αλλά και η βελτίωση των οικονομικών θα αποτελέσουν  προτεραιότητα σήμερα για εσάς.  Αν και η δραστηριότητα σας είναι περιορισμένη αυτό το διάστημα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν.     
Ταύρος 21/04-21/05: Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας ενισχύονται βοηθώντας σας να προωθήσετε σχέδια και φιλοδοξίες που αφορούν κυρίως επαγγελματικούς στόχους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να  οργανώσετε καλύτερα οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται σήμερα και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μια σχέση  ή συνεργασία που πρέπει να παραμείνει κρυφή.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε, ενώ και οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή τη περίοδο. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται, ενώ μια συλλογική δουλειά μπορεί να γίνει αιτία προόδου και βελτίωσης των οικονομικών.
Λέων 23/07-23/08: Επαγγελματικοί και κοινωνικοί στόχοι ευνοούνται σήμερα. Μπορεί οι υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα να σας έχουν κουράσει,  ωστόσο πολλοί  νιώθετε ότι οι προσπάθειες σας  αναγνωρίζονται και αρχίζουν ν’ αποδίδουν καρπούς. Κάποιο παροδικό πρόβλημα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει σήμερα κάποιους από εσάς.        
Παρθένος 24/08-23/09:  Δεν θα είναι εύκολο σήμερα ν’ επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας αυξάνονται και σας ωθούν να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα σας απομακρύνουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται, ενώ  ευκαιρίες που θα προκύψουν μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό, κάποια μαθήματα, σπουδές και νομικές διαδικασίες.
 Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα ευνοούνται σήμερα, ενώ πολλοί μπορεί να πάρετε μια σημαντική βοήθεια από την οικογένεια σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που πιθανότατα θα έχει έδρα το χώρο του σπιτιού.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ιδανική μέρα σήμερα για ν’ ασχοληθείτε με προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη ευνοούνται ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες σημαντικές προτάσεις.  Αξιοποιήστε πληροφορίες ή προτάσεις που θα έχετε σήμερα.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά και εργασιακά θέματα ευνοούνται σήμερα. Η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σας ενισχύονται  και σας βοηθούν να προωθήσετε εργασιακά σχέδια και στόχους.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη αυτοπεποίθηση και δυναμισμός χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα. Νιώθετε έτοιμοι να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και προσωπικές επιθυμίες.  Ευχάριστες στιγμές θα σας χαρίσει η συναισθηματική σας ζωή, ενώ αν είστε γονείς θα νιώσετε ικανοποίηση από υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά σας.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί σας είναι χαμηλοί και πολλοί θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι  και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Η οικογένεια σας στηρίζει και σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε  άγχος και τις φοβίες.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες που όχι μόνο θα επεκτείνουν τον κοινωνικό σας κύκλο αλλά θα βοηθήσουν και στην εξέλιξή σας. Φίλοι ή συνεργάτες, σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας.  
AstroMeleti