Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 23/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, τονίζοντας την αυτοπεποίθηση σας αλλά και την ανάγκη να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις επιθυμίες του. Σήμερα η μέρα ανήκει σ’ εσάς, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα σας μπορεί να σας παρασύρουν σε παιχνίδια ανταγωνισμού και εξουσίας. Ο ανάδρομος Ερμής περνάει στο ζώδιο των ιχθύων από σήμερα, φέρνοντας εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια και αποφύγετε μυστικές επαφές ή συμφωνίες...
       
Ταύρος 21/04-21/05:  Οι ρυθμοί σας κινούνται σε χαμηλά επίπεδα σήμερα και ενώ μπορεί να κάνετε όνειρα ή να θέλετε να προωθήσετε ένα σχέδιο, δύσκολα θ’ αναλάβετε δράση. Συζητήσεις με φίλους και σχέδια που δεν ολοκληρώθηκαν και αφορούσαν μια συλλογική δουλειά, επανέρχονται στο προσκήνιο κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, λόγω ασαφειών ή παρανοήσεων.
 Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα είναι ανταγωνιστικό και εύκολα θα δημιουργηθούν εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Το ξεκίνημα μιας νέας επαγγελματικής προσπάθειας ή η απόκτηση μιας νέας εισοδηματικής πηγής απασχολεί έντονα αρκετούς από εσάς και σήμερα θα σας φορτίσει συναισθηματική. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα στα επαγγελματικά, που θα επηρεάσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Μια ιδέα ή ένα επαγγελματικό σχέδιο που είχατε και δεν ολοκληρώθηκε, τώρα μπορεί να επανέλθει, ενώ όπως και να έχει θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις, επαφές ή συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά. Ίσως να ήταν καλύτερο να μεταφέρετε ότι μπορείτε για μετά τις 5 Απριλίου.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα τις εξελίξεις τόσο  στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Το κλίμα με το σύντροφο ή τους συνεργάτες είναι ανταγωνιστικό και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αν θέλετε ν’ αποφύγετε συναισθηματική φόρτιση και εντάσεις. Συζητήσεις γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια ή ιδέες και προτάσεις που είχαν προκύψει τον Φεβρουάριο και δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν, επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο για εσάς των τελευταίων ημερών. Ωστόσο το κλίμα σύγχυσης συνεχίζεται  και αν θέλετε να έχετε μια πιο αντικειμενική εικόνα που θα σας βοηθήσει να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα.
Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά ή θέματα υγείας προβληματίζουν έντονα κυρίως  εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου. Θέλετε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες ή να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια, ωστόσο τα δεδομένα σε δουλειά και καθημερινότητα είναι τέτοια που δεν σας αφήνουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων.  Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις και αυτό μπορεί να σας κάνει δύστροπους και πεισματάρηδες. Υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ή φορολογικά θέματα επανέρχονται για να προβληματίσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Συζητήσεις ή αποφάσεις που είχατε πάρει πριν λίγο καιρό για τη διαχείριση κάποιων οικονομικών υποθέσεων που αφορούν κληρονομιές, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικά επανεξετάζονται τώρα και καλό θα ήταν, αν μπορείτε ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτές  μετά τις 4 Απριλίου.     
Παρθένος 24/08-23/09: Σήμερα κυριαρχούν έντονα συναισθήματα που μπορεί να  παρασύρουν κάποιους από εσάς σε ακραίες συμπεριφορές.  Αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, μπορεί να σα κάνουν απόλυτους και να δημιουργήσουν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά.  Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνάει στους Ιχθύς, φέρνοντας και πάλι στην επιφάνεια, για εσάς των τελευταίων ημερών, θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες γίνεται με δυσκολία, ενώ ασάφειες, παρανοήσεις ή καθυστερήσεις θα επηρεάσουν τις σχέσεις αυτές, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, Θα σας φορτίσουν συναισθηματικά σήμερα, ενώ και κάποιες συνεργασίες  μπορεί να βρεθούν στην κόψη του ξυραφιού. Τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται και  εύκολα θα παρασυρθείτε σε παιχνίδια εξουσίας που μόνον κακό μπορούν να σας κάνουν. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς, μπορεί να επαναφέρει για εσάς των τελευταίων ημερών, προβλήματα υγείας ή ενοχλήσεις που είχατε τον προηγούμενο μήνα και ίσως δεν δώσατε την πρέπουσα προσοχή. Επίσης στο προσκήνιο μπορεί να έρθουν και πάλι, συζητήσεις, προτάσεις ή σχέδια που αφορούν τη δουλειά και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ωστόσο τα πράγματα συνεχίζουν να μην είναι ξεκάθαρα και μόνο  μετά τις αρχές του επόμενου μήνα θα καταφέρετε να έχετε μια σαφή εικόνα για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Εργασιακά και θέματα υγείας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Συναισθηματική φόρτιση και ανταγωνιστή διάθεση μπορεί να σας παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Αποφύγετε εντάσεις και παρορμητικές αντιδράσεις. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύς θα δημιουργήσει και πάλι προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή κάποιο απόγονο, επανέρχονται  για να επανεξεταστούν και να ολοκληρωθούν. Ωστόσο το κλίμα γενικότερης σύγχυσης, λαθών και παρανοήσεων συνεχίζει, γι αυτό καλό θα ήταν να μεταθέσετε σχετικές υποθέσεις για τον επόμενο μήνα.   
Τοξότης 23/11-21/12: Το γενικότερο κλίμα είναι ευχάριστο για εσάς και η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε προσωπικές σας υποθέσεις και δημιουργικά σχέδια, αρκεί να προσέξετε τα οικονομικά και να μην παρασυρθείτε από απωθημένα του παρελθόντος. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, επιστρέφει στους Ιχθύς, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών, οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία. Η επικοινωνία αλλά και η καθημερινότητα στο χώρο του σπιτιού θα είναι δύσκολη, καθώς παρανοήσεις, καθυστερήσεις και λάθει, φέρνουν ανατροπές και δεν σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας. Αποφύγετε μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα σχετικές υποθέσεις και συμβόλαια ή συμφωνίες που αφορούν ακίνητα.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πιο παρορμητικοί και εξωστρεφείς γίνεστε σήμερα, ενώ πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και μπορεί να σας ωθεί σε ανατροπές ή σημαντικές αλλαγές, στο έμψυχο και άψυχο υλικό του σπιτιού σας ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης. Κάποιοι από εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου- αρχές Ιανουαρίου,  μπορεί να σκέφτεστε ν’ αλλάξετε ακόμη και  τόπο κατοικίας ή και χώρα.   Δυσκολίες, ασάφειες και παρανοήσεις σε ότι έχει να κάνει με επικοινωνία και μετακινήσεις, θα φέρει σ’ εσάς των τελευταίων ημερών, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς. Παλιότερα σχέδια ή αποφάσεις μπορεί να πρέπει να επανεξεταστούν ή ν’ αναθεωρηθούν τώρα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα, αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες, υπογραφές αλλά και αγορές μηχανημάτων και μέσων μεταφοράς.
Υδροχόος 21/01-19/02: Με έντονη δραστηριότητα και πολλές υποχρεώσεις θα σας επιφορτίσει η σημερινή μέρα. Συζητήσεις, επαφές ή μηνύματα που θα πάρετε  μπορεί να σας αγχόσουν και να σας φορτίσουν με αρνητικά συναισθήματα. Αποφύγετε εντάσεις, νεύρα και διαπληκτισμούς. Τη διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών, καθώς η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο τομέα των οικονομικών μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικά θέματα που είχατε συζητήσει τον προηγούμενο μήνα ή σχετικές  αποφάσεις που είχατε πάρει, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να επαναπροσδιοριστούν. Ωστόσο, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με σοβαρές οικονομικές υποθέσεις και αν μπορείτε, να τις μεταθέσετε για μετά τις 4 Απριλίου.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί τέλος Φεβρουαρίου- αρχές Μαρτίου, τα οικονομικά και οι ανασφάλειες σας μπορεί να γίνουν αιτία άγχους και πίεσης.  Ίσως υπάρξουν νέα δεδομένα στα οικονομικά τα οποία κάνουν πιο δύσκολη την προώθηση κάποιου σχεδίου ή την υλοποίηση αποφάσεων που είχατε πάρει.  Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, περνά και πάλι στο ζώδιό σας, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Συζητήσεις, προτάσεις, σχέδια ή αποφάσεις που είχατε πάρει το Φεβρουάριο, ίσως χρειάζονται αναθεώρηση, ωστόσο, όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να υπογράψετε συμφωνίες. Μετά τις 4 Απριλίου το τοπίο ξεκαθαρίζει και θα είναι πιο εύκολο να βγάλετε συμπεράσματα. Μέχρι τότε να είστε πολύ προσεκτικοί σε επικοινωνία και μετακινήσεις.
AstroMeleti