Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 29/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Απαιτητική μέρα και η σημερινή. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση αλλά και υπερένταση. Ευχάριστες συναντήσεις ή μηνύματα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Παρασκηνιακές επαφές, συμφωνίες ή μυστικά σχέδια μπορεί να δώσουν ώθηση στα οικονομικά σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ελέγχοντας κάθε λεπτομέρεια, γιατί ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Δύσκολη και πιεστική μέρα για εσάς των πρώτων ημερών. Σχέσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους θα σας απασχολήσουν έντονα. Πολλοί νιώθετε ότι θέλουν να σας χειραγωγήσουν και ότι ελέγχουν τη ζωή σας και αυτό σας δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση και μπορεί να σας κάνει ανταγωνιστικούς και επιθετικούς κάποιες φορές. Αισθάνεστε έντονη την  ανάγκη να ξεφύγετε απ’ ότι σας πνίγει και να κάνετε αλλαγές που θα σας ανεβάσουν, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05:  Η μέρα κρύβει έντονη συναισθηματική φόρτιση για εσάς των πρώτων ημερών. Ζήλιες, πάθη, εντάσεις και ανταγωνισμοί θα προκύψουν σήμερα, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση ακόμη και με τον ίδιο σας τον εαυτό και τα πιστεύω σας.  Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μυστικά. Αντίθετα για εσάς των τελευταίων ημερών, το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και η μέρα υπόσχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές ή συναντήσεις. Είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβάλετε τον εαυτό σας, αρκεί να έχετε προετοιμάσει καλά το τι θα πείτε γιατί ο ανάδρομος Ερμής κρύβει παγίδες.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Εντάσεις μπορεί να προκύψουν στο φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον γενικότερα. Η εμπλοκή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα ή μια συλλογική δουλειά θα βρεθεί υπό εξέταση, καθώς μπορεί να νιώσετε ότι σας ασκούν έλεγχο ή γενικότερη πίεση, με φυσικό αποτέλεσμα την αντίδραση σας . Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, προτάσεις ή σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά, έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε κάποιες επιφυλάξεις γιατί ο ανάδρομος Ερμής σήμερα,  μπορεί να σας παραπλανήσει. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Επαγγελματικοί κυρίως στόχοι αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη περίοδο, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η ανάγκη σας για αλλαγές , σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, ενισχύεται σήμερα και μπορεί να σας κάνει απόλυτους και ανταγωνιστικούς με τους γύρω σας. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεπεράσετε τα όρια και να φτάσετε στα άκρα. Πολύ πιο αισιόδοξο και θετικό το κλίμα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Καινούργιες γνωριμίες αλλά και ευχάριστες κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες, μπορεί να σας εμπνεύσουν και να σας δώσουν το έναυσμα για αλλαγές και καινούργια σχέδια. Ωστόσο με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, τα μηνύματα και οι πληροφορίες που παίρνεται δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να σας παραπλανήσουν. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά-διαδικαστικά θέματα, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε μαζί του σήμερα.   
 Λέων 23/07-23/08: Έντονη συναισθηματική φόρτιση, πάθος αλλά και ανταγωνισμοί, θα επηρεάσουν τη δουλειά και τα σχέδια σας σήμερα.  Κάποιοι συνεργάτες ίσως ασκούν εξουσία και βάζουν φραγμούς στην εξέλιξή σας, δημιουργώντας εύλογα την δική σας αντίδραση. Αποφύγετε σοβαρές εντάσεις και ακραίες συμπεριφορές. Επαγγελματικά θέματα ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και πολλοί μπορεί να πιστέψετε ότι βρήκατε κάποιες διεξόδους ή  ότι έχετε κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει και παρανοήσεις. Η μέρα είναι ακατάλληλη για συζητήσεις, συμφωνίες ή σχεδιασμούς που αφορούν τα επαγγελματικά.     
Παρθένος 24/08-23/09: Ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά αλλά και κάποιες κρυφές σας επιθυμίες θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση σήμερα, κυρίως σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ζήλιες, πάθη, εμμονές αλλά και ανταγωνιστική διάθεση μπορεί να πλήξουν τη συναισθηματική σας ζωή. Η κτητικότητα σας ενισχύεται και δεν αποκλείεται να ασκήσετε πίεση και εξουσιαστικές τάσεις σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε προστριβές και μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας.  Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και εσείς των τελευταίων ημερών, σε σχέδια, συζητήσεις ή και συμφωνίες που αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας  σχέσεις. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να σας εμπλέξει σε λάθει και παρανοήσεις που θα σας κοστίσουν.      
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσουν φόρτιση και να επηρεάσουν σχέσεις ή συνεργασίες, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε θέση και ίσως να αντεπιτεθείτε στο  σύντροφο σας ή κάποιο συνεργάτη, καθώς νιώθετε ότι έχει την τάση να θέλει να ελέγχει τη ζωή σας και να σας χειραγωγεί. Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αντιπαραθέσεις, καθώς τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές.  Το κλίμα είναι πιο αισιόδοξο και δημιουργικό για εσάς των τελευταίων ημερών, όμως καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα, συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο πως θα οργανώσετε τη μέρα σας. Έντονη συναισθηματική φόρτιση επηρεάζει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σας φέρνει αντιμέτωπους με αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα επαφές ή σοβαρές συζητήσεις μαζί τους.  Παγίδες μπορεί να κρύβονται  στη συναισθηματική ζωή όσων έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες.  Πολλοί από εσάς μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ενώ και το κλίμα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας είναι ευχάριστο. Ωστόσο η παρουσία του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να κάνει δύσκολη σήμερα την επικοινωνία μεταξύ σας  ή να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Εντάσεις και ανταγωνιστική διάθεση θα επηρεάσουν σήμερα στις σχέσεις με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να παρασυρθείτε από εμμονές, πάθη και έντονη κτητικότητα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές και ακραίες αντιδράσεις.  Δημιουργικά σχέδια ή προσωπικές επιθυμίες δεν προωθούνται σήμερα, δημιουργώντας σας αναστάτωση και φόρτιση την οποία θα βγάλετε στους γύρω σας.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, υπογραφές ή σχέδια που αφορούν δουλειά  ή ακίνητα και οικογένεια. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, έχοντας τον ανάδρομο Ερμή να κινείτε στις δικές σας μοίρες, εύκολα μπορεί να πέσετε θύματα παρανοήσεων ή ασαφειών. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις.    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Εξελίξεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια επηρεάζουν σήμερα κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και μπορεί να σας ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα ζήλιας και ανταγωνιστική διάθεση.  Η μέρα είναι απαγορευτική για ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά ή θέματα κατοικίας και ακίνητης περιουσίας. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των ιχθύων κάνοντας δύσκολη την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις που αφορούν δουλειά και σχέδια που κάνετε για το μέλλον, ενώ φανείτε επιφυλακτικοί σε μηνύματα ή πληροφορίες που θα πάρετε.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η μέρα κρύβει ανταγωνισμούς και εντάσεις με συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε πίεση καθώς οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε μια σχέση ή συνεργασία είναι πολλές και θέλετε να ξεφύγετε από αυτές. Πληροφορίες που θα πάρετε μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά και να επηρεάσουν τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις σε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα. Η λογική σας επηρεάζετε από το  συναίσθημα και αυτό μπορεί να σας οδηγήσεις σε λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε σημαντικές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες και φανείτε επιφυλακτικοί στα συναισθηματικά.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξελίξεις στα οικονομικά ή σε ότι αφορά μια συλλογική δουλειά μπορεί να σας απογοητεύσουν σήμερα και να δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα και ανταγωνιστική διάθεση προς το κοινωνικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με φίλους γιατί θα υπάρξουν εντάσεις. Ευχάριστες επαφές και συζητήσεις θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Το κλίμα είναι θετικό και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, αρκεί να ξεπεράσετε τις τρικλοποδιές που μπορεί να σας βάλει ο ανάδρομος Ερμής.   
AstroMeleti