Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 24/01/2012

Ανατρεπτικό και επαναστατικό το κλίμα σήμερα , με τη σελήνη να κινείτε στον εκρηκτικό Υδροχόο. Η νέα σελήνη στο Υδροχόο από εχθές μπορεί να μας προτρέπει για νέα ξεκινήματα, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα και μέχρι της 14 Απριλίου, θα φέρει καθυστερήσεις και αναβολές.  Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα προς το παρόν και να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για να επανεξετάσουμε καταστάσεις, να κάνουμε αλλαγές  και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη δράση μας.
Κριός 21/03-20/04: Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται ενώ ομαδικές δραστηριότητες θ’ απορροφήσουν κάποιους από εσάς. Η διάθεση γίνεται πιο επαναστατική και σας ωθεί σε αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων διασκέδασης ή διαφυγής από τα τετριμμένα. Ο κυβερνήτης σας  Άρης, από σήμερα και για ένα μεγάλο διάστημα (έως τις 14 Απριλίου)θα κινείτε ανάδρομα, βάζοντας φρένο σε εργασιακά κυρίως πλάνα. Η καθημερινότητα γίνεται δύσκολη και ίσως χρειάζεται διπλάσια προσπάθεια για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Καθυστερήσεις και δυσκολίες στη δουλειά θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα και προσέξτε την υγεία σας γιατί οι υπερβολές σε δουλειά και καθημερινότητα μπορεί να σας φτάσουν στα όρια σας. Μην πιέζετε καταστάσεις και εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να επανεξετάσετε ή να προετοιμάσετε υποθέσεις που αφορούν εργασιακά και υγεία...

Ταύρος 21/04-21/05: Επαγγελματικά και θέματα γενικότερης αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ το ξεκίνημα ενός νέου επαγγελματικού σχεδίου είναι πολύ πιθανό. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα και μέχρι τις 14 Απριλίου μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις ή δυσκολίες. Ανασφάλειες φοβίες και άγχη ίσως ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνουν διστακτικούς στο να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Κάντε μια βαθύτερη ανάλυση του τι πραγματικά θέλετε και προετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα μετά τις 14. Αν είστε γονείς ίσως υποθέσεις τον παιδιών να σας ταλαιπωρήσουν αυτό το διάστημα, ενώ αν προσπαθείτε ν’ αποκτήσετε έναν απόγονο, καλύτερα να το κάνετε μετά τις 14 Απριλίου. Ένας παλιότερος έρωτας μπορεί να επανέλθει τώρα ή θα μπείτε σε διαδικασία επανεξέτασης κάποιων προσωπικών σας  σχέσεων.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Καινούργιες εμπειρίες και λίγη περιπέτεια που θα σας ανανεώσει είναι το ζητούμενο σήμερα για τους περισσότερους από εσάς.  Ταξίδια, υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, σπουδές ή πνευματικές εργασίες είναι κάποια από τα πιθανά θέματα που θα σας απασχολήσουν και θα σας δώσουν διεξόδους διαφυγής. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα και έως τις 14 Απριλίου, θα φέρει και πάλι στην επιφάνεια θέματα σπιτιού ή οικογένειας που θα πρέπει να διευθετήσετε ή να τα οργανώσετε καλύτερα για να ολοκληρωθούν από τις 14 Απριλίου και μετά. Όπως και να έχει, μέχρι και την άνοιξη θα σας ταλαιπωρήσουν ξεκαθαρίσματα και οργάνωση υποθέσεων που αφορούν σπίτι ή οικογένεια. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ή σοβαρές αποφάσεις που αφορούν ακίνητα.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Εναλλακτικούς ή έξυπνους τρόπους ψάχνετε σήμερα για να δώσετε λύσεις ή να ξεφύγετε από οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Υποθέσεις που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ θα σας απασχολήσουν. Η πιθανότητα μιας συνεργασίας με κοινή οικονομική διαχείριση είναι πολύ πιθανή. Από την άλλη, σήμερα ο Άρης γυρνά ανάδρομος και θα παραμείνει σ’ αυτή τη θέση έως και τις 14 Απριλίου, δημιουργώντας καθυστερήσεις και δυσκολίες στην διευθέτηση καθημερινών υποθέσεων που επηρεάζουν κυρίως τα επαγγελματικά. Συζητήσεις, συναντήσεις, ιδέες, σχέδια και πρακτικά ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, προχωρούν μετ’ εμποδίων.  Αποφύγετε αυτό το διάστημα ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά και επιλέξτε να επαναπροσδιορίσετε τα σχέδια σας και να οργανωθείτε καλύτερα για μετά τις 14 Απριλίου. Αν νιώθετε ότι η δουλειά σας δεν σας ευχαριστεί πια, αλλά αντίθετα σας κουράζει, μην προχωρήσετε άμεσα σε αλλαγές. Μελετήστε με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα, κάντε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις και οργανώστε καλύτερα τα επαγγελματικά σας βήματα για μετά τις 14 Απριλίου.
Λέων 23/07-23/08: Ίσως νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα μιας σχέσης ή συνεργασίας. Οι άλλοι χρειάζονται την προσοχή σας και αυτό μπορεί να   σας πνίγει σήμερα. Μόνο μια σχέση έξω από τα καθιερωμένα θα μπορούσε να σας ικανοποιήσει τώρα.  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Άρη. Από  σήμερα και έως τις 14 Απριλίου καθυστερήσεις και δυσκολίες στα οικονομικά, θα δοκιμάζουν την υπομονή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε παλιότερες οφειλές και να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σας. Επαναπροσδιορίστε τα πράγματα αν χρειαστεί για να φέρετε μια ισορροπία σε έξοδα και έσοδα.  Αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες και δανεισμούς.      
Παρθένος 24/08-23/09:  Καθημερινότητα και δουλειά φαίνετε να σας έχουν κουράσει και αν και οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολλές, εσείς μάλλον θέλετε να βρείτε τρόπο να ξεφύγετε. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιο σας, όμως από σήμερα και μέχρι της 14 Απριλίου θα κινείται ανάδρομα, προκαλώντας αναβολές και καθυστερήσεις. Η βιολογική σας ενέργεια μπορεί να πέσει τώρα και να χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Μην πιέσετε καταστάσεις και μην ξεπεράσετε τα όρια και τις αντοχές σας γιατί μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό, οργανώνοντας και προετοιμάζοντας καλύτερα τα επόμενα βήματά σας κα μην πάρετε ρίσκα μέχρι τις 14 Απριλίου.
Ζυγός 24/09-23/10: Προκαλείτε και προκαλείστε σήμερα με στόχο να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.  Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και σας δίνουν την ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Το παρασκήνιο καλά κρατεί, ενώ από σήμερα και μέχρι τις 14 Απριλίου που ο Άρης θα κινείτε ανάδρομα εσείς θα πρέπει να επανεξετάσετε και να βάλετε σε μια τάξη μυστικές ή παρασκηνιακές διαδικασίες. Μια κρυφή σχέση ή συνεργασία μπορεί να σας αγχώνει και πρέπει να επανεξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια τι δίνετε και τι σας δίνει για ν’ αποφασίσετε αν αξίζει να τη συνεχίσετε από τις 14 Απριλίου και μετά. Μέχρι τότε μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που ν’ αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ψυχολογικά και θέματα υγείας μπορεί να σας περιορίσουν και να χρειαστούν τη προσοχή σας.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Πίεση θα δεχτείτε σήμερα από θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια και ίσως υπάρξουν αδικαιολόγητες εκρήξεις και εντάσεις. Άτομα της οικογενείας μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σας και αυτό δεν θ’ αρέσει σε κάποιους από εσάς. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα και έως τις 14 Απριλίου θα δημιουργήσει αναβολές και καθυστερήσεις σε σχέδια στόχους και πλάνα που αφορούν κυρίως τον εργασιακό τομέα και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Η περίοδος αυτή, δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσετε κάποιο σχέδιο, όμως μπορείτε να σκεφτείτε και να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια μελλοντικά σχέδια που θα ξεκινήσετε μετά τις 14 Απριλίου.  Η κοινωνική σας ζωή περιορίζετε, ενώ ταλαιπωρίες μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα  από  συνεργάτες, ή κάποιο παλαιότερο πρόβλημα υγείας που δεν τ’ αντιμετωπίσατε με τη σοβαρότητα που έπρεπε.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα μπορεί να είναι απαιτητική, όμως με δυσκολία θ’ αντεπεξέλθετε. Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα και μάλλον θα επικρατήσει ανατρεπτικό κλίμα και ρευστότητα.  Η δράση σας το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί σε θέματα επαγγελματικής και κοινωνικής αποκατάστασης. Ωστόσο, από σήμερα και μέχρι τις 14 Απριλίου που ο Άρης θα κινείτε ανάδρομα, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές.  Αποφύγετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και μην πιέζετε καταστάσεις. Δεν θα είναι εύκολο να προωθήσετε τους στόχους σας και το μόνο που θα καταφέρετε πιέζοντας, είναι να ξεπεράσετε τα όρια της αντοχής σας και να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας.  Μια παλιότερη σχέση  μπορεί να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για να   ολοκληρωθεί.                                               
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα χρειαστούν την προσοχή σας σήμερα και υπάρχει κίνδυνος να κάνετε περιττά έξοδα για  να νιώσετε καλύτερα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα και μέχρι τις 14 Απριλίου, βάζει φρένο σε φιλόδοξα σχέδια, ταξίδια, θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και νομικά- διαδικαστικά θέματα. Θέματα σπιτιού ή άτομα της οικογένειας σας κρατούν πίσω και θα χρειαστεί, όλο αυτό το διάστημα να προσπαθήσετε να  διαχειριστείτε την κατάσταση και να βάλετε μια τάξη για να προωθήσετε τα σχέδια σας και πάλι μετά τις 14 Απριλίου.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Σε προσωπικά σας θέματα θα επικεντρωθείτε σήμερα, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Οικονομικά είναι τα θέματα που θα πρέπει να βάλετε σε τάξη το επόμενο διάστημα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα κα μέχρι τις 14 Απριλίου θα δημιουργήσει αναβολές και καθυστερήσεις σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, εφορία κλπ. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προετοιμάσετε σχετικά ζητήματα, ταχτοποιώντας γραφειοκρατικά κυρίως θέματα, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα από τις 14 Απριλίου και μετά.       
Ιχθείς 20/02-20/03: Άγχος και ανασφάλειες θα σας ταλαιπωρήσουν και πάλι. Λάθη του παρελθόντος σας πιέζουν και αναζητάτε τρόπους διαφυγής. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα και μέχρι τις 14 Απριλίου, θα βάλει φρένο σε υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.  Με δυσκολία θ’ ανταπεξέρχεστε στις απαιτήσεις των άλλων και αυτό μπορεί να σας φτάσει στα όρια σας. Σχέσεις από το παρελθόν, συνεργασίες ή καταστάσεις που δεν ολοκληρώθηκαν, επιστρέφουν για να τις διευθετήσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν και καθυστερούσαν τώρα  μπορεί να διευθετηθούν.   Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για  καινούργιες  σχέσεις ή συνεργασίες.  
AstroMeleti