Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 26/01/2012

Το κλίμα είναι ευχάριστο σήμερα και οι εξελίξεις θετικές τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών δεν καταφέρνετε να ξεφύγετε από τις φοβίες και τους προβληματισμούς σας.  Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα σας περιορίζουν και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ευχαρίστησης. Αφήστε τις γκρίνιες και την αυτολύπηση και  κινηθείτε με υπευθυνότητα και προγραμματισμό, αν θέλετε να ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει.     
Κριός 21/03-20/04: Κούραση και ατονία θα είναι τα χαρακτηριστικά της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι ρυθμοί πέφτουν και σας καταλαμβάνει μια διάθεση νοσταλγίας και μελαγχολίας. Βλέπετε τη ζωή σας με απολογιστική διάθεση και κάνετε όνειρα για το μέλλον. Έντονα συναισθηματικές και όμορφες στιγμές θα περάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και θα έχετε τη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά τους.  Ένα κρυφό ειδύλλιο μπορεί ν’  ανθήσει σήμερα ή θα περάσετε όμορφα σε μια παρασκηνιακή σχέση. Ωστόσο αν κάνετε κάτι κρυφά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί οι σχέσεις σας ήδη βρίσκονται σε οριακό σημείο...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Δυσκολίες και εμπόδια παραμονεύουν στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα και ίσως πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αισθάνεστε ότι δίνεται πολλά αλλά οι άλλοι δεν το  αναγνωρίζουν, όμως σήμερα δεν είναι καλή μέρα για σημαντικές αποφάσεις. Μην πιέσετε καταστάσεις, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ταύρους των τελευταίων ημερών. Αντίθετα για εσάς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου το κλίμα είναι καλύτερο και η μέρα υπόσχεται ευχάριστες κοινωνικές επαφές και συλλογικές προσπάθειες. Μπορείτε να εκφράσετε πολύ πιο εύκολα τα συναισθήματα σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στους άλλους γύρω σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους σήμερα. Περισσότερο φαίνετε να ονειρεύεστε το μέλλον ή να νοσταλγείτε στιγμές από το παρελθόν,  παρά να κάνετε πράξεις για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  Δεν αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με ανωτέρους. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες προώθησης επαγγελματικών υποθέσεων ενώ  καταφέρνετε να ενισχύσετε και το κοινωνικό προφίλ σας.  Ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας σήμερα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η πίεση και η αναστάτωση στην καθημερινότητα μπορεί να  συνεχίζεται όμως σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας απομακρύνει από τη ρουτίνα και να σας ανανεώσει. Πολλοί θ’ αναζητήσετε νέες εμπειρίες και θα βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, τολμώντας πράγματα που δεν είχατε κάνει στο παρελθόν.   Φίλοι και άτομα της οικογενείας σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας και ν’ ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών ίσως νιώσετε μόνοι και παραμελημένοι. Οι δικοί σας άνθρωποι δεν φαίνετε να στηρίζουν τις απόψεις και τα όνειρα σας, όμως καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα.
Λέων 23/07-23/08: Τάση εσωστρέφειας χαρακτηρίζει τους περισσότερους από εσάς σήμερα και είναι πολύ πιθανό να μείνετε μόνοι, αναπολώντας το παρελθόν και προσπαθώντας ν’ ανακαλύψετε διεξόδους που θα δώσουν ένα νέο νόημα στη ζωή σας. Οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και άγχος, όμως θα έχετε την ευκαιρία ν’ αξιολογήσετε καλύτερα τα πράγματα και να δώσετε λύσεις. Είστε πιο φιλικοί και δοτικοί σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε σχέσεις που έχουν κάποια οικονομική εξάρτηση.  Γραφειοκρατικά ζητήματα και πρακτικά εμπόδια θα δυσκολέψουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μην πιέσετε καταστάσεις και μη γίνετε ανταγωνιστικοί με τα άτομα γύρω σας.
Παρθένος 24/08-23/09:  Αν και από τη μία μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να εκφράσετε ανοιχτά τα αισθήματά σας και να έρθετε πιο  κοντά στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται και πολλοί  βρίσκεστε κοντά σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών. Οικονομικές απώλειες ή δυσκολίες αντιμετωπίζεται εσείς των τελευταίων ημερών, όμως δεν είναι κατάλληλη μέρα σήμερα για να πιέσετε τους άλλους.
Ζυγός 24/09-23/10: Δουλειά και καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σας έχουν κουράσει και ψάχνετε τρόπους για να δραπετεύσετε από αυτά.  Πολλοί κάνετε όνειρα για κάτι καλύτερο και αυτό σας βοηθά να ξεφύγετε λίγο. Ωστόσο σήμερα το κλίμα στη δουλειά είναι ευχάριστο και θα μπορούσατε να βελτιώσετε πιθανές διαφορές με συναδέλφους. Καινούργιες ευκαιρίες σε εργασιακά μπορεί να προκύψουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάτι δικό σας, μόνοι  ή με κάποιο συνεργάτη. Κουραστική μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών , ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά των άλλων.    
Σκορπιός 24/10-22/11:  Μια από τις πιο δημιουργικές αλλά και ερωτικές μέρες μπορεί να είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Έντονα συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας, θα παρασύρουν σ’ ένα ρομαντικό και ερωτικό ταξίδι, τουλάχιστον εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Όπως και να έχει θα έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά, ενώ αν είστε μόνοι, αναζητήστε σήμερα το ταίρι σας. Αγχωμένοι και προβληματισμένοι φαίνεστε εσείς των τελευταίων ημερών, ενώ νιώθετε ότι  τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα δεν σας στηρίζουν όσο θα θέλατε. Μην τους πιέζετε να μπουν δική σας πραγματικότητα. Ίσως τους ζητάτε περισσότερα από εκείνα που μπορούν να σας δώσουν.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα σας απασχολήσουν σήμερα. Από τη μία κάποιοι αναζητάτε τρόπους διαφυγής από υποχρεώσεις ή εντάσεις που υπάρχουν στη οικογένεια, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρείτε καταφύγιο σήμερα στο χώρο του σπιτιού όπου και θα περιοριστείτε για να δουλέψετε.  Ευχάριστες κοινωνικές επαφές και συγκεντρώσεις στο σπίτι είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα της οικογένειας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ευχάριστες συναντήσεις και επαφές θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η διάθεση σας γίνεται πιο φιλική και θα περάσετε πολύ όμορφα με φίλους και συγγενείς. Ημέρα μπορεί να έχει πολύ τρέξιμο, όμως θ’ ανταμειφτείτε. Συζητήσεις, πληροφορίες ή συμφωνίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα  ικανοποιήσουν πολλούς από εσάς. Απογοητευμένοι με τους στόχους σας μπορεί να νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε και ίσως ακούσετε λόγια που δεν θα σας αρέσουν. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με προϊσταμένους ή ανωτέρους γενικότερα.                                          
Υδροχόος 21/01-19/02: Προβληματισμοί και ανασφάλειες γύρω από τη δουλειά, το καθημερινό σας πρόγραμμα και το εισόδημά σας, θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Αίσθημα μελαγχολίας κατακλύζει πολλούς από εσάς και νιώθετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από τα προβλήματα που σας έχουν κουράσει. Ωστόσο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως, έχετε την στήριξη άλλων και με τη βοήθεια τους  βρίσκεται λύσεις για να βελτιώσετε την κατάσταση. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι, βλέποντας τα σχέδια σας να μην προχωρούν γιατί δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις. Κάντε λίγη υπομονή και μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα διατηρούνται ψηλά και σήμερα, ενώ παραμένετε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, χαρίζει έντονο συναισθηματισμό αλλά και γοητεία, τα οποία γίνονται σύμμαχοι στη προώθηση προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να έρθετε πολύ πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε πραγματικά ευχάριστες στιγμές μαζί τους (ύστερα  από ένα διάστημα πιθανών εντάσεων και διαπληκτισμών). Συναισθηματικά φορτισμένοι είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Υποχρεώσεις σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε όσο θα θέλατε ενώ κάποιοι ίσως νιώσετε απογοητευμένοι ακόμη και από τον ίδιο σας τον εαυτό.  Κάντε υπομονή, οργανώστε τα οικονομικά σας και μην  πάρετε οικονομικά ρίσκα.
AstroMeleti