Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 31/01/2012

Κριός 21/03-20/04: Δύσκολα θα κρατήσετε ισορροπίες σήμερα, ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την κοινωνική σας ζωή.  Οικονομικές κυρίως ανασφάλειες δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που θέλετε δημιουργώντας σας νευρικότητα.  Μην γίνεστε οξύθυμοι ή προκλητικοί με τους άλλους και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών γιατί ο ασυγκράτητος παρορμητισμός για μεγάλες αλλαγές μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Συνεχίζετε να  βρίσκεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων και θα θέλατε να   επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε προσωπικές επιθυμίες και επιδιώξεις. Ωστόσο επαγγελματικοί στόχοι και υποχρεώσεις στη δουλειά δεν θ’ αφήσουν πολλά περιθώρια για να υλοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες επηρεάζοντας αρνητικά τη διάθεσή σας. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους. Αν καταφέρετε να  βρείτε ισορροπίες μεταξύ του τι θέλετε και τι πρέπει να γίνει, θα αποφύγετε εκνευρισμούς. 
 Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί έχουν πέσει και θα προτιμούσατε σήμερα να μείνετε κάπου μόνοι για να χαλαρώσετε λίγο από την πίεση της καθημερινότητας. Ωστόσο οι υποχρεώσεις για την υλοποίηση ενός σχεδίου δεν σας επιτρέπουν να ηρεμήσετε ψυχικά.  Επιθυμίες και ανάγκες συγκρούονται σήμερα δημιουργώντας σας νευρικότητα  αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποφύγετε συγκρούσεις με φίλους ή συνεργάτες.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Νιώθετε έντονη την παρόρμηση για αλλαγές και ανατροπές στο επαγγελματικό σκηνικό ή  τη ζωή σας γενικότερα. Ωστόσο θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί, αποφεύγοντας βιαστικές αποφάσεις βασισμένες απλά και μόνο στην ικανοποίηση των συναισθηματικών σας αναγκών.  Οικονομικές εκκρεμότητες  ή υποχρεώσεις για μια συνεργασία οικονομικού περιεχομένου σας πιέζουν σήμερα και θ’ αναζητήσετε τρόπους διαφυγής. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, αλλά θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, παραμένοντας διχασμένοι ανάμεσα στο τι θέλετε και τι πρέπει.  
Λέων 23/07-23/08:  Επαγγελματικοί στόχοι και υποχρεώσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σας. Φαίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ότι αφορά την κοινωνική σας καταξίωση και την εικόνα που παρουσιάζετε προς τα έξω και τυχών  ανασφάλειες σας μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το σύντροφο ή συνεργάτες. Προσπαθήστε να βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και μη γίνεστε επιθετικοί με τους άλλους. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε επίπεδο οικονομικών.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Αισιόδοξο το κλίμα σήμερα  για εσάς. Η ρουτίνα σας έχει κουράσεις και φαίνεστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε απ’ αυτήν και να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Ωστόσο δεν θα είναι εύκολο, αφού  οι ανασφάλειες σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αποφασιστικά βήματα ανανέωσης. Εξελίξεις σε δουλειά ή υγεία θα βάλουν φραγμούς και εμπόδια στις επιθυμίες σας. Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, καλύτερα να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα μέχρι και τον Απρίλιο. 
Ζυγός 24/09-23/10: Σημαντικές και απρόσμενες ίσως εξελίξεις στο χώρο των σχέσεων σας κάνουν ν’ αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να πάρετε αποφάσεις που ίσως και εσείς οι ίδιοι δεν περιμένατε. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις γιατί σύντομα μπορεί να μετανιώσετε γι’ αυτές. Η ανάγκη σας να προωθήσετε κάποιο δημιουργικό σχέδιο είναι πολύ έντονη όμως η έλλειψη οικονομικών προϋποθέσεων θα βάλει φρένο στα σχέδια και τις επιθυμίες. Κάντε λίγη υπομονή και μην γίνεστε απαιτητικοί με τους άλλους.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Δύσκολα θα διατηρήσετε το πρόγραμμά σας σήμερα, αφού αλλαγές ή ανατροπές θ’ απαιτήσουν εναλλακτικές λύσεις στη διαχείριση της καθημερινότητας. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.  Στενές προσωπικές σχέσεις σας βάζουν σε διλλήματα. Η σχέση με το σύντροφο σας μπορεί να είναι καλή, όμως οι υποχρεώσεις στο σπίτι σας κουράζουν και δημιουργούν μια επαναστατική διάθεση. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις συζητώντας με το σύντροφο σας και μη γίνεστε απλά επιθετική μαζί του.              
Τοξότης 23/11-21/12: Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε σημαντικές ανατροπές με στόχο να χαρείτε περισσότερο την προσωπική σας ζωή, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μια νέα γνωριμία ή κάτι που θα μάθετε θ’ αποτελέσει πρόκληση για εσάς αλλά δεν πρέπει ν’ αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο σήμερα και οι υποχρεώσεις πολλές. Βάλτε προτεραιότητες και μην πιέσετε καταστάσεις για ν’ αντεπεξέλθετε σε όλα γιατί μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Μη βιάζεστε και μην εκνευρίζεστε γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.           
Αιγόκερω 22/12-20/01: Αλλαγές σε οικογένεια και τρόπο διαβίωσης θα  προβληματίσουν σήμερα κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες εξελίξεις μπορεί ν’ ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα πρέπει ν’ αξιοποιήσετε σωστά τη νέα φάση στη ζωή σας. Η δημιουργική σας διάθεση ενισχύεται σήμερα, ενώ υπάρχει και μια τάση να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν. Φλερτ διασκέδαση και προσωπική ευχαρίστηση θα είναι τα ζητούμενα μιας ημέρας που σας υπόσχετε ότι θα περάσετε καλά. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε περισσότερα έξοδα από αυτά που σας επιτρέπετε. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Ρευστότητα και αστάθεια χαρακτηρίζει την καθημερινότητα σας και ίσως χρειαστεί σήμερα ν’ αντιμετωπίσετε έκτακτα θέματα που θ’ ανατρέψουν το πρόγραμμα σας. Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στο σπίτι και εντάσεις με άτομα της οικογένειας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών υποχρεώσεων και προσωπικών  επιθυμιών για ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς και νεύρα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Και η σημερινή μέρα θα είναι απαιτητική για εσάς τους Ιχθείς, ενώ γραφειοκρατικά προβλήματα και δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις θα σας εκνευρίσουν. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί θα προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει και μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ωστόσο η  συναισθηματική σας ζωή  βελτιώνεται και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας ή να ζήσετε ένα καινούργιο έρωτα, αν είστε αδέσμευτοι.  
 AstroMeleti