Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 30/01/2012

Η εβδομάδα ξεκινά γλυκά, με μια σελήνη στον Ταύρο που μας ωθεί να αναζητήσουμε μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν τις αισθήσεις μας και όχι μόνο. Η σύνοδος με το Δία τονίζει την αισιοδοξία μας και δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσουμε ισορροπίες και να μην παρασυρθούμε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις  προμηνύει το τετράγωνο με τον Ερμή. Εκνευρισμοί και εντάσεις δεν θα λείψουν και καλό θα ήταν ν’ αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες.   
Κριός 21/03-20/04: Η διαχείριση των οικονομικών θα μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον σας.  Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών γιατί υπάρχει τάση να κάνετε υπερβολές και να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.  Θα υπάρξει εκνευρισμός και διαπληκτισμοί  με φίλους ή συνεργάτες. Αυτό που θεωρείται σωστό συγκρούεται με τι λογική των άλλων. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή υπογραφές και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις. Δυσκολίες σε επικοινωνία, γραφειοκρατία ή  προβλήματα σε μηχανήματα και μέσα μεταφοράς θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας. Οικονομικοί κυρίως λόγοι και ανασφάλειες θα φέρουν εσάς των τελευταίων ημερών αντιμέτωπους με το σύντροφο ή συνεργάτες. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας στηρίζουν και αυτό σας απογοητεύει...

Ταύρος 21/04-21/05: Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας υπερτονίζονται σήμερα και υπάρχει κίνδυνος, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών να αντιμετωπίσετε με επιπολαιότητα επαγγελματικές υποθέσεις και σχέσεις με προϊσταμένους και ανωτέρους γενικότερα.  Μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις  και σχέδια  που αφορούν επαγγελματικούς στόχους. Προβλήματα με τους συνεργάτες θ’ αντιμετωπίσετε εσείς των τελευταίων ημερών. Νιώθετε ότι δε μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σας και γίνεστε επικριτικοί μαζί τους. Αποφύγετε εντάσεις και μη πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για εργασιακά.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κούραση και ατονία θα κάνει δύσκολη σήμερα την καθημερινότητα σας. Πολλοί θα αναζητήσετε τρόπους διαφυγής από τη ρουτίνα και τη τρέλα της καθημερινότητας. Απομόνωση, εσωστρέφεια αλλά και παρασκήνιο θα κυριαρχήσουν σήμερα. Αποφύγετε συζητήσεις και σχέδια που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες γιατί η κρίση σας δεν είναι σωστή και μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε σήμερα και σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους αλλά και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, ενώ οικονομικές υποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμούς και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών που αφορούν οικονομικά. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα προβληματίσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Απογοητευμένοι μπορεί να νιώσετε από άτομα της οικογενείας.
Λέων 23/07-23/08: Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους και φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια, θα γίνουν αιτία εντάσεων με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες. Ίσως οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι για κάτι τόσο πρωτοποριακό όσο αυτό που εσείς έχετε στο μυαλό σας. Μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος
Παρθένος 24/08-23/09:  Δύσκολη μέρα για τις σχέσεις σας στον εργασιακό χώρο. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, δεν θ’ αποφύγετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από εργασιακά. Απογοήτευση μπορεί να νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών, καθώς δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να προωθήσετε ένα σχέδιο ή απλά και μόνο οι ανασφάλειες σας,  βάζουν φραγμούς σ’ ένα φιλόδοξο σχέδιο.
Ζυγός 24/09-23/10: Τα συναισθήματα είναι έντονα σήμερα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε από ζήλιες και κτητικότητα. Η επικοινωνία με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι εύκολη και δύσκολα θ’ αποφύγετε μια κρίση στη σχέση σας μαζί τους. Μην γίνεστε απόλυτοι και πιεστικοί μαζί τους. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις και αποφύγετε οικονομικά ρίσκα. Υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.        
Σκορπιός 24/10-22/11:  Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να γίνουν αιτία διαφωνιών και εντάσεων με άτομα της οικογενείας. Αποφύγετε σήμερα σημαντικές συζητήσεις με τους γονείς ή θέματα που αφορούν οικογένεια και κατοικία. Αυτό που εσείς νομίζετε σωστό μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με τη λογική τους. Προβλήματα στο γάμο ή μια στενή συνεργασία, αντιμετωπίζετε εσείς των τελευταίων ημερών και σήμερα θα νιώσετε πληγωμένοι και απογοητευμένοι.         
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα μονοπωλήσουν τον ενδιαφέρον σας σήμερα. Νιώθετε πολύ δυνατοί και αισιόδοξοι και ο αυτό ίσως σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές. Γίνεστε πιο διεκδικητικοί στον εργασιακό χώρο, όμως θα πρέπει να προσέξτε το λόγο σας γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.  Επίσης υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων για εσάς των πρώτων ημερών, λόγω βιασύνης ή εκνευρισμού. Απογοητευμένοι από φίλους ή συνεργάτες θα νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών.  Ίσως δεν σας στηρίξουν όσο θα θέλατε.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε κυρίως εσείς των πρώτων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες κινήσεις  που μοναδικό τους στόχο θα έχουν τη συναισθηματική σας ικανοποίηση. Αποφύγετε σοβαρές διαπραγματεύσεις ή αγοραπωλησίες. Πολλές υποχρεώσεις ή προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο θα ρίξουν τη διάθεση σ’ εσάς των τελευταίων ημερών. Κάντε λίγη υπομονή και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Σιγά- σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, βοηθώντας σας να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης.                                      
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικογενειακά  ή θέματα ακίνητης περιουσίας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας  γιατί μπορεί να υπάρξουν διαπληκτισμοί και εντάσεις. Ιδέες και  σχέδια που κάνετε, ίσως είναι πολύ προχωρημένα και συγκρούονται με τη  λογική των άλλων. Τα σχέδια σας προωθούνται μετ’ εμποδίων, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Υδροχόους των τελευταίων ημερών.  Μην το βάζετε κάτω σήμερα.  Υπευθυνότητα και πολύ δουλειά, θα σας βοηθήσουν φέτος, να δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έντονη κινητικότητα και επικοινωνιακή διάθεση σήμερα.  Επαφές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και κοντινά ταξίδια ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολλές και να σας δημιουργήσουν νευρικότητα και ένταση στην επικοινωνία. Καθυστερήσεις και δυσκολίες στα οικονομικά πιέζουν εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι σήμερα θα πρέπει ν’ αποφύγετε διακανονισμούς και συμφωνίες για μια οικονομικά εξαρτώμενη σχέση.   
AstroMeleti