Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 05/01/2012

Πιο εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί και δραστήριοι θα είμαστε σήμερα με το πέρασμα της σελήνης στους Διδύμους. Τονίζετε η ανάγκη μας για ενημέρωση και επικοινωνία, ενώ μπορεί να οργανώσουμε μικρές αποδράσεις που θα μας ευχαριστήσουν. Ωστόσο η τάση να καταπιανόμαστε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, μπορεί να  δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό.

Κριός 21/03-20/04:  Απαιτητική η σημερινή μέρα, ωστόσο μπορεί να κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις . Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, έχετε μπροστά σας μια δραστήρια μέρα, γεμάτη επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, απρόσμενες συναντήσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Μέσα από τις δραστηριότητες αυτές θα βρείτε διεξόδους και λύσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ευχάριστες και εποικοδομητικές συζητήσεις, βελτιώνουν τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες...

Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν αποκλείεται να σας αγχόσουν.  Πολλοί  ίσως σκέφτεστε τον επαναπροσδιορισμό του προϋπολογισμού σας, έτσι ώστε να νιώθετε πιο ασφαλείς.  Συζητήσεις γύρω από οικονομικά σας ευνοούν και δεν αποκλείεται να βρείτε μια οικονομική στήριξη από κάπου που δεν το περιμένετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πιο δραστήριοι και δυναμικοί θα είστε σήμερα. Η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας, κάνοντας παρελθόν, την ατονία και τη κούραση των προηγούμενων ημερών. Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν σας χαροποιούν, ενώ προσκλήσεις ή συναντήσεις με φίλους θα ζωντανέψουν τη μέρα σας. Οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών ίσως νιώσετε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.   Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν πρόκειται να  πλήξετε.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη περνά στους Διδύμους, κάνοντας σας πιο νωχελικούς και άτονους. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της ζωής σας. Αυτό ίσως σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τη θέλετε πραγματικά και να το τολμήσετε, αποφεύγοντας όμως βιαστικές κινήσεις και επιλογές.  Μυστικές επαφές, σχέδια ή συναντήσεις μπορεί να σας ευνοήσουν σήμερα. Απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά, χαροποιούν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και σας ξεαγχώνουν.
Λέων 23/07-23/08: Πολλές κοινωνικές επαφές, ομαδικές δραστηριότητες και συναντήσεις με φίλους αποτελούν το σκηνικό της ημέρας. Καινούργια σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, ενώ απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν, εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, αποτελούν έκπληξη για εσάς και θα σας χαροποιήσουν.     
Παρθένος 24/08-23/09: Σκέψεις και σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν νεύρα, άγχος ή ανασφάλειες, σε κάποιους από εσάς. Δεν είναι καλή μέρα για συνομιλίες με συνεργάτες ή ανωτέρους.  Νέες επενδυτικές κινήσεις και πειραματισμοί, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Το κλίμα σήμερα είναι πιο αισιόδοξο και ωθείστε στην αναζήτηση τρόπων  για να ξεφύγετε από καθιερωμένες καταστάσεις και ρουτίνα. Καινούργιες εμπειρίες και πειραματισμοί θα σας ανανεώσουν. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ευχάριστες εκπλήξεις σας χαροποιούν.
Σκορπιός 24/10-22/11:   Ανταγωνιστικό μπορεί να γίνει το κλίμα σήμερα. Ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα, σας οδηγούν σε υπερβολές και ίσως υπάρξουν εντάσεις με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Κληρονομικά ή θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης έρχονται στο προσκήνιο και σας βάζουν σε διαδικασία αναζήτησης τρόπων διαφυγής.  Ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας θα σπάσουν τη ρουτίνα σας, ενώ δουλειά και οικονομικά φαίνετε να βρίσκουν λύσεις, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12: Η επαφή με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη, μπορεί να φανεί ευεργετική σήμερα, αρκεί να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους. Έρχεστε πιο κοντά με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και οι σχέσεις ανανεώνονται.  Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε και δεν αποκλείεται να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Εξελίξεις σε θέματα που αφορούν αισθηματικά, παιδιά, ή δημιουργικά σχέδια, μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα.    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η μέρα είναι απαιτητική και υπόσχετε αρκετή δουλειά και κούραση.  Πολλές επαφές και συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας, θα κλέψουν το χρόνο σας και μπορεί να σας εκνευρίσουν. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και θα χρειαστείτε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα για να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές απαιτήσεις. Εργασιακά θέματα ευνοούνται, δίνοντας την ευκαιρία σ’ εσάς των πρώτων ημερών να αλλάξετε τα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και ν’ ανεξαρτητοποιηθείτε.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η παραμονή της σελήνης στο ζώδιο των δίδυμων, σας γεμίζει χαρά και ενισχύει την ανάγκη σας για φλερτ και δημιουργία. Τα αισθηματικά ή θέματα που αφορούν παιδιά ευνοούνται και δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που  θ’ ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή σας.  Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ευνοϊκή μέρα σήμερα για ν’ ασχοληθείτε με οικογένεια και σπίτι. Εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας μπορεί να γίνουν αιτία ευχάριστων εκπλήξεων. Μια σημαντική οικονομική στήριξη από άτομα της οικογένειας θα σας χαροποιήσει.        
AstroMeleti