Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 19/01/2012

Διφορούμενη  μέρα η σημερινή. Από τη μία εσείς των πρώτων ημερών θέλετε να ξεφύγετε απ’ ότι σας έχει κουράσει και δεν αποκλείεται να κάνετε  επιπόλαιες κινήσεις και υπερβολές. Όμως όπως και να έχει δεν θα περάσετε άσχημα. Από την άλλη, για εσάς των τελευταίων ημερών θα είναι μια δύσκολη και κουραστική μέρα. Εμπόδια και δυσκολίες θα σας αποθαρρύνουν, ρίχνοντας τη διάθεση, την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε σημαντικές επαφές και νέα ξεκινήματα.  

Κριός 21/03-20/04: Το γενικότερο κλίμα είναι ευχάριστο και  προδιαθέτει για αλλαγές κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Θέλετε να πετάξετε από πάνω σας ότι σας έχει κουράσει και σας περιορίζει και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο θα πρέπει να βάλετε όρια στον παρορμητισμό σας και να μην πάρετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις. Προχωρήστε σε αλλαγές με προσεκτικά βήματα. Πολύ πιο πιεσμένοι σήμερα, εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Είναι σχεδόν απίθανο να προωθήσετε σήμερα προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Εξωτερικές συγκυρίες ή προβλήματα από τρίτους σας αποθαρρύνουν ή σας βάζουν φρένο και καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις. Αποφύγετε σοβαρές επαφές ή συζητήσεις με το σύντροφο, συνεργάτες ή ανωτέρους...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες είναι πολύ πιθανές για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δυσκολίες μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε σε μια συλλογική δουλειά, ή ομαδική δραστηριότητα. Οι άλλοι δεν φαίνετε να έχουν την ίδια διάθεση μ’ εσάς και δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Αυτό εύκολα μπορεί να γίνει πηγή διαφορών και παρεξηγήσεων. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και σπατάλες. Δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων σας, αντιμετωπίζετε εσείς  των τελευταίων ημερών και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα σχέδια σας μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Κούραση, αναβλητικότητα ή προβλήματα με συνεργάτες, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια εξέλιξης. Ένα ταξίδι, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό ή σπουδές θα συναντήσουν εμπόδια που θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια για να τα ξεπεράσετε. Καλύτερα ν’ αφήσετε να περάσουν λίγες μέρες χωρίς να πιέσετε καταστάσεις.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Παρεξηγήσεις και διαφορές με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα σοβαρές επαφές ή συζητήσεις μαζί τους. Δύσκολη μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προσωπικά σχέδια και επιθυμίες συναντούν εμπόδια και αυτό σας στενοχωρεί και σας αποθαρρύνει.  Ίσως δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για την προώθηση τους. Αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής ρίσκο και μην πιέσετε καταστάσεις.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Φιλόδοξα σχέδια και νέα ανοίγματα στο χώρο της δουλειάς θέλετε να πραγματοποιήσετε εσείς των πρώτων ημερών. Ωστόσο ίσως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από υπεραισιοδοξία και έντονο συναισθηματισμό. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας καλύτερα σήμερα. Εντάσεις και προβλήματα στο χώρο του σπιτιού θ’ αντιμετωπίσετε εσείς των τελευταίων ημερών.  Κούραση και εμπόδια σε ότι αφορά οικογένεια και ακίνητη περιουσία, θα σας φτάσουν στα όρια σας. Χαλαρώστε και μην πιέσετε καταστάσεις.  Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστούν ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας.
Λέων 23/07-23/08: Η διάθεση σας ανεβαίνει και κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, επικεντρώνεστε σε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Πολύ θα ξεπεράσετε τους φραγμούς σας και θα  τολμήσετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τα οικονομικά ρίσκα. Δύσκολη και κουραστική μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών. Εμπόδια και δυσκολίες στο χώρο της δουλειάς αλλά και στην καθημερινότητα σας, θα σας κουράσουν και θα σας αποθαρρύνουν. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας βάζουν όρια και περιορισμούς, ενώ ένα πρόβλημα υγείας δικό σας ή των άλλων θα σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σας.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Παρεξηγήσεις και διαφωνίες θα έχετε σήμερα  εσείς των πρώτων ημερών με το σύντροφο ή κάποιον στενό σας συνεργάτη. Ενώ κάποιες αποφάσεις σας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε επιπολαιότητες και υπερβολές σε ότι αφορά σχέσεις και οικογένεια. Καθυστερήσεις και δυσκολίες σε ότι αφορά τα οικονομικά δημιουργούν εμπόδια σ’ εσάς των τελευταίων ημερών και ίσως σας αποθαρρύνουν ή σας αγχώσουν. Μην πιέσετε καταστάσεις και αποφύγετε οικονομικά ρίσκα ή σημαντικές αγοραπωλησίες (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας).
Ζυγός 24/09-23/10: Περιπέτεια και δράση θέλετε σήμερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε επιπολαιότητες στον εργασιακό  χώρο και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Καταχρήσεις και υπερβολές μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Κούραση και δυσκολίες θα καταβάλουν και θ’ αποθαρρύνουν σήμερα, εσάς των τελευταίων ημερών. Εμπόδια βάζουν φρένο στην προώθηση προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των πρώτων ημερών, γιατί η υπάρχει κίνδυνος να κάνετε άσκοπα έξοδα για την συναισθηματική σας ικανοποίηση, και θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.  Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Ψυχολογικοί παράγοντες ή προβλήματα του παρελθόντος, σας έχουν κουράσει  δημιουργώντας εμπόδια στη δράση και την  επικοινωνία σας. Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μην δίνεται  αφορμές για σχόλια γιατί κάποιοι προσπαθούν να σας διαβάλουν.  
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυθορμητισμό. Επικεντρώνεστε κυρίως σε προσωπικά σας ζητήματα και δεν αποκλείεται  να υπάρξουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειας.  Η μέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικά ρίσκα και αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Καθυστερήσεις και εμπόδια βάζουν φρένο στα οικονομικά σας πλάνα και μια συλλογική δουλειά. Μην εμπλέξετε φίλους στα οικονομικά σας. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η ζωτικότητα σας είναι χαμηλή και δεν φαίνετε  να έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και όρεξη για να κάνετε κάποια πράγματα. Διαφωνίες και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, λόγω ασυμφωνίας. Κουραστική και δύσκολη μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών.  Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα σας έχουν φτάσει στα όρια και θα πρέπει μάλλον να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ν’ απαλλαχτείτε απ’ ότι δε σας χρειάζεται πια.
Υδροχόος 21/01-19/02: Έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση με φίλους είναι το ζητούμενο για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να κάνετε πολλά και άσκοπα έξοδα. Εμπόδια και δυσκολίες αποθαρρύνουν εσάς των τελευταίων ημερών, βάζοντας φρένο σε σχέδια και φιλοδοξίες σας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσετε το άγχος και τις φοβίες που μπορεί να σας δημιουργούν άλλοι και να προχωρήσετε. Ωστόσο μην πιέζετε τώρα καταστάσεις και μην πάρετε αυτές τις μέρες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και την αποκατάσταση σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Δύσκολα θα καταφέρετε ν’ ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα σήμερα, αφού προτιμάτε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Ωστόσο δεν πρέπει να αμελήσετε επαγγελματικά ζητήματα και μη δώσετε αφορμές στους ανωτέρους σας για να σας σχολιάσουν. Ένας κοινός στόχος ή μια συλλογική δουλειά δεν φαίνετε να προχωρά, ενώ καλό θα ήταν εσείς των τελευταίων ημερών ν’ αποφύγετε αυτές τις μέρες την εμπλοκή σας σε μια σχέση οικονομικής εξάρτησης.  Εκκρεμότητες και δυσκολίες  στα οικονομικά, έχουν κουράσει και αποθαρρύνει τους περισσότερους από εσάς αλλά η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ αναζητήσετε λύσεις.    
AstroMeleti