Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 21 & 22/01/2012

Με τη σελήνη να κινείτε όλο το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα χρειαστεί προσπάθεια για να  ξεφύγουμε από κανόνες όρια και πρέπει, ώστε να καταφέρουμε να  χαλαρώσουμε λίγο. Σύμμαχοι μας ο Δίας και η Αφροδίτη που θα δώσουν νότες χαράς και αισιοδοξίας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών την Κυριακή, γιατί η ανάγκη σας να ξεφύγετε απ’ ότι σας καταπιέζει, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και υπερβολές.    

Κριός 21/03-20/04: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε, ενώ κοινωνικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες (ή μια συλλογική δουλειά) θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα το επόμενο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο  θα είναι πολύ ευχάριστο, αρκεί να αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση που σας δημιουργούν οι αλλαγές και η ρευστότητα γύρω σας. Πιο παράτολμοι εσείς των πρώτων ημερών, θα επιλέξετε να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και δεν αποκλείεται να κάνετε πολλά και άσκοπα έξοδα για να νιώσετε ευχαρίστηση...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι θα γίνουν το επίκεντρο της προσοχής σας το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς ν’ αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Ιδιαίτερα εσείς των  πρώτων ημερών, με το Δία στις δικές σας μοίρες θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Το σαββατοκύριακο θα κυλήσει ευχάριστα αν και η αστάθεια στη συναισθηματική σας ζωή συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί, οδηγώντας σας από τη μια στιγμή στην άλλη, από τη χαρά στη λύπη και αντίστροφα. Πολύ ανεβασμένη διάθεση και τάση για επιπολαιότητες και υπερβολές θα έχετε την Κυριακή εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα και τα επαγγελματικά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχετε υπερεκτιμήσει καταστάσεις και ανθρώπους. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε απ’ ότι δεν σας αρέσει και σας πιέζει, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Αφήστε να περάσει το Σαββατοκύριακο και δείτε ξανά τα δεδομένα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μια πιο αισιόδοξη και δημιουργική περίοδος ξεκινάει για εσάς και αρχικά θα το νιώσετε εσείς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις, πληροφορίες και μηνύματα μπορεί να γίνουν πηγή έμπνευση για καινούργια σχέδια και εμπειρίες. Ένα ταξίδι, ή θέματα εξωτερικού και σπουδών θα σας κινητοποιήσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Το σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο, αν καταφέρετε ν’ αφήσετε πίσω σας ανασφάλειες και προβληματισμούς γύρω από οικονομικά και πηγές εισοδήματος. Χαρείτε δύο πολύ όμορφες μέρες, όμως εσείς των 2-3 πρώτων ημερών, την Κυριακή θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές. προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε μυστικά και ψέματα.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποθέσεις γύρω από κληρονομικά ή οικονομικά που εμπλέκονται και τρίτοι θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων ή η εξεύρεση τρόπων για να εξισορροπήσετε έσοδα και έξοδα, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών και με τη νέα σελήνη στον Υδροχόο, ίσως ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή συνεργασία. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τη συναισθηματική πίεση που ασκούν επάνω σας οι άλλοι, θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό σαββατοκύριακο. Μόνο εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να προσέξετε λίγο, γιατί στην προσπάθεια σας να ξεφύγετε από πράγματα που σας καταπιέζουν, μπορεί να παρασυρθείτε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και υπερβολές, γύρω από μια συλλογική δουλειά. Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν.
Λέων 23/07-23/08: Κουραστικό μπορεί να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως υπόσχετε πολλά σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, αν αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και τα πείσματα. Ο ήλιος περνά απέναντι σας στο ζώδιο των υδροχόων, ρίχνοντας φως στα καλώς ή κακώς κείμενα τόσο στις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσει ό γάμος σας, μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία. Μια καινούργια σχέση μπορεί να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Την Κυριακή, νέες προοπτικές μπορεί να υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών ή σχέδια και φιλοδοξίες μπαίνουν σε φάση υλοποίησης από τη μια στιγμή στην άλλη.  Ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή γιατί υπάρχει τάση επιπολαιότητας και υπεραισιοδοξίας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης, μέσα στο σαββατοκύριακο. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας, αρκεί να αποφύγετε εντάσεις και ανταγωνισμούς με παιδιά κι αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε μαζί τους πράγματα που σας ευχαριστούν, διασκεδάστε και χαλαρώστε όσο μπορείτε γιατί  ξεκινά ένα πολύ κουραστικό διάστημα που προτεραιότητα σας θα είναι η δουλειά. Βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική και ανανεωτική περίοδο, όμως την Κυριακή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή επιπολαιότητα, σε λανθασμένες επιλογές, σε ότι αφορά εργασιακά και καινούργια σχέδια.     
Ζυγός 24/09-23/10: Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τους προβληματισμούς και τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σας δημιουργούν οικογενειακά και θέματα σπιτιού, θα περάσετε ένα ευχάριστο και κοινωνικό σαββατοκύριακο. Η είσοδος του ήλιου στον υδροχόο υπόσχετε ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα. Η ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση τονίζετε, ενώ υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά, μπορεί να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.  Την Κυριακή από τη μία απρόσμενα γεγονότα θα σας χαροποιήσουν, ενώ από την άλλη είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσετε τα όρια και να παρασυρθείτε σε οικονομικές υπερβολές, στην προσπάθεια σας να γίνεται το επίκεντρο και να  κερδίσετε την προσοχή τω άλλων.               
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Ωστόσο ίσως επηρεαστείτε λίγο από σκέψεις ή συζητήσεις που αφορούν προσωπικά σας ζητήματα και σας προβληματίζουν.  Αποφύγετε ένταση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το επόμενο διάστημα, με τον ήλιο να περνά στον Υδροχόο. Από την άλλη κάποιοι μπορεί να  εμπλέξετε επαγγελματικά και σπίτι. Την Κυριακή απρόσμενες εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας θα ευχαριστήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια ιδέα για απασχόληση στο σπίτι. Αποφύγετε υπερβολές.
Τοξότης 23/11-21/12: Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε προβληματισμούς και ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά, θα μπορούσατε να περάσετε ένα πολύ ευχάριστο σαββατοκύριακο, με φίλους, ακόμη και στο χώρο του σπιτιού. Οι ρυθμοί σας ανεβαίνουν με την είσοδο του ήλιου στον υδροχόο και η καθημερινότητα γίνεται πολύ απαιτητική.  Μια καινούργια πρωτότυπη ιδέα μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο της προσοχής σας το επόμενο διάστημα ενώ κάποιοι μπορεί να προσπαθείτε να προωθήσετε  τώρα ένα φιλόδοξο σχέδιο. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα πολύ δραστήριο και απαιτητικό διάστημα. Την Κυριακή, απρόσμενες εξελίξεις στα προσωπικά σας ανανεώνουν και σας χαροποιούν. Χαμηλούς τόνους θα πρέπει να κρατήσετε εσείς των πρώτων ημερών και να μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε εργασιακά. Ίσως ακούσετε κάτι ή σας κάνουν μια δελεαστική πρόταση. Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα και μην αποφασίσετε επιπόλαια.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πρωταγωνιστές θα είστε αυτό το σαββατοκύριακο, με τη σελήνη να κινείτε στο ζώδιο σας.  Ωστόσο οι αλλαγές και η ρευστότητα που υπάρχει γύρω σας, σας επηρεάζει και δεν θ’ αφήσει πολλά περιθώρια για να περάσετε ένα ήρεμο σαββατοκύριακο. Ωστόσο Δίας και Αφροδίτη σας παροτρύνουν ν’ αφήσετε τα’ αρνητικά πίσω σας και να διασκεδάσετε με φίλους αυτές τις ημέρες. Η είσοδος του ήλιου στον υδροχόο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα  μιας περιόδου που η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στα οικονομικά. Ο προϋπολογισμός σας, θα σας απασχολήσει έντονα τις επόμενες μέρες, ενώ για κάποιους θα είναι ένα πολυδάπανο διάστημα. Ιδιαίτερα την Κυριακή θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εσείς των πρώτων ημερών, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα και δαπάνες χωρίς πρακτική αξία.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο ήλιος περνά στο ζώδιο σας , σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας καινούργιας γενέθλιας χρονιάς. Η ζωτικότητα αλλά και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται βοηθώντας σας να διεκδικήσετε πράγματα και να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας.  Το Σάββατο ίσως να είστε λίγο πεσμένοι και να υπάρχει μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, όμως μπορείτε να περάσετε καλά με την οικογένεια σας. Την Κυριακή τα πράγματα αλλάζουν και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών  θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις ή προτάσεις που θα σας ευχαριστήσουν. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε υπερβολές και επιπολαιότητες, σε ότι αφορά προσωπικά, οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι πιο έντονη αυτό το σαββατοκύριακο  και θα περάσετε ευχάριστα με φίλους, ενώ αλλαγές μπορεί να υπάρξουν  τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας περιόδου χαμηλής δράσης και απομόνωσης.  Αρχικά εσείς των πρώτων ημερών και σταδιακά όλοι οι ιχθείς, θα νιώσετε κουρασμένοι και άτονοι μέσα στο επόμενο διάστημα. Προτιμάτε τους χαμηλούς τόνους και την απομόνωση, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να εμπλακείτε σε ένα παρασκήνιο.  Την Κυριακή απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών, ενώ θα πρέπει ν’ αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και επιπόλαιους σχεδιασμούς γύρω από τα επαγγελματικά. Προσέξτε τι λέτε και μην δίνεται υποσχέσεις που δε θα είναι ευκολο να τηρήσετε.       
AstroMeleti