Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2012

Η σελήνη παραμένει στον Τοξότη, τονίζοντας την αισιοδοξία και την πίστη μας για ένα καλύτερο μέλλον. Νιώθουμε δυνατοί και έτοιμοι να υπερβούμε τα όρια για να δοκιμάσουμε καινούργιες εμπειρίες ή να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές. Το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα είναι μια ευεργετική όψη που θα επηρεάσει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τόσο τα οικονομικά όσο και οι επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις ευνοούνται και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ουσιαστικά βήματα προόδου. Αντίθετα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου προκύπτει κούραση, ένταση και αναστάτωση, ενώ και η υγεία σας θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.  Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου διανύεται μια ουδέτερη και ήρεμη σχετικά περίοδο, χωρίς πλανητικές επιρροές, πράγμα που σας δίνει την δυνατότητα να κινηθείτε μόνοι σας.  

Κριός 21/03-20/04: Τα επαγγελματικά βελτιώνονται, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί τέλος Μαρτίου. Οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και θα μπορούσατε τώρα να βρείτε τόσο την οικονομική, όσο και την ηθική στήριξη που χρειάζεστε. Πιο δύσκολα τα πράγματα για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στη δουλειά και φαίνετε να είστε αρκετά κουρασμένοι. Ωστόσο σήμερα μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθει και υπερβολές στον εργασιακό χώρο ή σε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας, γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Πάθος και ένταση χαρακτηρίζει τόσο τις επιλογές, όσο και τη δράση σας σήμερα.  Νέες γνωριμίες ή επαφές με άτομα κύρους, θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και ίσως δημιουργήσουν νέες προοπτικές για εσάς του πρώτου δεκαημέρου κυρίως. Δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και το εγώ σας σήμερα, εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιοι ίσως κάνετε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις για να νιώσετε ικανοποίηση ή να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε οικονομικά ρίσκα.  Εκνευρισμοί και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή παιδιά είναι πολύ πιθανοί.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η αναζήτηση εναλλακτικών  σχεδίων σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και την αύξηση του εισοδήματος, σήμερα μπορεί να έχει αποτελέσματα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι δυνατότητες  και οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες εισοδηματικές πηγές.  Κούραση και εντάσεις στο χώρο του σπιτιού θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή άτομα της οικογενείας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Νέα φιλόδοξα σχέδια που μπορεί ν’ αφορούν εξωτερικό, σπουδές και πνευματικές εργασίες σας φέρνουν πιο κοντά στο σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη.  Η πιθανότητα μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας είναι πολύ μεγάλη. Εντάσεις και εκνευρισμοί θα υπάρξουν σήμερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η μέρα είναι πολύ απαιτητική και δύσκολα θ’ αντεπεξέλθετε μ’ επιτυχία. Δυσκολίες σε επικοινωνία, μετακινήσεις και διαδικαστικά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να πετύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε για ν’ αποφύγετε τα ατυχήματα λόγω εκνευρισμού. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε.   
Λέων 23/07-23/08: Μια σημαντική οικονομική στήριξη θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε σήμερα, κυρίως  εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου. Έχετε επικεντρωθεί εδώ και καιρό στο ν’ αλλάξετε τα δεδομένα σε δουλειά και  καθημερινότητα και σήμερα μπορείτε να βρείτε τρόπους. Βαθύτερες επιθυμίες μπορεί να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.  Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου γιατί σήμερα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε και να κάνετε έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.       
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονες στιγμές πάθους θα ζήσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου με το σύντροφο, αρκεί ν’ αποφύγετε ζήλιες και ανταγωνισμούς. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε βαθύτερα και να επιδιώξετε μια πιο ουσιαστική σχέση.  Τα συναισθήματα είναι έντονα και κάποιοι μπορεί να φτάσετε σε σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για τη δική σας ερωτική φύση όσο και του συντρόφου σας. Νεύρα και αναστάτωση προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε εντάσεις κυρίως με άτομα της οικογενείας και προσέξτε την υγεία σας γιατί είναι εύθραυστη σήμερα.
Ζυγός 24/09-23/10: Ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο εργασίας και οικογένειας θα έχετε κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Σεπτεμβρίου.  Θέματα υγείας ή δουλειάς μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά σε άτομα της οικογενείας ή θα γίνουν αιτία για σημαντικές αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Το έντονο  παρασκήνιο συνεχίζετε για εσάς των τελευταίων ημερών, όμως σήμερα κάποια μυστικά βγαίνουν στο φως. Αποφύγετε μυστικές επαφές ή συζητήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. 
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ουσιαστικές και σε βάθος συζητήσεις θα σας φέρουν σήμερα πιο κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, αν καταφέρετε ν’ αποφύγετε ζήλειες και παιχνίδια εξουσίας.  Πάθος και ένταση δεν θα λείψουν κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλη Οκτωβρίου. Αναστάτωση και εκνευρισμός στο φιλικό σας περιβάλλον θα αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Δύσκολα θα υπάρξει  συνεργασία και ομαδικότητα σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα ενώ οικονομικοί λόγοι θα γίνουν αιτία διακοπής ή αναβολής ενός σχεδίου.     
Τοξότης 23/11-21/12: Ευχάριστες εξελίξεις ή σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά, προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου.  Οικογένεια ή ακίνητη περιουσία ίσως γίνουν πηγή στήριξης για εσάς. Ενώ ένας καινούργιος εργασιακός στόχος που θεμελιώνετε αυτή τη περίοδο, υπόσχετε οικονομική εύνοια σε βάθος χρόνου.  Η ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας ευχαριστήσει και θα σας ανανεώσει,  μπορεί να γίνει αιτία προβλημάτων και εντάσεων στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε προστριβές και εντάσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε χαμηλά επίπεδα βρίσκεται και σήμερα η ενεργητικότητα σας, δημιουργώντας προβλήματα και καθυστερήσεις στην υλοποίηση κάποιου σχεδίου, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Άγχος, ανασφάλεια και ταλαιπωρίες τρίτων μπορεί να σας κάνουν ν’ αναβάλετε ένα σχέδιο.Η μέρα υπόσχετε σημαντικές εξελίξεις, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου. Καινούργιες ιδέες, ή νέες γνωριμίες και επαφές που θα έχετε σήμερα, ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά ιδιαίτερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Καλό είναι ν’ αποφύγετε κάθε εμπλοκή σε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης, ενώ δεν αποκλείεται λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων να υπάρξουν εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Όπως και να έχει, τα οικονομικά θ’ αποτελέσουν πρόβλημα και πηγή άγχους για εσάς. Αντίθετα για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλη Ιανουαρίου, οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε ανασφάλειες, άγχος και φοβίες.
Ιχθείς 20/02-20/03: Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου,  δεν θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα με την απαιτούμενη σοβαρότητα επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα και η έλλειψη αξιοπιστίας μπορεί να φανεί επιζήμια σε σχέσεις ή συνεργασίες. Εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. Αντίθετα πιο κοντά σε φίλους και συνεργάτες θα έρθετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Η δοτικότητα η ευγένεια και η καλοσύνη σας, σας κάνουν πολύ αγαπητούς και ξεχωριστούς στον κοινωνικό σας κύκλο ή κάποια ομάδα.  Δεν αποκλείεται σήμερα να εμπλακείτε σε ένα φιλανθρωπικό έργο ή κάποιο κοινωφελές έργο.

AstroMeleti