Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 14 & 15/01/2012

Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, η σελήνη περνά στο ζώδιο του ζυγού και μας υπόσχετε ένα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο. Το ενδιαφέρον μας στρέφετε σε σχέσεις και συνεργασίες και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις ισορροπίες εκεί με κάθε τρόπο. Το τρίγωνο Αφροδίτης Δία την Κυριακή, υπόσχετε τύχη και εύνοια, κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών.

Κριός 21/03-20/04: Φορτωμένο πρόγραμμα ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα ταλαιπωρήσει μέχρι και το μεσημέρι του Σάββατου, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Αμέσως μετά το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας, αρκεί να είστε δεκτικοί και πρόθυμοι ν’ ακούσετε τι έχει να σας πει. Αν δεν κρατήσετε χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν εντάσεις.   Ένα αίσθημα μελαγχολίας ή νοσταλγία επηρεάζει τη συναισθηματική σας ζωή,  με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Γίνεστε πιο επιλεκτικοί στις κοινωνικές σας επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτύξετε μια τάση προς την απομόνωση. Σχέσεις ή συνεργασίες, που για κάποιο λόγο πρέπει να μείνουν κρυφές, είναι πολύ πιθανές αυτή τη περίοδο. Την Κυριακή η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, κυρίως για τους Κριούς των πρώτων ημερών. Μυστικές οικονομικές συναλλαγές ή παρασκηνιακές σχέσεις ευνοούνται...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Το κλίμα είναι ευχάριστο στο ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου. Η δημιουργικότητα σας ενισχύεται αλλά και η διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι. Παρόλα αυτά, από αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, οι υποχρεώσεις αυξάνονται και δεν θα έχετε πολλά περιθώρια χαλάρωσης ή διασκέδασης. Ένα κρυολόγημα ή μια αδιαθεσία επίσης, θα μπορούσαν να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς,  βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και υπόσχετε νέες γνωριμίες. Μια συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται αυτή τη περίοδο.  Την Κυριακή η μέρα είναι ιδανική για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές ενώ θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε,  τόσο τα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά οι υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια περιορίζονται και σας δίνεται η δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Η διάθεση για διασκέδαση ενισχύεται, όμως αν επικεντρωθείτε μόνο στις δικές σας επιθυμίες, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και διαφορές με φίλους. Η Αφροδίτη το Σάββατο περνά στο ζώδιο των ιχθύων, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μια θετικής περιόδου στα επαγγελματικά. Μπορείτε τώρα, να έρθετε πιο κοντά στους ανωτέρους σας και να δείξετε τις ικανότητες σας, αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές. Την Κυριακή, η τύχη θα είναι με το μέρος σας  και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε την ευκαιρία, να κερδίσετε τη στήριξη ατόμων με κύρος.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, η καθημερινότητα γίνεται λιγότερο απαιτητική και οι περισσότεροι από εσάς θ’ ασχοληθείτε με υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών, με κάποιο τρόπο θα βρεθείτε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας πολύ ευχάριστης περιόδου. Νιώθετε πιο αισιόδοξοι και ανοικτοί σε καινούργιες προκλήσεις και εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να προωθήσετε καινούργια σχέδια και υποθέσεις που αφορούν ταξίδια και θέματα στο εξωτερικό, σπουδές, πνευματικές ή νομικές διαδικασίες. Την Κυριακή, φίλοι ή καινούργιοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας, βοηθούν στην προώθηση των σχεδίων σας  και σας ανοίγουν καινούργιου δρόμους. Όπως και να έχει, θα περάσετε ευχάριστα με φίλους και θα σας βοηθήσουν αν χρειαστεί.
Λέων 23/07-23/08: Έντονη επικοινωνιακή δράση, κινητικότητα αλλά και εκνευρισμός,  θα υπάρχει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε ενώ απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να σας αλλάξουν τα σχέδια, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Λέοντες των πρώτων ημερών. Ωστόσο την Κυριακή η τύχη είναι με το μέρος σας και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, θα δώσουν ώθηση και στα οικονομικά σας. Μπορεί οι μέρες να είναι απαιτητικές, όμως επίσης θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και γενικότερα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Πολλές μετακινήσεις ή ένα κοντινό ταξίδι είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς.   Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, υπόσχετε βελτίωση των οικονομικών, μέσα από τρίτους. Τα οικονομικά του συντρόφου και υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ.  ευνοούνται το διάστημα μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Ιδιαίτερα δραστήριοι και παραγωγικοί θα είστε μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η προσοχή σας έχει επικεντρωθεί σε προσωπικά  θέματα και επιθυμίες σας. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, προκαλώντας άγχος και  ανασφάλειες, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης απέναντί σας για ένα μήνα περίπου,  σας κάνει πιο δοτικούς και ευαίσθητους στις ανάγκες του συντρόφου ή κάποιου στενού συνεργάτη. Ίσως χρειαστεί ν’ ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, ενώ καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανές.  Ιδιαίτερα την Κυριακή οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές σε ότι αφορά τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σχέσεις. Κάποιοι κάνετε σχέδια για το μέλλον σας, αποφασίζοντας ακόμη και το γάμο.  
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί έως και το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ αμέσως μετά, η είσοδος της σελήνης στο ζώδιο σας, θα φέρει στο προσκήνιο τα καλώς και κακώς κείμενα της προσωπικής σας ζωής. Ωστόσο η ενέργεια σας αυξάνετε και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Μόνο εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους  σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα σοβαρών εντάσεων. Η καθημερινότητα στο χώρο της δουλειάς βελτιώνετε με την είσοδο της Αφροδίτης στους ιχθείς και εργασιακά ζητήματα ευνοούνται γενικότερα. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, κάντε το πιο εντατικά μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο Φεβρουαρίου.  Η απόδοσή σας βελτιώνετε τώρα όπως και η σχέση σας με τους συνεργάτες. Την Κυριακή η τύχη είναι με το μέρος σας,  ευνοώντας κληρονομικά ή   οικονομικά θέματα.  Μια ιδέα ή μια πληροφορία που θα έχετε μπορεί να φανούν ευεργετικά στον τομέα των οικονομικών.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Χαλάρωση και ηρεμία θέλετε γι αυτό το Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, η διάθεσή σας πέφτει και θέλετε να μείνετε μακριά από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών, δύσκολα θα τα καταφέρετε αφού απρόσμενες εξελίξεις θ’ αλλάξουν το πρόγραμμα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα βελτιώσει τη συναισθηματική σας ζωή και θα σας φέρει πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Γίνεστε πιο δοτικοί, τρυφεροί  και ρομαντικοί μαζί τους το επόμενο διάστημα. Πολύ ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες, θα είναι η Κυριακή, γι’ αυτό ανοίξτε την καρδιά σας και επιδιώξτε εξελίξεις στο χώρο των σχέσεων.
Τοξότης 23/11-21/12: Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά τα επαγγελματικά θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, επιτρέποντάς σας να περάσετε ένα πολύ κοινωνικό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο.  Θα βρεθείτε με φίλους, όμως απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις  σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με φίλους.  Πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας θα σας φέρει η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με το σπίτι και την αισθητική του κυρίως, ενώ συγκεντρώσεις και κοινωνικές επαφές στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανές μέσα στο επόμενο διάστημα.  Κάποιοι ίσως ξεκινήσετε μια δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού, που ίσως πρέπει να παραμείνει κρυφή. Εργασιακά και οικογενειακά θέματα ευνοούνται την Κυριακή, ενώ η θεμελίωση ενός νέου εργασιακού πλάνου σήμερα, υπόσχετε επιτυχία.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το  Σαββατοκύριακο ξεκινά πολύ δυναμικά και σε αισιόδοξο κλίμα. Ωστόσο από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά ή εξελίξεις στις σχέσεις σας με ανωτέρους και ηλικιωμένα άτομα, θα σας ρίξουν. Εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε απρόσμενες εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.  Η καθημερινότητας σας βελτιώνετε όπως και οι σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα,  να νιώσετε κάτι ξεχωριστό για κάποιο φίλο ή κοντινό σας άνθρωπο.  Την Κυριακή η τύχη είναι με το μέρος σας και ευνοεί τις επιδιώξεις σας. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών πρέπει να τολμήσετε σήμερα στα προσωπικά.
Υδροχόος 21/01-19/02: Πιο εσωστρεφείς και ίσως προβληματισμένοι με οικονομικά θα είστε μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Μετά το σκηνικό αλλάζει και ένα ανανεωτικό και αισιόδοξο κύμα μπορεί να σας παρασύρει. Κάνετε σχέδια για το μέλλον μιας σχέσης, ενώ θέματα που αφορούν εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες έρχονται στο προσκήνιο για κάποιους από εσάς.  Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς ή εσείς θα χαλαρώσετε, αξιολογώντας διαφορετικά την αξία του χρήματος. Μια οικονομική βοήθεια μπορεί να  προκύψει από την οικογένεια ενώ η Κυριακή είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για οικονομικά και αγοραπωλησίες ακινήτων.
Ιχθείς 20/02-20/03: Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου είστε απασχολημένοι ή και προβληματισμένοι, προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών.    Μια συλλογική δουλειά ή ένας κοινός στόχος ευνοείτε για εσάς των τελευταίων ημερών. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, οικονομικά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν μια σχέση έρχονται στην επιφάνεια, ενώ οικονομικές εκκρεμότητες θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς. Απρόσμενα έξοδα μπορεί να βάλουν  σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Από την άλλη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο γοητευτικούς και  βελτιώνει την συναισθηματική σας ζωή. Γίνεστε πιο κοινωνικοί, ενώ μπορείτε τώρα να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοί δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα,  να βρείτε το άλλο σας μισό.
AstroMeleti