Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 04/01/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στον Ταύρο, στρέφοντας τη προσοχή μας σε οικονομικά και θέματα κτίσεων. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη δηλώνει πιθανές παρεξηγήσεις και διαφορές, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Είστε πολύ ευδιάθετοι και θέλετε να κάνετε πράγματα που οι άλλοι μάλλον βρίσκουν παράτολμα και προκλητικά. Δεν θέλουν να σας ακολουθήσουν και αυτό θα γίνει αιτία παρεξηγήσεων. Ωστόσο τα τρίγωνα με Άρη και ήλιο είναι ευνοϊκά και μας κάνουν πιο δραστήριους και εύστοχους σε προσωπικές επιδιώξεις και σχέδια, βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά.

Κριός 21/03-20/04:  Παρεξηγήσεις και αναστάτωση επηρεάζει το φιλικό σας περιβάλλον. Έχετε όρεξη να κάνετε κάτι διαφορετικό αλλά οι άλλοι δεν φαίνετε να σας ακολουθούν. Προσέξτε στα οικονομικά, γιατί υπάρχει τάση να κάνετε σπατάλες και περιττά έξοδα.  Επαγγελματικοί στόχοι ευνοούνται αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσωπική προσπάθεια και κούραση...  
Ταύρος 21/04-21/05:  Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία που κρύβεται μέσα σας είναι πολύ μεγάλη. Νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε καινούργιους στόχους ανανεώνοντας έτσι, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο σήμερα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ίσως οι ανώτεροι σας,  δεν είναι έτοιμοι να δεχθούν τα προχωρημένα και ίσως εκκεντρικά σχέδια σας. Η επαναστατική σας διάθεση στη δουλειά τονίζετε, ενισχύοντας τον κίνδυνο για ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές.  Αξιολογήστε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί, ενώ κούραση και ατονία μπορεί να αισθάνεστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η μέρα είναι ευνοϊκή σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά και είναι πιο εύκολο σήμερα να προωθήσετε  σχέδια, συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν υποθέσεις κοινής οικονομικής διαχείρισης, κληρονομικά, δάνεια, κάρτες, ασφάλειες κλπ. Οικονομικοί στόχοι προωθούνται. Καινούργιες ιδέες και σχέδια θέλετε να ξεκινήσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, όμως δεν φαίνετε να έχετε την αποδοχή που χρειάζεστε από τους άλλους. Έτσι δεν είναι απίθανο να υπάρξουν παρεξηγήσεις.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικές δεσμεύσεις, ή θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης μπορεί να γίνουν αιτία παρεξηγήσεων και διαφορών με φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες. Καινούργιες επαφές και συζητήσεις που θα έχετε σήμερα γύρω από επαγγελματικά, ευνοούνται κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Δεχτείτε προσκλήσεις, βγείτε έξω και γνωρίστε ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν στο ξεκίνημα ενός επαγγελματικού σχεδίου. Καινούργιες ιδέες γύρω από επαγγελματικά είναι πολύ πιθανές.  Μην ξεχνάτε ότι από τις 24 του μηνός ο Άρης θα είναι ανάδρομος για μεγάλο διάστημα, καθιστώντας αυτή τη περίοδο αρνητική για καινούργια ξεκινήματα.       
Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται σήμερα. Επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται με τη βοήθεια ανωτέρων.  Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και να σας αγχώνοντας περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου ή οποίοι ίσως δαπανήσετε αρκετά χρήματα για την υλοποίηση ενός σχεδίου που αφορά ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μάλλον δεν είναι διατεθειμένοι οι άλλοι ν’ ακολουθήσουν τις επιλογές και τα σχέδια σας και αυτό σας κάνει να νιώσετε, ότι θέλετε να ξεφύγετε από αυτούς.   
Παρθένος 24/08-23/09: Το κλίμα είναι αισιόδοξο και σας βοηθά να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και προσωπικές επιδιώξεις. Μπορείτε τώρα να καταφέρετε πολλά με προσωπική εργασία και κόπο. Πάρτε πρωτοβουλίες και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό για να υλοποιήσετε φιλοδοξίες και βαθύτερες επιθυμίες. Στον εργασιακό χώρο, υπάρχει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, καθώς οι άλλη δεν θ’ ανεχτούν την επιπόλαιη συμπεριφορά σας.  
Ζυγός 24/09-23/10: Παρεξηγήσεις και διαφορές με αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ πιθανά σήμερα. Τάση ανεξαρτησίας και εκκεντρική συμπεριφορά θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα σε προσωπικές σας υποθέσεις. Ωστόσο οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα ευνοούνται σήμερα ενώ κάποιοι μπορεί να βάλετε τώρα τα θεμέλια για την υλοποίηση ενός στόχου ή μιας συλλογικής δουλειάς. Άγχος, ανασφάλειες και εκνευρισμός είναι διάχυτα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.
Σκορπιός 24/10-22/11: Συζητήσεις και σχέδια γύρω από επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης, ευνοούνται σήμερα.  Η προοπτική μίας προσωπικής ή  επαγγελματικής σχέσης σας απασχολεί και σήμερα θα μπορούσατε να πάρετε απαντήσεις. Ωστόσο το κλίμα στο σπίτι είναι τεταμένο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας.  Η ιδιαίτερη και κάπως εκκεντρική αντιμετώπιση οικογενειακών ή ζητημάτων ακίνητης περιουσίας, σας φέρνει αντιμέτωπους με άλλους.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά θέματα ευνοούνται ενώ είναι καλή μέρα για διακανονισμούς και μακροπρόθεσμα σχέδια γύρω από τα οικονομικά. Παρόλα αυτά, δεν θα λείψουν εκνευρισμοί και παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα απαιτητικό στα επαγγελματικά θα είναι αυτό το διάστημα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προσωπική δουλειά και πρακτικό πνεύμα σας βοηθούν να υλοποιήσετε επαγγελματικούς στόχους.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η διάθεσή σας ανεβαίνει και αυτό σας βοηθά να προωθήσετε προσωπικές επιδιώξεις και βαθύτερες επιθυμίες σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα και σπατάλες σήμερα. Θέλετε να βρεθείτε στο επίκεντρο των καταστάσεων και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε παράτολμες και επιπόλαιες επιλογές. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα που θα σας έβγαζαν εκτός προϋπολογισμού.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Τα οικογενειακά ή θέματα ακινήτων παραμένουν στο προσκήνιο, όμως σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και διαφορές. Οι άλλοι δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν τις παράτολμες αποφάσεις σας και σας θεωρούν επιπόλαιους και υπερβολικούς. Ωστόσο τα οικονομικά ευνοούνται και σήμερα μπορείτε να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα η οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Συζητήσεις και σχέδια γύρω από τον προϋπολογισμό και τα οικονομικά σας, θα σας φέρουν πιο κοντά στο ενδεχόμενο μιας συλλογικής δουλειάς, ενώ μια συνεργασία ξεκινά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε ουτοπίες και σχέδια που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Ωστόσο φίλοι και συνεργάτες σας βοηθούν.        
AstroMeleti