Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 10/01/2012

Η συναισθηματική φόρτιση υποχωρεί και  με το πέρασμα της σελήνης στο Λέοντα, ενισχύεται η διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία. Νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε στο προσκήνιο δείχνοντας τις ικανότητες μας και περιμένουμε οι άλλοι να αναγνωρίσουν την αξία μας και να μας δώσουν ότι μας αξίζει. Ωστόσο σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να κάνουμε υπερβολές και να παρασυρθούμε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.  
 
Κριός 21/03-20/04:  Οι ανασφάλειες  γύρω από τα επαγγελματικά υποχωρούν και η διάθεσή σας ανεβαίνει σήμερα.  Ίσως πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, γιατί η καταναλωτική σας διάθεση ενισχύεται και μπορεί να παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, θα επικεντρωθείτε σήμερα. Κάποιος συγγενής ίσως χρειαστεί τη βοήθεια σας, ανατρέποντας τα το σημερινό σας πρόγραμμα.  Κάποιοι από εσάς, δεν παίρνεται την αναγνώριση που θέλετε από άτομα της οικογενείας και αυτό σας στενοχωρεί και σας προβληματίζει.  Καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και υπερβολές.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολλές υποχρεώσεις σήμερα. Η μέρα είναι απαιτητική αλλά δεν θα λείψουν και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και όχι μόνο. Αποφύγετε μυστικές συζητήσεις και επαφές, γιατί μπορεί να εκτεθείτε.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα και ιδιαίτερα  εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει ν’ αποφύγετε υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σας παρασύρουν. Οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες μπορεί να γίνουν αφορμή για σημαντικές αλλαγές στη ζωή και την επαγγελματική σας πορεία.
Λέων 23/07-23/08: Στο προσκήνιο θα βρεθείτε σήμερα, με τη σελήνη να περνά  στο ζώδιο σας. Ευχάριστες εξελίξεις και ευκαιρίες θα υπάρξουν στα επαγγελματικά, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξα σχέδια και εκτιμήσεις. Προσέξτε ότι φαίνετε ιδανικό και υπόσχεται πολλά.
Παρθένος 24/08-23/09: Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να μην ασχοληθείτε με τίποτα από τα συνηθισμένα. Ίσως αναζητήσετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, όμως δεν πρέπει να το παρακάνετε.  Νέοι ορίζοντες μπορεί να ανοίγονται τώρα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, όμως θα πρέπει να μελετήσετε με προσοχή όλα τα δεδομένα και να μην παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Μελετήστε με προσοχή και αντικειμενικότητα θέματα που αφορούν εξωτερικό.
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και νιώθετε έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με κόσμο και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Νέες γνωριμίες ή συνεργασίες μπορεί να σας ενθουσιάσουν, όμως δεν υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο. Η εμπλοκή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα ή μια συλλογική δουλειά σας ευχαριστεί, όμως ίσως σας βάλει και σε διαδικασία εξόδων. Να είστε προσεκτικοί σε επίπεδο οικονομικών συνεργασιών γιατί μπορεί να σας  δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις ή εσείς θα παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Θέματα καριέρας ή αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο, ενώ ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις,  θα υπάρξουν σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών.  Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες μπορεί να σας παρασύρουν και θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές επιλογές, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Σκορπιούς των πρώτων ημερών.    Η καθημερινότητα σας αλλάζει ευχάριστα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς.  
Τοξότης 23/11-21/12: Δύσκολα θα καταφέρετε να διατηρήσετε το πρόγραμμα που έχετε κάνει για σήμερα. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσεις και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Ωστόσο δεν πρέπει να παρασυρθείτε από πολύ φιλόδοξα σχέδια και προτάσεις που αφορούν τη δουλειά. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να διασφαλίσετε την εγκυρότητα τους, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην αμελήσετε πράγματα που πρέπει να γίνουν. Επίσης προσέξτε την υγεία σας και μην εμπλακείτε σε περιπέτειες που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Αλόγιστες σπατάλες και επιπόλαιες οικονομικές επιλογές μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες. Μην μπλέξετε οικονομικά ζητήματα με τα συναισθηματικά σας. Από την άλλη, η ερωτική σας διάθεση ενισχύεται και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Αιγόκερους των πρώτων ημερών, μπορεί σήμερα να κάνετε  επιπόλαιες επιλογές. Μια κρυφή ερωτική περιπέτεια είναι πολύ πιθανή.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα χρειαστεί να επικεντρώσετε σήμερα την προσοχή σας. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Οι ευκαιρίες για τη δημιουργία οικογένειας δεν θα λείψουν, όμως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παίρνεται τις σωστές αποφάσεις και δεν έχετε παρασυρθεί. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση που θα σας χαροποιήσει.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο. Μια συνάντηση, μια πρόταση ή μια ιδέα που μπορεί να προκύψουν, είναι πολύ πιθανό να σας παρασύρουν σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή επιπόλαιες αντιδράσεις. Μελετήστε με προσοχή υποσχέσεις ή επαγγελματικές προτάσεις που θα έχετε και μην πιστεύετε εύκολα σε μεγάλα λόγια και υπερβολές.
AstroMeleti