Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 27/01/2012

Χαμηλοί και σήμερα οι ρυθμοί μέχρι και το απόγευμα. Ωστόσο τις πρωινές ώρες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς των τελευταίων ημερών,  θα αντιμετωπίσουν διλλήματα που θα τους αναστατώσουν. Το τετράγωνο Ερμή Κρόνου, βάζει εμπόδια στην επικοινωνία και καθιστά τη μέρα απαγορευτική για σημαντικές  επαφές, συζητήσεις ή υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.  
Κριός 21/03-20/04: Δυναμικά θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα, ενώ δεν θα λείψουν εκνευρισμοί και εντάσεις ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Δυσκολεύεστε ν’ ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ημέρας και αυτό μπορεί να σας κάνει πιο αντιδραστικούς ή και  επιθετικούς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσέξτε την υγεία σας. Αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια, για τα οποία θα μετανιώσετε. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα είναι πιο θετικό, ενώ η είσοδος του Ερμή στον υδροχόο υπόσχετε ένα έντονα κοινωνικό διάστημα και μια πιο συγκροτημένη σκέψη και επικοινωνία. Πρωτοποριακές ιδέες θα δώσουν νέα πνοή στα εργασιακά σας πλάνα. Από το απόγευμα και μετά εντείνετε η διάθεσή για σημαντικές αλλαγές και ανατροπή του μέχρι τώρα σκηνικού στη ζωή σας. Απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να σας αναστατώνουν, ωστόσο ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών,  θα πρέπει να βάλετε φρένο στον παρορμητισμό σας και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.  
Ταύρος 21/04-21/05: Εκρηκτική θα είναι η διάθεση νωρίς το πρωί και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών κάποιων άλλων, αν θέλετε να αποφύγετε εντάσεις. Φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε προσωπικές επιδιώξεις και αυτό θα σας εκνευρίσει.  Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επανεξετάσετε τα δεδομένα για να δείτε τι θα κάνετε. Η είσοδος του Ερμή στον υδροχόο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου έντονης πνευματική και επικοινωνιακής δραστηριότητας γύρω από τα επαγγελματικά. Πολλές επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ιδέες θα σας βοηθήσουν, αρκεί να μην ξεπεράσετε τα όρια και γίνεται καταπιεστικοί με τους άλλους. Το βράδυ έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις θα ταλαιπωρήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς και τονίζοντας την ευρηματικότητα σας.  Το επόμενο διάστημα εντείνονται οι επαφές και οι συζητήσεις γύρω από σχέδια που θα σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες και δρομολογούνται υποθέσεις που αφορούν  εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Κάποιες υποχρεώσεις σχετικές με το σπίτι ή την  οικογένεια θα δημιουργήσουν ένταση τις πρωινές ώρες, κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας μπορεί να χρειαστούν την προσοχή σας. Απογοήτευση θα σας δημιουργήσουν συζητήσεις ή πληροφορίες που αφορούν οικονομικά. Καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα  οικονομικούς διακανονισμούς και συζητήσεις.   Απρόσμενες κοινωνικές επαφές θα προκύψουν το βράδυ, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η μέρα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς και καλό θα ήταν, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε. Εκνευρισμός και ένταση λόγω πίεσης, μπορεί να γίνουν πηγή λεκτικών ή φυσικών ατυχημάτων. Μην γίνεστε καταπιεστικοί και αποφύγετε συζητήσεις με συνεργάτες ή άτομα της οικογενείας γιατί μπορεί να πληγωθείτε ή να πληγώσετε. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου έντονων συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, εφορίες, διατροφές κλπ. Κάποιοι θα βρείτε έξυπνες λύσεις για τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων ή θα προχωρήσετε σε συζητήσεις για μια οικονομική συνεργασία. Η ανάγκη να ανατρέψετε τα δεδομένα σε καριέρα και κοινωνικό προφίλ, εντείνετε το βράδυ όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικές υποθέσεις θα δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό τις πρωινές ώρες, κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν εργασιακά και μη δεσμευτείτε για τίποτα, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας απογοητεύσουν. Ο Ερμής από τη νέα του θέση στον υδροχόο ευνοεί συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες και βοηθά να βρεθούν λύσεις σε τυχών προβλήματα, αρκεί να μην γίνεται πολύ πιεστικοί μαζί τους. Κοντινά ταξιδάκια ή εκδρομές θα είναι στο πρόγραμμα σας μέσα στο επόμενο διάστημα. Όσο περνά η μέρα το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και ενισχύεται η ανάγκη για ανανέωση και ανεξαρτητοποίηση από κάποιες σχέσεις που νιώθετε ότι σας πιέζουν. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει ν’ αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.
Παρθένος 24/08-23/09:  Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, στρέφει την προσοχή και τη σκέψη σας, σε εργασιακά και θέματα υγείας. Σχεδιασμοί, συζητήσεις, επαφές αλλά και συμφωνίες που αφορούν τα εργασιακά θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε ν’ ακολουθήσετε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής γιατί έτσι απαιτούν οι συγκυρίες ή για να βελτιώσετε την υγεία σας. Η μέρα ξεκινά σε κλίμα έντασης και μπορεί να υπάρξουν διαπληκτισμοί με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη.  Καθυστερήσεις σε εργασιακά ή οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας κάνουν επιθετικούς με τους άλλους. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους των τελευταίων ημερών, αποφύγετε σήμερα οποιαδήποτε συζήτηση ή συμφωνία για οικονομικά και μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο. 
Ζυγός 24/09-23/10: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα δημιουργήσουν αναστάτωση και άγχος τις πρωινές ώρες, κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αλλά και οι δυσκολίες  σας έχουν κουράσει πολύ, αλλά αυτό που σας πληγώνει περισσότερο είναι ότι δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας και νιώθετε απόρριψη και απογοήτευση. Μην πιέσετε καταστάσεις και αποφύγετε συζητήσεις με δικούς σας ανθρώπους.  Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του υδροχόου, σας κάνει πιο δραστήριους και επικοινωνιακούς. Θα έχετε ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα σας ενώ θα είναι εύκολο να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας. Καινούργιες γνωριμίες θα δώσουν χρώμα στα αισθηματικά, ενώ σχέδια και σκέψεις για έναν απόγονο ευνοούνται το επόμενο διάστημα. Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα προβληματίσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, τις βραδινές  ώρες, ενισχύοντας την ανάγκη για αλλαγές.     
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ένταση και εκνευρισμός θα υπάρξει στο ξεκίνημα της ημέρας, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου οι οποίοι θα αντιμετωπίσετε διλλήματα μεταξύ προσωπικών επιθυμιών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Μια συλλογική προσπάθεια φαίνετε να μην αποδίδει και αυτό σας στενοχωρεί. Συζητήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας απογοητεύσουν.  Η επικοινωνία γίνεται μετ’ εμποδίων. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός διαστήματος έντονης δραστηριοποίησης γύρω από  θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Το τοπίο γίνετε πιο ξεκάθαρο και θα σας δοθεί ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα της οικογενείας, αρκεί να περιορίσετε την ανταγωνιστική σας διάθεση.  Η ανάγκη για ανανέωση και αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη τις βραδινές ώρες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.    
Τοξότης 23/11-21/12: Διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας ταλαιπωρούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου τις πρωινές ώρες. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν σήμερα, ενώ η υλοποίηση μιας συλλογική προσπάθειας θα συναντήσει οικονομικά εμπόδια. Μην πιέσετε καταστάσεις και ανθρώπους. Μια πολύ δραστήρια περίοδος ξεκινά για εσάς με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο. Πρωτοποριακές ιδέες και εποικοδομητικές συζητήσεις ή συμφωνίες ευνοούν τα επαγγελματικά σας σχέδια το επόμενο διάστημα. Απρόσμενες εξελίξεις στα προσωπικά  θα χαροποιήσουν το βράδυ, κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Αναστάτωση και εκνευρισμός στο ξεκίνημα της ημέρας, για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος γίνονται αιτία καθυστερήσεων ή αναβολής ενός σχεδίου. Αποφύγετε τις εντάσεις και μη γίνεστε επιθετικοί μαζί τους επειδή εσείς δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα πράγματα όμως πρέπει.  Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με ανωτέρους η ηλικιωμένα άτομα. Αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους γιατί υπάρχει κίνδυνος να πληγωθείτε ή να πείτε λόγια που δεν θέλετε. Εποικοδομητικές συζητήσεις και σχέδια οργάνωσης που αφορούν οικονομικά και θέματα κτίσεων θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Έχοντας  μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και ένα πιο ευρηματικό μυαλό θα βρείτε λύσεις που θα σας ευνοήσουν.  Το βράδυ το κλίμα στο σπίτι θα είναι εκρηκτικό για εσάς των πρώτων ημερών και καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από βιαστικές επιλογές.                                           
Υδροχόος 21/01-19/02: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, τονίζει την ανάγκη σας για επικοινωνία και σας κάνει πιο δραστήριους και ευρηματικούς. Τακτικές μετακινήσεις και κοντινές εξορμήσεις είναι πολύ πιθανές για το επόμενο διάστημα.   Οικονομικά ζητήματα θα σας φορτίσουν τις πρωινές ώρες, δημιουργώντας αναστάτωση κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε.  Ένα φιλόδοξο σχέδιο συναντά προβλήματα και αυτό σας στενοχωρεί. Δεν είναι σήμερα κατάλληλη μέρα για να εκθέσετε σχέδια ή πληροφορίες που μέχρι τώρα κρατούσατε μυστικά.  Αποφύγετε παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις γιατί κάποιοι μπορεί να σας διαβάλουν. Η μέρα γίνεται πιο απαιτητική μετά το απόγευμα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Μην βιάζεστε γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα υπάρξουν στο ξεκίνημα της μέρας, για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και μη γίνεστε επικριτικοί με τους άλλους.  Προβλήματα στην διεκπεραίωση μιας επαγγελματικής συμφωνίας θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με συνεργάτες ή άτομα που έχετε οικονομική σχέση μαζί τους. Ίσως νιώθετε ότι αναλώνεστε σε κάτι που οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν  και αυτό σας απογοητεύει. Η είσοδος του Ερμή στον υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο έντονων  παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.  Μυστικές επαφές, συζητήσεις ή συμφωνίες είναι πολύ πιθανές, ενώ πολλοί από εσάς ίσως έχετε στο μυαλό σας ιδέες και κάνετε κρυφά σχέδια και εργασιακά πλάνα. Απρόσμενα έξοδα θα έχετε ο βράδυ εσείς των πρώτων ημερών. Προσέξτε τα οικονομικά σας.      
AstroMeleti