Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 25/01/2012

Στο ξεκίνημα της ημέρας, δεν σας είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει, και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, θ’ αναζητήσετε τρόπους διαφυγής. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί χαλαρώνουν και θα επικρατήσει μια πιο ρομαντική και φιλική ατμόσφαιρα.   
Κριός 21/03-20/04: Δημιουργικότητα και φαντασία σας βοηθούν να βρείτε τρόπους για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Όπως και να έχει, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, μετά το μεσημέρι θα έχετε ευκαιρίες ν’ αυξήσετε το εισόδημα σας και να νιώσετε λιγότερη πίεση και άγχος. Ευστροφία, φιλική διάθεση  και κοινωνικότητα, ευνοούν εσάς των τελευταίων ημερών να προωθήσετε μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση.  Καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον κάποιας σχέσης ή συνεργασίας και σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για ασχοληθείτε μ’ αυτό. Πολλοί ίσως αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης...

Ταύρος 21/04-21/05: Υποχρεώσεις και δυσκολίες σε εργασιακά ή κάποιο πρόβλημα υγείας, ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών, ίσως για να σας πιέσουν να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα οι προσπάθειες σας φαίνετε να πιάνουν τόπο και βρίσκεστε κοντά στις απαντήσεις. Τ’ αποτελέσματα θα είναι επωφελή αλλά σε σε βάθος χρόνου.  Ευχάριστα τα πράγματα και για εσάς των πρώτων ημερών. Η κοινωνική σας διάθεση αυξάνετε ενώ δεν θα λείψουν  προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ενώ συζητήσεις, μηνύματα ή πληροφορίες θα γίνουν πηγή έμπνευσης και τόνωσης της αυτοπεποίθησης και του ενθουσιασμού σας. Ευχάριστα νέα ή νέες γμωριμίες  σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Μια οικονομική υποστήριξη είναι πολύ πιθανή. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νιώθετε έτοιμοι για αλλαγές και νέες εμπειρίες. Αυτό βοηθά κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών να κάνετε σημαντικά βήματα στην προσωπική σας ζωή.  Μια ερωτική σχέση πρέπει να ολοκληρωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν υπάρχει μέση οδός, ή θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα ή θα φτάσει στο τέλος της. Επίσης η προοπτική απόκτησης ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή. Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών και θα μπορούσατε να τα προωθήσετε.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικογενειακές υποχρεώσεις, θέματα σπιτιού ή η θεμελίωση κάτι καινούργιου, ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.  Ωστόσο σήμερα μπορεί να δείτε τις προσπάθειες σας να πιάνουν τόπο, αρκεί να προσπαθήσετε αρκετά. Η μέρα κρύβει παγίδες στα οικονομικά και δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που ν’ αφορούν κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές κλπ. Πολύ καλύτερη η μέρα για εσάς των πρώτων ημερών. Η διάθεση σας ανεβαίνει και μέσα στη γενικότερη πίεση θα νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξοι  και δυνατοί. Μπορείτε ν’ απολαύσετε τους φίλους και την κοινωνική σας ζωή, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθούν ευκαιρίες να εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα που μπορεί να σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. 
Λέων 23/07-23/08: Θέματα καριέρας η αποκατάστασης ευνοούνται σήμερα, κυρίως για τους Λέοντες των πρώτων ημερών και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητες σας και να κερδίσετε την αποδοχή των ανωτέρων σας. Κάποιοι ψάχνετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας και αυτό σας ωθεί σ’ αναζητήσεις για  νέους ορίζοντες σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα η μέρα υπόσχετε πρόοδο. Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις προωθούνται για εσάς των τελευταίων. Ωστόσο χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί με τους άλλους γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπατήσεις.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Θέματα δουλειάς ή κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας, θα  απασχολήσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, στο ξεκίνημα της μέρας. Μια καινούργια δουλειά ή κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη σε θέματα δουλειάς θα σας δώσει την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε ή να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Προσέξτε τους συνεργάτες σας γιατί μπορεί να σας μπλέξουν.    Από το μεσημέρι και μετά, ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να σας χρειαστούν. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά τους και ακούστε τι έχουν να σας πουν, αποφεύγοντας διαπληκτισμούς και εντάσεις. Δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν νέους δρόμους.  Φιλόδοξα σχέδια, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται και  μπορείτε να τις προωθήσετε με ευκολία σήμερα.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και σας αγχώνουν. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας  και να κρατήσετε ότι πραγματικά σας ικανοποιεί τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Βάλτε προτεραιότητες και οργανώστε τη ζωή σας αν θέλετε να βάλετε μια τάξη.  Σιγά-σιγά το τοπίο θα καθαρίσει. Οικονομικά θέματα ευνοούνται σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να σας δοθούν ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε κάποιες επενδύσεις. Κάποιοι θα πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ψυχολογικά κυρίως προβλήματα, ανασφάλειες και άγχος ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών, όμως σήμερα η βοήθεια ατόμων από το οικογενειακό περιβάλλον σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Κοινωνικές επαφές στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανές. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά και σχέσεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Αν είστε μόνοι, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βρείτε το ταίρι σας γι αυτό μη μείνετε μέσα.    
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη δραστηριότητα τόσο σε πνευματικό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο χαρακτηρίζει εσάς των τελευταίων ημερών, στο ξεκίνημα της ημέρας. Επαφές, συζητήσεις, μηνύματα ή καινούργιες ιδέες σας βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα την υλοποίηση ενός σχεδίου ή μιας συλλογικής δουλειάς.  Από το μεσημέρι και μετά επικεντρώνεστε σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, ενώ πολλοί από εσάς θα μείνετε σπίτι αποφεύγοντας την ένταση των προηγούμενων ημερών.  Εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται, ενώ πολλοί νιώθετε πως έχετε τώρα τις δυνατότητες να ξεπεράσετε τα όρια σας και να κάνετε ένα καινούργιο άνοιγμα στη δουλειά. Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά και σταθερά βήματα.                                               
Αιγόκερω 22/12-20/01: Επαγγελματικές υποχρεώσεις, προβληματισμοί αλλά και καθυστερήσεις ή δυσκολίες στα επαγγελματικά ταλαιπωρούν εδώ και καιρό κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Ωστόσο σήμερα φαίνετε να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Για πολλούς οι προσπάθειες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους, ενώ δεν αποκλείεται να σας δοθούν ευκαιρίες  να δείξεις τις ικανότητες σας.  Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση όμως αν δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό θα κερδίσετε την καταξίωση που τόσο επιθυμείτε. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν από το μεσημέρι και μετά και η μέρα θα γίνει πολύ απαιτητική.  Προσωπικές σχέσεις ευνοούνται και η μέρα υπόσχετε ευχάριστες στιγμές μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ καινούργιες γνωριμίες μπορεί να σας ανοίξουν μια πόρτα στον έρωτα. Ευχάριστα νέα που αφορούν τα παιδιά θα έχετε όσοι είστε γονείς ή ενδιαφέρεστε να γίνεται.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Καινούργια πλάνα ή φιλόδοξα σχέδια που μπορεί να  σας αλλάξουν τη ζωή και να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες,  δρομολογούνται  σήμερα κυρίως από εσάς των τελευταίων ημερών. Δουλέψτε οργανωμένα, με υπομονή και  υπευθυνότητα και δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν.  Οικογενειακές υποθέσεις ευνοούνται κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Μια οικονομική στήριξη από το σπίτι είναι πολύ πιθανή, ενώ η μέρα είναι καλή για αγοραπωλησίες ακινήτων.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Φοβίες ανασφάλειες, ακόμα και πανικό μπορεί να δημιουργούν, κυρίως σ’ εσάς των τελευταίων ημερών, οικονομικές εκκρεμότητες ή σχέσεις οικονομικής εξάρτησης. Είναι ίσως  η στιγμή που πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και ανεξαρτητοποιηθείτε από άλλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο όμως αξίζει να προσπαθήσετε. Σήμερα  φίλοι ή άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον  ίσως σας βοηθήσουν να βρείτε διεξόδους διαφυγής απ’ ότι σας καταπιέζει. Από το μεσημέρι και μετά η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε σε προσωπικά ζητήματα και επιθυμίες. Ζωτικότητα και ενέργεια αυξάνονται, ενώ δεν θα λείψουν ευκαιρίες για την προώθηση επαγγελματικών υποθέσεων. Νέες γνωριμίες ή φρέσκιες ιδέες δημιουργούν καινούργιες προοπτικές.
AstroMeleti