Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 07 & 08/01/2012

Το Σάββατο είμαστε πιο δραστήριοι και εξωστρεφείς, ενώ την Κυριακή γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και την προσοχή μας θα τραβήξουν, με τον ένα ή των άλλο τρόπο, θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το Σάββατο είναι πιο ευνοϊκό για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας γενικότερα.  Εποικοδομητικές συζητήσεις η συμφωνίες και ενδιαφέρουσες προσφορές, που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, προκύπτουν την Κυριακή, για εσάς  των πρώτων ημερών.
 
Κριός 21/03-20/04:  Ένα δραστήριο σαββατοκύριακο βρίσκετε μπροστά σας. Η σκέψη σας γίνεται πιο πρακτική και υπεύθυνη τώρα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, ξέρετε πια που βαδίζετε και μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Την Κυριακή  ο Ερμής περνά στον Αιγόκερο, επικεντρώνοντας τη προσοχή και τη σκέψη σας σε επαγγελματικά θέματα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για συζητήσεις, σχέδια και συμφωνίες που αφορούν επαγγελματικά. Ιδέες, συζητήσεις, ή επαφές που θα έχετε την Κυριακή, θα ευνοήσουν τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σας.  Ωστόσο ίσως θα πρέπει να δείξετε υπομονή, γιατί οι άλλοι δεν φαίνονται έτοιμοι να δεχθούν τις απόψεις και τις ιδέες σας. Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με ηλικιωμένα άτομα ή ανωτέρους. Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να γίνουν αιτία ανατροπών.   
Ταύρος 21/04-21/05:  Εργασιακά σχέδια ευνοούνται και θα μπορούσατε το Σάββατο να βρείτε λύσεις και να σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια ένα μακροπρόθεσμο εργασιακό πλάνο που θα αποδώσει.  Έντονη φαντασία και διαίσθηση βοηθά εσάς των τελευταίων ημερών και ιδιαίτερα όσους ασχολείστε με τέχνες. Θα έχετε την απαιτούμενη έμπνευση για να δημιουργήσετε.  Από την Κυριακή ξεκινά ένα πολύ δραστήριο διάστημα σε ότι αφορά επαγγελματικές ιδέες και σχέδια. Η προσοχή σας επικεντρώνετε σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και πνευματικές εργασίες.  Πολλές επαφές συζητήσεις ή και συμφωνίες, μέσα στις επόμενες μέρες σας, βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο την Κυριακή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν ανατροπές. Αποφύγετε οτιδήποτε κρυφό ή παρασκηνιακό και μη δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί μπορεί κάποιοι να θέλουν να σας διαβάλουν.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το Σάββατο παραμένετε πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, ασχολείστε κυρίως με τα προσωπικά σας. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά και θέματα σχέσεων. Η αυτοπεποίθηση σας τονίζετε και θα δώσετε οριστικές λύσεις σε προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερο την Κυριακή, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μια περιόδου  που η προσοχή σας επικεντρώνετε σε οικονομικά θέματα και συνεργασίες.  Δεν αποκλείεται να επωφεληθείτε από χρήματα και προσφορές άλλων, ενώ είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνετε διακανονισμούς και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Την Κυριακή η τύχη είναι με το μέρος σας και τα οικονομικά ευνοούνται. Ωστόσο απρόσμενες εξελίξεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων και ανατροπών.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο αυτό το Σαββατοκύριακο χαρίζοντάς σας ενέργεια και αισιοδοξία, ιδιαίτερα την Κυριακή. Σοβαρές συζητήσεις θα έχετε το Σάββατο. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, βλέπετε πιο ξεκάθαρα υποθέσεις που αφορούν εργασιακά και θέματα σπιτιού.  Μπορείτε να εξετάσετε τα πράγματα με κάθε λεπτομέρεια και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θ’ αποδώσουν με το χρόνο. Σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες θα έχετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Η προοπτική μια καινούργιας συνεργασίας είναι πολύ πιθανή. Την Κυριακή η κοινωνική σας ζωή και το φιλικό σας περιβάλλον, δημιουργούν ευκαιρίες. Καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες συναντήσεις, μπορεί να σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους. Ωστόσο αργά το βράδυ απρόσμενες εξελίξεις μπορεί ν’ ανατρέψουν το πρόγραμμα σας. Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με ηλικιωμένους ή ανωτέρους.   
Λέων 23/07-23/08: Από την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν. Ωστόσο το Σάββατο θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προωθήσετε εργασιακές σχέσεις και συμφωνίες. Η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερο, φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές για εργασιακά και θέματα υγείας. Ιδανική μέρα για συζητήσεις, επαφές και εργασιακά σχέδια, είναι η Κυριακή. Ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, γιατί οι άλλοι ίσως δεν είναι έτοιμοι ν’ αποδεχθούν τα σχέδια σας και θα αντιδράσουν.
Παρθένος 24/08-23/09: Τα οικονομικά ευνοούνται, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφάσεις που θα πάρετε θα δώσουν ανάσα σε οικονομικά και θέματα κτίσεων. Συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος σας βοηθούν. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον αιγόκερο, ευνοώντας δημιουργικά σχέδια και εμπόριο. Ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά χαρακτηρίζουν τις επόμενες μέρες. Ευνοϊκή μέρα η Κυριακή, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών.  Οι ορίζοντες σας διευρύνονται και σχέδια που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και πνευματικές εργασίες προωθούνται με ευκολία. Ωστόσο αργότερα μες την ημέρα, ίσως υπάρξουν ανατροπές ή προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσετε.      
Ζυγός 24/09-23/10:  Τα πράγματα φαίνετε να παίρνουν το δρόμο τους, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η εικόνα γίνεται πιο ξεκάθαρη και μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα προσωπικά σας. Συζητήσεις με ηλικιωμένους ή άτομα κύρους σας βοηθούν. Ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν. Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία, θα σας απασχολήσουν αρκετά μέσα στο επόμενο διάστημα. Συζητήσεις και επαφές με άτομα της οικογενείας, άλλες φορές θα βοηθούν και άλλες θα σας φέρνουν στα όρια σας. Κληρονομικά και θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης, ευνοούνται την Κυριακή. Συζητήστε λοιπόν σχετικά ζητήματα και εκθέστε τις απόψεις σας, αποφεύγοντας εντάσεις και διαπληκτισμούς. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα σας εκνευρίσουν και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ένα πολύ επικοινωνιακό και δραστήριο Σαββατοκύριακο, βρίσκετε μπροστά σας. Σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές θα πάρετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως ήρθε η ώρα να πετάξετε από πάνω σας πράγματα του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν και τώρα είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε το πρώτο βήμα. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας έντονα επικοινωνιακής περιόδου. Πολλές συζητήσεις, επαφές αλλά και μετακινήσεις, βοηθούν στην προώθηση των στόχων σας.  Ιδιαίτερα η Κυριακή είναι μια ευνοϊκή μέρα που θα σας χαρίσει ευκαιρίες σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Σημαντικές γνωριμίες ή ευχάριστες ειδήσεις σας ικανοποιούν και σας ανοίγουν νέους ορίζοντες.
Τοξότης 23/11-21/12: Ένας στόχος μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Βλέποντας ξεκάθαρα πια τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τα όνειρά σας, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον και τις συνεργασίες σας. Μια συλλογική δουλειά που θα υλοποιήσετε τώρα θα είναι σίγουρα αποδοτική σε βάθος χρόνου. Τα οικονομικά και ο τρόπος διαχείρισης τους θα αποτελέσουν το θέμα συζήτησης των επόμενων ημερών. Η αναζήτηση τρόπων βελτίωσης, αλλά και σταθεροποίησης του εισοδήματός σας θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Ευκαιρίες για την προώθηση οικονομικών και εργασιακών,  θα έχετε την Κυριακή.  Μια έξυπνη ιδέα, μια ευχάριστη είδηση ή μια σημαντική πληροφορία μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ωστόσο αργότερα ίσως υπάρξουν ανατροπές.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πιο επικοινωνιακοί και δραστήριοι θα γίνεται με τον Ερμή στο ζώδιο σας. Η καθημερινότητα σας γίνεται απαιτητική με αφορμή εργασιακά ή θέματα υγείας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου το Σάββατο μπορεί, με κάποιο τρόπο, να επισφραγιστεί μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή εσείς θα πάρετε οριστική απόφαση για το τι θα κάνετε σε επίπεδο καριέρας. Αν ανήκετε στους αιγόκερους των πρώτων ημερών, την Κυριακή η τύχη είναι με το μέρος σας και θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε προσωπικά  ζητήματα ή θέματα που αφορούν τα παιδιά. Χωρίς να κάνετε υπερβολές θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την τύχη σας, ακόμη και σε τυχερά παιχνίδια.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Η φιλοσοφία σας έχει αλλάξει και δεν βλέπετε τα πράγματα τόσο αισιόδοξα και επιπόλαια πια. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, με υπευθυνότητα και οργανωτικό πνεύμα θα μελετήσετε τα σχέδια σας, δίνοντας προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Έχοντας λοιπόν μια ξεκάθαρη εικόνα θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Την Κυριακή το πρόγραμμά σας φαίνετε φορτωμένο και δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσει μια μικρή αδιαθεσία. Ωστόσο η μέρα δεν είναι άσχημη και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, κυρίως σε ότι αφορά οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερο θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς το επόμενο διάστημα. Σκέψεις και συζητήσεις σας οδηγούν στην αναζήτηση πιο ουσιαστικών καταστάσεων,  ενώ παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις είναι πολύ πιθανές.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το Σάββατο είναι ιδανική μέρα για συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις που αφορούν επαγγελματικά. Οικονομικά σχέδια σταθεροποιούνται, ενώ η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά θα αποδώσει σε βάθος χρόνου, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και επικεντρώνεστε σε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.  Ένα πολύ κοινωνικό διάστημα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερο. Επαφές με φίλους, νέες γνωριμίες αλλά και ομαδικές δραστηριότητες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να ευνοήσουν τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η Κυριακή είναι ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για εσάς των πρώτων ημερών και υπόσχετε καινούργιες γνωριμίες, ιδέες  και σημαντικές πληροφορίες που θα σας ευνοήσουν. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.   
AstroMeleti