Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 13/01/2012

Η σελήνη παραμένει στην Παρθένο, ενισχύοντας το αναλυτικό μας πνεύμα και την οργανωτική μας διάθεση. Ουσιαστικές και βαθιές σκέψεις και συζητήσεις θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Άτομα κύρους μπορεί να βρεθούν στο πλευρό σας και να σας βοηθήσουν. Χαλαρά και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορείτε χωρίς περιορισμούς και εμπόδια αυτή τη περίοδο να πάρετε μόνοι σας πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα σχέδια σας.   Πολύ πιο δυναμικό το κλίμα για εσάς των τελευταίων ημερών. Η μέρα ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και έντονη δράση για την υλοποίηση των στόχων σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για πράγματα που σκέφτεστε.

Κριός 21/03-20/04: Αυθόρμητοι και αποφασιστικοί είστε σήμερα, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η ενέργεια και η ζωτικότητα σας αυξάνονται δίνοντας σας ώθηση για νέα ξεκινήματα. Ιδανική μέρα για να προωθήσετε ένα εργασιακό πλάνο.  Οι προσπάθειες σας σε μια συλλογική δουλειά αναγνωρίζονται και είναι πολύ πιθανό ν’ αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και ίσως μια υπεύθυνη θέση στο χώρο μιας οργανωμένης ομάδας. Συνεργασίες σταθεροποιούνται ενώ κάποιοι μπορεί ν’ αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης, απασχολούν και εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Με πρακτικό και ρεαλιστικό πνεύμα σήμερα, θα σκάψετε βαθειά, για ν’ ανακαλύψετε εσωτερικές αλήθειες που πολλές φορές σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε. Ουσιαστικές συζητήσεις και στρατηγική σκέψη σας βοηθούν να προωθήσετε ζητήματα καριέρας ή αποκατάστασης...

Ταύρος 21/04-21/05:  Βαθύτερες σκέψεις αλλά και πολύτιμες αναζητήσεις ή πληροφορίες βοηθούν, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, να φτάσετε σε ουσιαστικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τα πιστεύω σας και τι φιλοσοφία ζωής που θέλετε ν’ ακολουθήσετε. Τι είναι αυτό που σας γεμίζει άγχος και στρες, εμποδίζοντας σας να χαρείτε; Για πόσο ακόμη θέλετε να ζείτε έτσι; Τι εναλλακτικές έχετε;  Ουσιαστικές και εστιασμένες συζητήσεις ή σκέψεις, σας βοηθούν να φτάσετε κοντά στην αλήθεια για εσάς, το μέλλον και τα σχέδια σας. Πιο δυναμικοί και εξωστρεφείς εσείς των τελευταίων ημερών, παίρνετε πρωτοβουλίες σήμερα για το ξεκίνημα ενός δημιουργικού σχεδίου που μέχρι τώρα κρατούσατε κρυφό. Η δημιουργικότητα σας ενισχύεται, εργασιακά σχέδια σταθεροποιούνται ενώ μπορεί να κερδίσετε την αποδοχή ανωτέρων,  ή ατόμων με κύρος. Επίσης, η ερωτική σας διάθεση αυξάνετε και το ενδεχόμενο μιας νέας ερωτικής περιπέτειας είναι πολύ πιθανό. Παρασκηνιακές σχέσεις προωθούνται.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πιο εσωστρεφείς και διερευνητικοί είστε σήμερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ίσως ψάχνετε για περισσότερο νόημα στη ζωή σας ή αναζητάτε τρόπους υλοποίησης  βαθύτερων επιθυμιών. Ουσιαστικές συζητήσεις ή σκέψεις γύρω από τα οικονομικά μπορεί να έχουν αποτέλεσμα σήμερα. Επιδιώξτε επαφές ή συζητήσεις με άτομα που γνωρίζουν από οικονομικά και μπορούν να σας συμβουλέψουν. Σημαντικές αποφάσεις και σχέδια γύρω από τη συναισθηματική σας ζωή θα πάρετε εσείς των τελευταίων ημερών.  Σχέδια που αφορούν την προσωπική σας ζωή προωθούνται , ενώ και το  ενδεχόμενο απόκτησης ενός απογόνου είναι πολύ πιθανό.  Έντονη δράση και αποφασιστικότητα σας χαρακτηρίζει σε ότι αφορά σπίτι και οικογένεια. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη, βοηθούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, να εστιάσετε στα προβλήματα και ν’ ανακαλύψετε αλήθειες που μπορεί να πληγώνουν αλλά σας κάνουν και πιο δυνατούς. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και πείσματα. Έντονη δραστηριότητα χαρακτηρίζει εσάς των τελευταίων ημερών, με αφορμή μια συνεργασία που υπόσχετε κέρδη.   Συζητήσεις, επαφές, σχέδια και συμφωνίες είναι πολύ πιθανά. Όπως και να έχει, ξεκινά ένα πολύ δραστήριο διάστημα για εσάς. Τα οικονομικά ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πάρετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια από κάποιο άτομο της οικογένειας.
Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά ή θέματα  υγείας, έρχονται στο προσκήνιο για εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι ίσως δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά ή την  καθημερινότητα σας και προσπαθείτε ν’ ανακαλύψετε τι πραγματικά θα σας άρεσε. Ουσιαστικές σκέψεις και συζητήσεις, μπορούν να σας βοηθήσουν και να ισχυροποιήσουν τη θέληση σας. Ίσως έχει έρθει η ώρα να υιοθετήσετε ένα καινούργιο μοντέλο ζωής. Τα οικονομικά ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών.  Σημαντικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις  που αφορούν τη δουλειά, θα δημιουργήσουν νέα οικονομικά δεδομένα, μέσα από πολύ προσωπική δουλειά και κούραση.   Προβλήματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος υποχωρούν και θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Εσωτερική αναζήτηση και διεισδυτικές σκέψεις ή συζητήσεις,  μπορεί να οδηγήσουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου σε ουσιαστικές ανακαλύψεις, γύρω από τι πραγματικά έχετε ανάγκη για να νιώσετε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.  Μια πιο ουσιαστική σχέση με το σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι το ζητούμενο της ημέρας. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών, είστε πιο ζωηροί και αποφασιστικοί αυτή τη περίοδο, ενώ ιδιαίτερα σήμερα θα πάρετε πρωτοβουλίες για ένα δυναμικό ξεκίνημα που θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Προσωπικά θέματα προωθούνται και οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο.  Θετικές εξελίξεις στον εργασιακό χώρο δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σταθεροποίηση των οικονομικών. Είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε την αποδοχή και την αναγνώριση από ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα.      
Ζυγός 24/09-23/10: Ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, καλείστε να πάρετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας, σας φέρνουν πιο κοντά, αρκεί ν’ αποφύγετε πείσματα και ανταγωνισμούς. Συμβουλές ηλικιωμένων μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες. Έντονες παρασκηνιακές διαδικασίες ή ένα διάστημα απομόνωσης ξεκινά για εσάς των τελευταίων ημερών. Ο Άρης σας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να οργανώσετε μυστικά κάποια πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε αυτό το διάστημα, εξ’ αιτίας άλλων. Τα αισθηματικά σας βελτιώνονται, ενώ  πολλοί από εσάς αποφασίζετε να προχωρήσετε πιο σοβαρά σε μια σχέση. 
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ουσιαστικές συζητήσεις και σοβαρές σκέψεις γύρω από προσωπικά σας θέματα,  θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Στόχοι και βαθύτερες επιθυμίες, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και σας προβληματίζουν. Γίνεστε πιο διερευνητικοί και φαίνεστε αποφασισμένοι ν’ αποκαλύψετε αλήθειες, ακόμη και αν αυτές μπορεί να σας πονέσουν. Αντίθετα, πολύ πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Μια πολύ κοινωνική περίοδος έχει ξεκινήσει για εσάς, ενώ σήμερα επικεντρώνεστε σε μια συλλογική δουλειά. Οικογενειακά ζητήματα βελτιώνονται, επιτρέποντάς σας να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος.  
Τοξότης 23/11-21/12: Πολύ πιο δραστήριοι και αποτελεσματικοί θα είστε σήμερα στα επαγγελματικά, ξεπερνώντας δυσκολίες και δίνοντας παράλληλα ώθηση και στα οικονομικά σας. Κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, νιώθετε πιο δυνατοί και μάχεστε για την υλοποίηση κάποιου στόχου. Το ενδεχόμενο σταθεροποίησης μιας συλλογικής δουλειάς είναι πολύ πιθανό και φίλοι θα βοηθήσουν σ’ αυτό. Ουσιαστικές συζητήσεις  και σκέψεις γύρω από τα οικονομικά, προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Διαπραγματεύσεις με ανωτέρους είναι πολύ πιθανές και μπορεί να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας πάθει, ανταγωνισμούς και εντάσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η σύνοδος Ερμή Πλούτωνα στο ζώδιο σας, χαρίζει πάθος και ένταση στο τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γίνεστε πιο διεισδυτικοί, προσπαθώντας να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων, ενώ τόσο ο τρόπος που εκφράζεστε, όσο και ο λόγος σας, κρύβουν δύναμη και μπορούν να πείσουν, εσάς και τους άλλους. Σημαντικές πληροφορίες μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Πολύ πιο αποφασιστικοί και δραστήριοι είστε εσείς των τελευταίων ημερών, και σήμερα θα πάρετε αποφάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Καινούργιες εμπειρίες και σχέδια είναι προ των πυλών.
Υδροχόος 21/01-19/02: Στροφή προς τα μέσα θα κάνετε σήμερα, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιανουαρίου. Η εσωτερική αναζήτηση  σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας, προσπαθώντας ν’ ανακαλύψετε τι πραγματικά σας αρέσει και ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες που θα θέλατε να υλοποιήσετε. Πιο δραστήριοι και παραγωγικοί εσείς των τελευταίων ημερών, οργανώνετε καινούργια ξεκινήματα και οικονομικά πλάνα. Σχέσεις και συνεργασίες θα ξεκαθαρίσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και η ζωή σας μπαίνει σε ρυθμούς σταθεροποίησης.
Ιχθείς 20/02-20/03: Ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις, γύρω από μια συλλογική δουλειά ή ένα κοινό στόχο, θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου.  Οι συζητήσεις φτάνουν σε βάθος, φέρνοντας στην επιφάνεια αλήθειες και ψέματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμούς. Το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας, ενεργοποιεί εσάς των τελευταίων ημερών. Η μέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, ενώ ο δυναμισμός και η ζωτικότητα σας  μπορεί να σας φέρουν σήμερα, πιο κοντά στην υλοποίηση ενός κοινού στόχου και τη βελτίωση των οικονομικών σας.    
AstroMeleti