Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 16/01/2012

Η μέρα θα έχει δυσκολίες στο ξεκίνημα της, που θα επηρεάσουν περισσότερο εσάς των τελευταίων ημερών. Άλλα πράγματα θέλετε να κάνετε, όμως το καθήκον σας υπαγορεύει άλλα και αυτό σας εκνευρίζει και μπορεί να σας κάνει οξύθυμους με τους γύρω σας. Ωστόσο τα πράγματα ηρεμούν από το μεσημέρι και μετά και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές γιατί η ανταγωνιστική σας διάθεση μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει. Η μέρα είναι ουδέτερη για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις.     

Κριός 21/03-20/04: Προβλήματα με το σύντροφο ή συνεργάτες θα αντιμετωπίσετε στο ξεκίνημα της μέρας. Κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, γίνεστε νευρικοί και οξύθυμοι με τους άλλους ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώσετε άρνηση αποδοχής και  απογοήτευση. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εσάς  των πρώτων ημερών. Νιώθετε ευεξία και έχετε διάθεση για διασκέδαση, ενώ έντονα συναισθήματα αγάπης  και φιλανθρωπίας μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν...

Ταύρος 21/04-21/05:  Εργασιακά ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα  προβληματίσουν σήμερα κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.  Το πρόγραμμα σας είναι απαιτητικό ενώ και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας δεν είναι και οι καλύτερες. Πολλές υποχρεώσεις και κούραση, μπορεί να  σας πιέσουν να πάρετε σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις. Ωστόσο, καλύτερα θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις υπό πίεση. Συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες, ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών. Περιορίστε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που σας διακατέχουν αυτή τη περίοδο, γιατί μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας με τους άλλους και δουλέψτε συλλογικά αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Το βράδυ μη μείνετε μέσα. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Περιορισμένοι και απόμακροι θα νιώσετε σήμερα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει ν’ αποφύγετε σχέσεις οικονομικής ή άλλης εξάρτησης γιατί δεν θα είναι εύκολο να βάλετε όρια και ίσως απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.  Αν και το κλίμα στη δουλειά γίνεται ανταγωνιστικό μετά το μεσημέρι, τα επαγγελματικά ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και είναι πολύ πιθανό, οι προσπάθειές σας ν’ αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σας.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων είναι αυτά που θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή οι σχέσεις με τ’ άτομα της οικογενείας, σας φορτίζουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο ή άλλους.  Το κλίμα μετά το μεσημέρι γίνεται πιο ευχάριστο και θα επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα. Φιλόδοξα σχέδια ευνοούνται, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και ίσως αργότερα απογοητευτείτε.
Λέων 23/07-23/08: Δύσκολη και κουραστική μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και θα χρειαστεί να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα για ν’ ανταπεξέλθετε.   Ψυχρότητα και απογοήτευση μπορεί να νιώσετε από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ίσως δεν φταίνε μόνο εκείνοι, αλλά και οι δικές σας απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες από αυτό που μπορούν να σας δώσουν. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις σήμερα και κάντε μόνο ότι είναι απαραίτητο. Σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, επικεντρώνεστε από το μεσημέρι και μετά. Το κλίμα στο σπίτι μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και θα πρέπει να αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές και  υπερβολές.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα προβληματίζουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και βάζουν φρένο στα δημιουργικά σας σχέδια.  Πολλοί ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε την αναγνώριση ή δεν αμείβεστε όσο σας αξίζει, όμως δεν είναι σήμερα κατάλληλη μέρα για να το διευθετήσετε.  Αποφύγετε την προώθηση υποθέσεων που αφορούν τα οικονομικά και μην κάνετε ανοίγματα. Μετά το μεσημέρι οι ρυθμοί ανεβαίνουν και γίνεστε πολύ πιο δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Συζητήσεις επαφές συμφωνίες κλπ. ευνοούνται, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Μαγνητίζεται με τον τρόπο που μιλάτε και φέρεστε και θα μπορούσατε εύκολα σήμερα, να προωθήσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό τολμήστε.     
Ζυγός 24/09-23/10: Εντάσεις και προστριβές στο χώρο του σπιτιού θα έχετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών, ενώ αίσθημα μοναξιάς, κούρασης και μελαγχολίας είναι πολύ πιθανό. Ίσως νιώθετε ότι έχετε φορτωθεί πολλές υποχρεώσεις και οι άλλοι δεν βοηθούν, Ωστόσο όπως και να έχει, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά και είναι πολύ πιθανό για εσάς των πρώτων ημερών να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές ή άλλους τρόπους για να τονώσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης (π.χ. δανεισμούς) γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Πεσμένοι και μελαγχολικοί θα είστε μέχρι και το μεσημέρι. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και θα εκνευριστείτε μαζί τους. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με φίλους, συγγενείς, γείτονες κλπ. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά το κλίμα αλλάζει και τόσο η ενέργεια, όσο και η αυτοπεποίθηση σας τονίζονται, κάνοντας σας τους πρωταγωνιστές της ημέρας. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε ενώ οι προκλήσεις στο χώρο των σχέσεων ή των συνεργασιών συνεχίζονται.
Τοξότης 23/11-21/12: Δυσκολίες και προβλήματα στο φιλικό σας περιβάλλον θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Οικονομικοί κυρίως λόγοι θα δημιουργήσουν ψυχρότητα αλλά και προστριβές με φίλους  ή συνεργάτες. Μια συλλογική δουλειά μπορεί να σας δημιουργεί προβλήματα, όμως δεν είναι κατάλληλη μέρα σήμερα για να πιέσετε καταστάσεις.  Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με φίλους και μη μπλέξετε φίλους και οικονομικά. Οι ρυθμοί σας θα πέσουν από το μεσημέρι και μετά και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα νιώσετε έντονη κούραση ή ατονία. Το σπίτι και η οικογένεια ίσως αποτελέσουν σήμερα το καταφύγιο σας και δεν αποκλείεται αμελήσετε  εργασιακά ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Κάποιοι θα τολμήσετε ακόμη και μια κοπάνα από τη δουλειά.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για επαγγελματικά ή γενικά θέματα αποκατάστασης. Προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας φέρνουν αντιμέτωπους με επαγγελματικά πλάνα ή προϊσταμένους και ανωτέρους γενικότερα.  Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε την αποδοχή που θα θέλατε από τους άλλους και αυτό σας στενοχωρεί και σας απογοητεύει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά το πνεύμα γίνεται πιο συλλογικό ενώ η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται.  Θα περάσετε πολύ ευχάριστα με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να μην  γίνεται πολύ απαιτητικοί και απόλυτοι.
Υδροχόος 21/01-19/02: Δυσκολεύεστε σήμερα να προωθήσετε τα σχέδια σας και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, ίσως έχετε χάσει την αυτοπεποίθηση σας και νιώθετε μόνοι και απογοητευμένοι.  Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι και απλά θα πρέπει να πιστέψετε περισσότερο στο εαυτό σας και να προσπαθήσετε σκληρά για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Μη ξεχνάτε ότι τα καλύτερα έρχονται στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Από το μεσημέρι και μετά θέματα καριέρας και αποκατάστασης θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Τα οικονομικά βελτιώνονται όμως ανταγωνιστική διάθεση θα προκαλέσει δυσκολίες σε θέματα ακινήτων ή στις σχέσεις με άτομα της οικογενείας.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Επαγγελματικές σχέσεις ή μια συνεργασία απασχολεί κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι ίσως νιώσετε ριγμένοι και οικονομικά απογοητευμένοι από μια συλλογική δουλειά. Μην πιέσετε καταστάσεις και κινηθείτε με διπλωματία, αποφεύγοντας προστριβές με φίλους ή συνεργάτες. Από το μεσημέρι και μετά νιώθετε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι, όμως ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και υπεραισιόδοξα επαγγελματικά σχέδια.  
AstroMeleti