Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 12/01/2012

Στη παρθένο περνά σήμερα η σελήνη, κάνοντας μα πιο πρακτικούς και οργανωτικούς. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε κάποιο πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε τάξη εκκρεμότητες που αφήσαμε τις προηγούμενες ημέρες.  Θέματα δουλειάς ή υγείας θα μας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο.  Η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη σήμερα, ενώ τύχη, αισιοδοξία και ενθουσιασμός  θα ευνοήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  

Κριός 21/03-20/04:  Το πρωί η διάθεση σας είναι πολύ ευχάριστη, όμως όσο η μέρα προχωρά οι υποχρεώσεις αλλά ίσως και μια μικρή αδιαθεσία θα αλλάξουν το κλίμα. Ωστόσο η μέρα είναι ευνοϊκή σε ότι αφορά τα επαγγελματικά. Σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις, ακόμη και συμφωνίες που γίνονται σήμερα, υπόσχονται επαγγελματική εξέλιξη και τόνωση των οικονομικών σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Είστε πιο οργανωτικοί και πρακτικοί σήμερα και αυτό σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα την υλοποίηση των σχεδίων σας. Κάποιοι είστε έτοιμοι να  κοινοποιήσετε τα σχέδια σας, περιμένοντας να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Η μέρα είναι ευνοϊκή για κάτι τέτοιο και η τύχη φαίνετε να είναι με το μέρος σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι, σαφείς και συγκεκριμένοι χωρίς φαμφάρες, σάλτες ή μεγάλα λόγια.  Προωθήστε σήμερα υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή πνευματικές και νομικές διαδικασίες.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σπίτι και οικογένεια, σήμερα δεν θ’ αφήσουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση και ηρεμία. Ωστόσο η μέρα είναι  ιδανική για να οριοθετήσετε τα πράγματα στον οικογενειακό σας χώρο ή να προγραμματίσετε καλύτερα οικονομικά ζητήματα, αρκεί να μην γίνεται πολύ ανταγωνιστικοί και επίμονοι.  Διακανονισμοί ή συζητήσεις που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ. σήμερα ευνοούνται.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η δραστηριότητα σας αυξάνετε σήμερα. Η μέρα φαίνετε να είναι απαιτητική και θα χρειαστείτε καλό προγραμματισμό για ν’ αντεπεξέλθετε. Σκέψεις  και συζητήσεις γύρω από εργασιακά θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς και το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας είναι πολύ πιθανό. Η μέρα είναι καλή για συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες, ενώ η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά ή μια ομάδα μπορεί να φανεί ευεργετική. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων ή συνεργατών.       
Λέων 23/07-23/08: Συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες θα ταλαιπωρήσουν πολλούς από εσάς. Η οργάνωση του προϋπολογισμού σας μπορεί να κρίνεται απαραίτητη σήμερα, ενώ ευνοούνται εποικοδομητικές συζητήσεις γύρω από τη δουλειά και το εισόδημά. Κάποιοι από εσάς ίσως έχετε μια έξυπνη ιδέα, για μια δουλειά που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Όπως και να έχει, θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Τόσο η αυτοπεποίθηση, όσο και η ενεργητικότητα σας ενισχύονται σήμερα ενώ επικεντρώνεστε σε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Αναζητάτε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θέλετε ν’ ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν.  Τα αισθηματικά ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ή να ζήσετε στιγμές πάθους αλλά και έντασης με το σύντροφό σας.    
Ζυγός 24/09-23/10: Κούραση και ατονία θα νιώσουν σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς. Δεν είναι εύκολο ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμα και τους ρυθμούς της ημέρας και αντίθετα θα προτιμούσατε να μείνετε μόνοι  για να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε. Είναι πολύ πιθανό, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, να βρείτε διεξόδους και λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Σκέψεις ή συζητήσεις για αλλαγές σε δεδομένα σπιτιού και οικογένειας, είναι πολύ πιθανές, όμως δεν πρέπει να πιέσετε τους άλλους για κάτι που ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμη να αποδεχθούν.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα, ενώ ευνοούνται ομαδικές δραστηριότητες και συλλογική δουλειά. Συζητήστε με φίλους ή ανθρώπους που βρίσκεστε στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον, ανταλλάξτε απόψεις και δραστηριοποιηθείτε από κοινού. Έτσι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Νέες γνωριμίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς να προκύψει μια καινούργια σχέση ή συνεργασία.     
Τοξότης 23/11-21/12: Τα επαγγελματικά θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σήμερα. Αναλύοντας όλα τα δεδομένα, δημιουργείτε νέα δεδομένα και ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, αλλάζοντας τα δεδομένα και στα οικονομικά.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο σήμερα ενώ τονίζεται και η αισιοδοξία σας. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσουν. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείτε με πρακτικό και οργανωτικό τρόπο να κάνετε ένα σχεδιασμό για ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Πιο εσωστρεφείς φαίνεστε σήμερα, ενώ προβληματισμοί γύρω από οικονομικά θ’ απασχολήσουν τουλάχιστον εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Κάποιοι ίσως αναζητάτε ένα καινούργιο νόημα και πιο ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας.  Κρατήστε τα σχέδια σας κρυφά και μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους αυτή τη περίοδο.  Η τύχη είναι με το μέρος σας σε ότι αφορά οικογένεια και κατοικία αλλά θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές.
Ιχθείς 20/02-20/03: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σας. Ο σύντροφος ή κάποιος στενός συνεργάτης μπορεί να χρειάζεται τη  βοήθεια ή  τη συνδρομή σας. Πράγμα που χαλά το πρόγραμμα σας και μπορεί να σας εκνευρίζει.  Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται ενώ καινούργιες γνωριμίες και ιδέες θα φανούν πολύ χρήσιμες κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Προσπαθήστε να κινηθείτε σε ομαδικό πνεύμα και αποφύγετε εντάσεις και ανταγωνισμούς.
AstroMeleti