Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 09/01/2012

Συναισθηματική φόρτιση θα υπάρχει στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η πρώτη πανσέληνος του 2012 είναι γεγονός και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα επηρεάσει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου, φέρνοντας σας  αντιμέτωπους με αλήθειες που ίσως δεν θέλετε ν’ αντιμετωπίσετε. Ωστόσο είναι η συναισθηματική αυτή πίεση μπορεί να σας ενεργοποιήσει.    
 
Κριός 21/03-20/04:  Το τελευταίο διάστημα είστε επικεντρωμένοι σε καριέρα και αποκατάσταση.  Είναι πολύ πιθανό να ξεκινάτε κάτι καινούργιο το οποίο σας έχει απορροφήσει και σας κρατά μακριά από το σπίτι και την οικογένεια. Παράπονα  ή εντάσεις θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον.  Είναι πολύ πιθανό να προσπαθείτε να βρείτε ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας, κατοικίας (που ανήκετε, οι ρίζες σας)...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος φαίνετε να αντιδρούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ενώ για κάποιους άλλους, οι απαιτήσεις τις καθημερινότητας μπορεί να γίνουν αιτία καθυστερήσεων ή αναβολών, κάποιου σχεδίου. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες, αποφεύγοντας εκνευρισμούς και προστριβές.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν δεν είχατε χειριστεί με σύνεση και υπευθυνότητα τα οικονομικά σας το προηγούμενο διάστημα, τώρα  απρόσμενα έξοδα, πολύ πιθανόν για το σπίτι,  θα σας αγχόσουν.
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο ζώδιο σας γίνεται αυτή η πανσέληνος, κάνοντας σας πολύ ευαίσθητους, αλλά και εύθικτους κάποιες φορές,  σε ότι αφορά προσωπικά  και σχέσεις.  Ίσως νιώσετε πίεση από το σύντροφό σας ή κάποιο στενό συνεργάτη, όμως με μια εποικοδομητική συζήτηση θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις.       
Λέων 23/07-23/08: Μελαγχολικούς και εσωστρεφείς μπορεί να σας κάνει  η πανσέληνος στον Καρκίνο. Νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα μικρό απολογισμό.  Ωστόσο οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν και δεν πρέπει να τις αμελήσετε. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια και προσέξτε την υγεία σας. 
Παρθένος 24/08-23/09: Δεν είναι άσχημη αυτή η πανσέληνος για εσάς. Αντίθετα θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε φίλους και να διασκεδάσετε. Ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά  μπορεί να σας πιέσουν αν δεν καταφέρετε να περιορίσετε το εγώ σας.  
Ζυγός 24/09-23/10: Ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, καλείστε να βρείτε τώρα, ώστε ν’ αποφύγετε προστριβές και εντάσεις. Η ενασχόληση σας με το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας έκανε ν’ αμελήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και τώρα θα πρέπει να καλύψετε το κενό. Όπως και να έχει, οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αυξημένες και μπορεί να σας αγχώσουν.
Σκορπιός 24/10-22/11: Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές θα φέρει η πανσέληνος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου.  Πολύ θα πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σας, μετά από αρκετή σκέψη.  Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή πνευματικές εργασίες και νομικά, έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστούν τη προσοχή σας.   
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά ή κληρονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σ’ αυτή τη Πανσέληνο.  Διακανονισμοί ή θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης μπορεί να σας αγχόσουν. Προσπαθήστε να είστε πρακτικοί και μην εμπλέκετε συναίσθημα με χρήμα.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Τον τομέα στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων ενεργοποιεί αυτή η πανσέληνος. Στο προσκήνιο έρχονται τα καλώς και κακώς κείμενα στο γάμο ή άλλες σημαντικές σχέσεις σας και αν θέλετε ν’ αποφύγετε τις προστριβές, θα πρέπει να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων. Όπως και να έχει, το φως που πέφτει τώρα στις σχέσεις σας, μπορεί να σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Γύρω από εργασιακά η θέματα υγείας θα σας προβληματίσει αυτή η πανσέληνος. Πολλοί ίσως αποφασίσετε ν’ αλλάξετε τρόπο ζωής και μπορεί ν’ αποφασίσετε τώρα ότι χρειάζεται να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Προσέξτε την υγεία σας και μην αμελήσετε κάποια πιθανή ενόχληση. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και ο προϊστάμενος μπορεί να σας φέρει στα όρια σας. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε προστριβές.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κάποιοι εργασιακοί στόχοι ή μια συλλογική δουλειά σας κούρασαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε λίγο και να χαρείτε. Τονίζετε η ανάγκη σας να βρεθείτε με άτομα που σας αγαπούν και να νιώσετε ασφαλείς. Υποθέσεις που αφορούν δημιουργικά σχέδια, αισθηματικά ή παιδιά, έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας προβληματίσουν.
AstroMeleti