Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 17/01/2012

Έντονα συναισθήματα, έρωτες πάθη αλλά  και ζήλιες, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της μέρας.   Ωστόσο η λογική αλλά και  έντονη  διαίσθησή θα κυριαρχήσουν, κρατώντας τις ισορροπίες και μειώνοντας τους ανταγωνισμούς και τις εντάσεις. 

Κριός 21/03-20/04: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως επηρεάσουν σχέσεις ή συνεργασίες.  Η μέρα είναι ευνοϊκή για διακανονισμούς και συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά. Θα ψάξετε σε βάθος τις δυνατότητες που έχετε, πριν πάρετε αποφάσεις. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, ενώ βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας ωθούν να κάνετε σημαντικές  αλλαγές στη ζωή σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Φιλόδοξα σχέδια και συζητήσεις γύρω από μια συνεργασία,  ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να διεκδικήσετε μια πιο ουσιαστική προσωπική ή επαγγελματική σχέση, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε ανταγωνισμούς. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και οι άλλοι και μην γίνεστε απόλυτοι ή εγωκεντρικοί.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εργασιακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Πολλοί από εσάς ίσως νιώθετε την ανάγκη να κάνετε  αλλαγές, δίνοντας έτσι ένα καινούργιο νόημα στη ζωή και την καθημερινότητα σας. Συζητήσεις για οικονομικά και διακανονισμοί ευνοούνται σήμερα και η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήστε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους ή να τολμήσετε μια οικονομική στήριξη- επιδότηση.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Θα έχετε ευχάριστα μηνύματα ή συζητήσεις γύρω από θέματα που αφορούν μια στενή προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Συνεργάτες ίσως αναγνωρίσουν την αξία σας και σας στηρίξουν. Ωστόσο και εσείς είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε ότι σας αναλογεί.
Λέων 23/07-23/08: Οικογενειακά θέματα θα σας απορροφήσουν σήμερα και θα σας φορτίσουν συναισθηματικά.  δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογένειας. Ωστόσο στον εργασιακό χώρο οι εξελίξεις είναι θετικές, ενώ κάποιοι έχετε την ψυχική δύναμη και το σθένος να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές σε ότι αφορά καθημερινότητα και δουλειά.  Ιδέες, συζητήσεις ή συμφωνίες σε επίπεδο δουλειάς εννοούνται.
Παρθένος 24/08-23/09:  Δραστήριοι και πολυάσχολοι θα είστε και σήμερα. Η δημιουργικότητα σας τονίζεται, ενώ επαγγελματικά σχέδια φαίνετε να προωθούνται.  Καινούργιες ιδέες , συζητήσεις, επαφές ή συμφωνίες ενισχύουν τον ενθουσιασμό  και την αυτοπεποίθηση σας. Η μέρα γενικότερα υπόσχετε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, διασκέδαση και έντονη ερωτική αλλά και δημιουργική διάθεση.
Ζυγός 24/09-23/10: Τα οικονομικά ή θέματα κτίσεων παραμένουν και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας σας και ίσως σας προβληματίζουν. Ωστόσο η οικογένεια μπορεί να σας βοηθήσει τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Πρακτικά και οργανωτικά θέματα που αφορούν τη δουλειά και το σπίτι ευνοούνται, ενώ κάποιοι  σκέφτεστε έντονα το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής δραστηριότητας στο χώρο του σπιτιού ή μια σημαντική την αλλαγή σε επίπεδο οικογένειας ή κατοικίας.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στο ζώδιο σας, φέρνοντας στην κορυφή της ατζέντας σας προσωπικά θέματα και πάλι. Είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματική σε ότι αφορά προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες,  και αυτό ίσως σας κάνει πιο απαιτητικούς και απόλυτους με το σύντροφο ή κοντινούς σας ανθρώπους, στην περίπτωση που δεν συμφωνήσουν μαζί σας. Σκέψεις, ιδέες και συζητήσεις για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας ή επαγγελματικά ευνοούνται αν και μπορεί να σας μπερδέψουν λίγο.
Τοξότης 23/11-21/12: Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί ενώ παρασκηνιακές δραστηριότητες είναι πολύ πιθανές. Ιδέες, σκέψεις και συζητήσεις γύρω από την βελτίωση των οικονομικών ευνοούνται, όμως θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές. Ο συνδυασμός λογικής, πρακτικού πνεύματος και διαίσθησης θα είναι πολύ αποτελεσματικός σήμερα και θα σας δώσει λύσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται σήμερα και σας βοηθά να διευρύνετε τον κύκλο σας και να δικτυωθείτε με ανθρώπους που μπορούν  να σας βοηθήσουν. Ομαδικές δραστηριότητες, μια συλλογική δουλειά, ή η εμπλοκή σας στα κοινά, γίνονται πηγή ενέργειας και δύναμης για εσάς. Πρακτικό και οργανωτικό πνεύμα σας βοηθούν να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια και εργασιακά πλάνα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ πιο ευαίσθητοι και φορτισμένοι θα είστε σήμερα με θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Η δημόσια εικόνα σας και το τι έχετε πετύχει μέχρι σήμερα στη ζωή σας, θα γίνουν για πολλούς πηγή συναισθηματικής φόρτισης και  σας οδηγούν σε εσωτερικές σκέψεις και αναζητήσεις. Ίσως χρειάζεται να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το τι πραγματικά θέλετε να κάνετε, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και τη καριέρα σας. Μυστικές επαφές και παρασκηνιακές ερωτικές περιπέτειες είναι πολύ πιθανές, ακόμη και αν μείνουν μόνο στο μυαλό σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Το κλίμα παραμένει ανανεωτικό και ενισχύεται η ανάγκη σας για νέες εμπειρίες και καινούργιες προοπτικές. Φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και ίσως κάνετε σκέψεις για μια συλλογική δουλειά.  Κάποιοι ίσως επανεξετάσετε τους στόχους σας ή αναθεωρήσετε  κάποια επαγγελματικά σχέδια. Συζητήσεις και επαφές με φίλους ή άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας βοηθήσουν. 
AstroMeleti