Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 06/01/2012

Η σελήνη θα παραμείνει στους διδύμους διατηρώντας την τάση για επικοινωνία και πληροφόρηση. Η δραστηριότητα είναι έντονη, ενώ βιασύνη και επιπολαιότητα, μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθει αλλά και εκνευρισμούς.
  
Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις και επαφές. Ευνοούνται συζητήσεις με ανωτέρους στη δουλειά ή άτομα κύρους, ενώ μικρές εξορμήσεις και κοντινά ταξίδια είναι πολύ πιθανά. Βγείτε έξω ή δεχτείτε κόσμο στο σπίτι σας.  Βρεθείτε με φίλους και χαρείτε, κάνοντας δραστηριότητες που σας εκφράζουν, αποφεύγοντας έτσι εκνευρισμούς και εντάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05:  Πρόκειται για μια δραστήρια και παραγωγική μέρα σε ότι αφορά τόσο τα συναισθηματικά, όσο και  τα οικονομικά. Καινούργιες ιδέες, σχέδια, συζητήσεις και επαφές με φόντο τα οικονομικά, αποτελούν το σκηνικό της ημέρας. Άγχος στρες και εκνευρισμός είναι πολύ πιθανά για κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι έχετε αποφασίσει να ξοδέψετε χρήματα για να κάνετε πράγματα  που θα σας ανανεώσουν. Μην το παρακάνετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στο ζώδιο σας, στρέφοντας τη προσοχή και το ενδιαφέρον σας σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Επιλέγετε να δραστηριοποιηθείτε σε πράγματα που αφορούν  εμφάνιση και προσωπική ευχαρίστηση, ενώ επιδιώξεις και προοπτικές θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας. Αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας, αφού επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και δεν φαίνεστε διατεθειμένοι ν’ ασχοληθείτε  με τις ανάγκες των άλλων.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι ρυθμοί σας παραμένουν και σήμερα0020αμηλοί και το ενδιαφέρον για οτιδήποτε κοσμικό είναι μειωμένο. Οι περισσότεροι θα επιλέξετε την απόσυρση και περισυλλογή. Ωστόσο άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να χρειαστούν βοήθεια  και θα ταλαιπωρήσουν κάποιους από εσάς.
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνική σας ζωή παραμένει και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η διάθεση για διασκέδαση ενισχύεται και οι περισσότεροι θα επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε καλά. Ενασχόληση με τα κοινά είναι πολύ πιθανή, ενώ ομαδικές δραστηριότητες και συλλογική δουλειά μπορεί να σας κουράσουν. Αποφύγετε εκνευρισμούς και ένταση στο φιλικό σας περιβάλλον.
Παρθένος 24/08-23/09: Έντονη δραστηριότητα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, αλλά και εκνευρισμοί, αποτελούν το σκηνικό της μέρας σας. Αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους γιατί το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικό και  ίσως παρασυρθείτε σε λάθει. Ακόμη και αν αισθάνεστε αδικημένοι και βλέπετε ότι η προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται και δεν έχετε την αποδοχή τους, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να το συζητήσετε.  Επίσης, πολλοί από εσάς μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι με τη συνολική σας εικόνα σήμερα, ωστόσο πίεση και εκνευρισμός, δεν θα οδηγήσουν πουθενά.        
Ζυγός 24/09-23/10:  Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή σας, και είστε από αυτούς που το έχουν νιώσει στο πετσί τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εξελίσσεστε, άλλοι μέσα από ευχάριστα γεγονότα και άλλοι μέσα από πίεση. Ωστόσο σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για γκρίνια και μιζέρια. Νιώθετε πιο αισιόδοξοι και βλέπετε νέους ορίζοντες ν’ ανοίγονται μπροστά σας. Σχέδια επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο, ενισχύοντας τη διάθεση για επέκταση και ανανέωση.
Σκορπιός 24/10-22/11:   Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και η προσοχή σας επικεντρώνετε στην αναζήτηση λύσεων. Οικονομικά πλάνα και επενδυτικοί σχεδιασμοί θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους  από εσάς.  Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με άτομα που συνδιαχειρίζεστε οικονομικές υποθέσεις.  
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες, αρκεί να είστε διαλλακτικοί και να μην πέσετε στην παγίδα ανταγωνισμού και ζήλιας.  Μια σημαντική συνεργασία μπορεί να προκύψει αυτές τις μέρες, ενώ η σχέση σας με το σύντροφο μπορεί να βελτιωθεί και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αδυναμίες και  εγωισμούς.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Το πρόγραμμα σας φαίνετε φορτωμένο, ενώ οι άλλοι φαίνετε να επηρεάζουν το πρόγραμμα σας.  Οι  υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και θα σας κουράσουν. Αποφύγετε υπερβολές  ή καταχρήσεις που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας. Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο για πολλούς από εσάς και η προοπτική μιας συνεργασίας είναι πολύ πιθανή.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ευχάριστο και δημιουργικό παραμένει το κλίμα και σήμερα.  Δημιουργικά σχέδια προωθούνται ενώ πολλοί από εσάς αναζητάτε τρόπους για να δείξετε την αξία σας και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Κάποιοι ίσως γίνεται προκλητικοί προσπαθώντας να βρεθείτε στο επίκεντρο. Αν είστε γονείς… υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα.  Όπως και να έχει μη ξεχνάτε ότι η μέρα είναι ιδανική για να χαρείτε και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο σπίτι και την οικογένεια επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας και όλες οι δραστηριότητες σας σήμερα θα έχουν να κάνουν με αυτά.  Κανονίστε μια συγκέντρωση στο σπίτι και προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με άτομα της οικογενείας.         
 AstroMeleti