Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 11/01/2012

Ενισχύεται σήμερα η ανάγκη να βρεθούμε με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο, προσπαθώντας να κερδίσουμε την αναγνώριση των άλλων.  Θέλουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε την εκτίμηση και το  χειροκρότημα τους. Εκφραζόμαστε με γενναιοδωρία και αναζητάμε χαρά και διασκέδαση.  Η ερωτική μας διάθεση τονίζετε παρασύροντας πολλούς από εσάς σε ένα αδιάκοπο κυνήγι.  Υποθέσεις που αφορούν παιδιά μπορεί να μας απασχολήσουν σήμερα.  Εγωκεντρική και εξουσιαστική συμπεριφορά είναι πολύ πιθανή.
 
Κριός 21/03-20/04:  Η ανάγκη για ανατροπές και ανανέωση ενισχύεται σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Θέλετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και έχετε επικεντρωθεί σε συζητήσεις και σχέδια κυρίως γύρω από τα επαγγελματικά. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο ασυγκράτητος παρορμητισμός που σας χαρακτηρίζει αυτή την εποχή, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει. Εργασιακά ή θέματα υγείας συνεχίζουν να κουράζουν ή και να αγχώνουν εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια και προσωπική δουλειά για να τα καταφέρετε.  Παρόλα αυτά δεν περνάτε και άσχημα, αφού η κοινωνική σας ζωή φαίνετε να είναι πολύ ευχάριστη αυτό το διάστημα και οι φίλοι σας στηρίζουν...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Δημιουργική η περίοδος αυτή για εσάς. Στόχος σας η υλοποίηση καινούριων σχεδίων. Συζητήσεις και επαφές που αφορούν τα επαγγελματικά, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, βελτιώνει την  εικόνα σας στον επαγγελματικό χώρο και σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά σε ανωτέρους προωθώντας τα σχέδια σας. Πολλές υποχρεώσεις, δυσκολίες και κούραση στη δουλειά προκύπτει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τίποτα δεν φαίνετε να κυλά ομαλά και ο χρόνος φαίνετε να έχει σταματήσει, κρατώντας σας αιχμάλωτο.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ευχάριστη αλλά και κουραστική η μέρα σήμερα. Οι ρυθμοί σας θα πρέπει να είναι πολύ γρήγοροι και η ενασχόληση σας με πολλά και διαφορετικά πράγματα μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμούς. Οικονομικά ζητήματα χρειάζονται την προσοχή σας και θα πρέπει να κάνετε ένα πολύ καλό προγραμματισμό για ν’ αντεπεξέλθετε. Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, συνεχίζουν να αγχώνουν, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι νιώθετε περιορισμένοι, ο καθένας για τους λόγους του.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η αποκατάσταση κάποιων σχέσεων έχει σημασία τώρα για εσάς. Οι περισσότεροι κάνετε σχέδια και συζητήσεις  που μπορεί ν’ αφορούν μια επαγγελματική  κυρίως σχέση. Ο Άρης σας κάνει πολύ δραστήριους και νευρικούς, ενώ και η καθημερινότητα σας έχει γίνει απαιτητική, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά. Σκέψεις και σχέδια, γύρω από  τη ζωή και το μέλλον σας, είναι καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο αν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές, αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.   
Λέων 23/07-23/08: Το κλίμα είναι θετικό και προσωπικά κυρίως ζητήματα θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σας. Είστε πιο κοινωνικοί και ευχάριστοι με τους άλλους, ενώ θα μπορούσατε τώρα να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας, θεμελιώνοντας μια πιο ουσιαστική σχέση. Επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας κινητοποιούν, ενώ και τα έξοδα ίσως είναι πολλά, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Το κλίμα στον εργασιακό χώρο είναι ευχάριστο και η σχέση με τους συνεργάτες, μάλλον ομαλή.  Και λέω μάλλον, γιατί κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε ν’ ακολουθήσετε τους ρυθμούς της δουλειάς και η χαλαρότητα σας μπορεί να γίνει αιτία εντάσεων. Τα οικονομικά συνεχίζουν να προβληματίζουν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο ο δυναμισμός και η ενέργεια που σας χαρακτηρίζει αυτή τη περίοδο, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.  Και η αισθηματική ζωή δείχνει να βελτιώνετε, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.
Ζυγός 24/09-23/10: Ο Κρόνος δείχνει να σας έχει αποδυναμώσει και  ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, νιώθετε κουρασμένοι και ίσως απογοητευμένοι κάποιες φορές. Οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε πολλές αλλά σίγουρα θα σας χαρίσουν ωριμότητα. Οι συζητήσεις με άτομα της οικογενείας μάλλον είναι στείρες και θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς και εντάσεις. Σκέψεις και σχέδια που αφορούν τη θεμελίωση νέων επαγγελματικών σχεδίων κάνετε εσείς των πρώτων ημερών.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Πολύ δραστήριοι έχετε γίνει στην καθημερινότητα σας, ενώ το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε σε επαγγελματικούς στόχους και σχέδια.  Η ατμόσφαιρα στο σπίτι έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, αν και η αντισυμβατική σας συμπεριφορά μπορεί να είχε δημιουργήσει  κάποια προβλήματα. Η κοινωνική σας ζωή συνεχίζει ν’ αποτελεί κλειδί για μια καλύτερη δικτύωση και την επέκταση του κύκλου σας. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είστε πολύ δραστήριοι κοινωνικά και κάνετε καινούργιες γνωριμίες, με ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμοι.   
Τοξότης 23/11-21/12: Στα οικονομικά επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας το τελευταίο διάστημα και η οικονομική αποκατάσταση μπορεί να έχει γίνει εμμονή για κάποιους από εσάς. Ψάχνετε για νέους οικονομικούς ορίζοντες και καινούργιες εισοδηματικές πηγές, ενώ μέχρι και τα τέλει του μήνα θα σας απασχολήσουν σκέψεις για την απόδοση μιας πιθανής επαγγελματικής συνεργασίας. Τα επαγγελματικά έχουν γίνει πηγή άγχους, κούρασης και εκνευρισμού, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Προσωπικοί στόχοι και φιλοδοξίες έχουν γίνει το επίκεντρο της προσοχής σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται, όμως εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε περιττά έξοδα για να νιώσετε ευχαρίστηση εσείς αλλά και να ικανοποιήσετε άλλους.  Τα επαγγελματικά προβληματίζουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών , οι οποίοι φαίνετε να έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες που δεν αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης και ηρεμίας. Ωστόσο τα σχέδια σας προωθούνται τουλάχιστον μέχρι τις 23 του μηνός. Αμέσως μετά μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Ένα έντονο παρασκήνιο κινείτε γύρω σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε κρυφά σχέδια και σκέψεις για την υλοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου!  Νιώθετε άτονοι και κουρασμένοι και καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το διάστημα αυτό για να κάνετε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς και να προετοιμαστείτε για μια καινούργια γενέθλια χρονιά, που ξεκινά σε λίγες μέρες.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Επαγγελματικοί στόχοι ή μια συλλογική δουλειά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Συζητήσεις και επαφές θα υπάρξουν,  με φόντο τα επαγγελματικά. Γίνεστε πιο δραστήριοι κοινωνικά, και αυτό θα φανεί πολύ χρήσιμο για τις επιδιώξεις σας.  Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας δραστηριοποιούν και θα πρέπει να προωθηθούν μέχρι και τις 23 του μηνός. Μην γίνεστε πολύ επικριτικοί με τους άλλους και αποφύγετε προστριβές με το σύντροφο ή συνεργάτες.  
AstroMeleti