Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 23/01/2012

Δραστήρια μέρα η σημερινή.  Μια νέα σελήνη πραγματοποιείτε στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου, η οποία επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων-πρώτων ημερών.  Η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή μέσα στο μήνα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να επαναπροσδιορίσετε ή να θέσετε καινούργιους στόχους. Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσετε ένα νέο ξεκίνημα (μικρό ή μεγάλο). Από την άλλη το τρίγωνο Ερμή Άρη δραστηριοποιεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Με ενθουσιασμό και ενεργητικότητα παίρνετε αποφάσεις και περνάτε εύκολα στην υλοποίηση σχεδίων και στόχων, τα οποία όμως δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν.
Κριός 21/03-20/04: Με τη νέα σελήνη από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται και η συμμετοχή σας σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Όπως και να έχει οι κοινωνικές υποχρεώσεις θα είναι πολλές το επόμενο εικοσαήμερο και αυτό θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας.  Προσέξτε τα έξοδα και μην κάνετε υπερβολές για τις οποίες θα μετανιώσετε.  Πολύ παραγωγική και δημιουργική μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ιδέες και σχέδια μπορούν εύκολα μα μπουν σε φάση υλοποίησης, ενώ η σκέψη για ένα νέο επιχειρηματικό βήμα είναι πολύ πιθανή σήμερα.      
Ταύρος 21/04-21/05: Καινούργια δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο ή προδιάθεση για ένα νέο ξεκίνημα υπόσχετε η νέα σελήνη, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Ο Δίας σας χαρίζει αισιοδοξία και ενθουσιασμό, όμως μην το παρακάνετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Προσέξτε τις σχέσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους και αποφύγετε τις υπερβολές. Ευχάριστες ειδήσεις ή πληροφορίες  θα έχετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών οι οποίες θα σας κινητοποιήσουν αλλά πρέπει να μείνουν κρυφές.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η νέα σελήνη σας ωθεί να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και εμπειρίες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν. Ένα νέο σχέδιο έρχεται στο προσκήνιο, το οποίο μπορεί να έχει σχέση με ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μην δώσετε αφορμές για σχόλια.  Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ευστροφία και άμεση αντίδραση σε ότι αφορά τα οικονομικά σας κάνουν πολύ αποτελεσματικούς και εύστοχους. Θετική μέρα για νέα ξεκινήματα και  υπογραφές συμβολαίων, όμως τ’ αποτελέσματα δεν είναι άμεσα και θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθείτε το μήνα που ακολουθεί. Η αναζήτηση νέων εισοδηματικών πηγών είναι πολύ πιθανή για κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία. Και ενώ από τη μία έχετε την ώθηση να κάνετε αλλαγές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, από την άλλη πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που αφορούν μια συλλογική δουλειά. Φίλοι επίσης μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.  Ανοικτά και άμεσα εκφράζεστε σήμερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Καταθέτετε τις απόψεις, σας χωρίς να φοβάστε αντιπαραθέσεις και εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Μια νέα σχέση ή συνεργασία μπορεί να βάζει τα θεμέλια της τώρα, όμως θα χρειαστεί να ξεπεραστούν εμπόδια για την ολοκλήρωσή της.
Λέων 23/07-23/08: Νέα δεδομένα σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Ιουλίου. Φανείτε ανοικτοί σε νέες προτάσεις και ιδέες, αποφεύγοντας υπερβολές και πολύ φιλόδοξες προοπτικές αποκατάστασης.  Δημιουργική και παραγωγική θα είναι μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με πολύ έντονη πνευματική και επικοινωνιακή δραστηριότητα, γύρα από οικονομικά και εργασιακά πλάνα. Νέα οικονομικά δεδομένα μπορεί να ξεκινούν τώρα για τα οικονομικά σας και μπορεί να έχουν βάση στο εξωτερικό.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Αλλαγές και νέα δεδομένα σε εργασιακά και καθημερινό πρόγραμμα, θα  απασχολήσουν τον επόμενο μήνα, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Αυγούστου. Μια καινούργια δουλειά μπορεί να ξεκινάει τώρα για εσάς ή θα γίνουν αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα. Ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε και ν’ αποφύγετε υπεραισιόδοξα πλάνα και υπερβολές. Η δημιουργικότητα σας τονίζετε ενώ νέες προκλήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, σας κάνουν πιο δραστήριους και αποδοτικούς. Άμεση αντίδραση και πρακτικό πνεύμα, θα βάλουν φτερά σε όνειρα και επιθυμίες σας.                   
Ζυγός 24/09-23/10: Νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα, τα οποία θα σας χαροποιήσουν αλλά θα σας ξαφνιάσουν επίσης. Ένας νέος έρωτας ή η προοπτική απόκτησης ενός παιδιού είναι πολύ πιθανά, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Σεπτεμβρίου. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα που εύκολα θα παρασυρθείτε από βαθύτερες επιθυμίες σας. Έντονο  παρασκήνιο κινείτε γύρα από εσάς του τρίτου δεκαημέρου ή κάποιοι άλλοι σας περιορίζουν και πρέπει να κρατάτε μυστικά. Όπως και να έχει σήμερα θα υπάρξει έντονη πνευματική και επικοινωνιακή δραστηριότητα στο παρασκήνιο.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Καινούργια δεδομένα και αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένεια θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Οκτωβρίου.  Μια ανακαίνιση ή μετακόμιση είναι πιθανά σενάρια ενώ δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς ν’ αλλάξει η σύνθεση της οικογένειας (κάποιος φεύγει, ή κάποιος έρχεται).  Αποφύγετε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις για μια σχέση ή συνεργασία. Σχέδια επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης μπαίνουν άμεσα σε φάση υλοποίησης, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά δεν θα υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα σας δοκιμάσουν.
Τοξότης 23/11-21/12: Ένα πολύ δραστήριο διάστημα ξεκινά για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ νέες γνωριμίες, ιδέες ή πληροφορίες σας κάνουν πιο δημιουργικούς και  δραστήριους. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές και ν’ ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και ξεκούρασης γιατί μπορεί να κουράζεστε πολύ και να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Νέα επαγγελματικά πλάνα  και καινούργιοι στόχοι ξεκινούν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια μέχρι το τέλος. Πολλοί ίσως επανεξετάσετε όλα τα δεδομένα το επόμενο διάστημα.                                                       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Νέα δεδομένα αλλά και ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο υπόσχετε η νέα σελήνη, κυρίως σ’ εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 Δεκεμβρίου. Το εισόδημά σας  με κάποιο τρόπο βελτιώνετε, όμως θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί η καταναλωτική σας διάθεση και να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες.   Πολύ δημιουργικοί και δραστήριοι είστε σήμερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Φιλόδοξα σχέδια προωθούνται και παίρνετε άμεσα αποφάσεις για το μέλλον σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες σας κινητοποιούν άμεσα, όμως θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε αυτή η νέα σελήνη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 22 Ιανουαρίου. Μια νέα γενέθλια χρονιά ξεκινά για εσάς και θα σας δώσει ευκαιρίες για αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως ήρθε η ώρα να πετάξετε από πάνω σας ότι σας έχει κουράσει και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Προχωρήστε σε αλλαγές προσεκτικά, αποφεύγοντας υπερβολές κυρίως σε ότι αφορά ακίνητα και οικογένεια. Η εσωτερική αναζήτηση βοηθά εσάς του τρίτου δεκαημέρου να ανασύρετε  βαθύτερες επιθυμίες  και ίσως σκεφτείτε σοβαρά την υλοποίηση τους. Θέλετε η ζωή σας ν’ αποκτήσει νέο νόημα, όμως δεν θα είναι εύκολο.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Ένα διάστημα εσωτερικής αναζήτησης και απομόνωσης, ξεκινά για εσάς των πρώτων ημερών με αυτή τη νέα σελήνη.  Ίσως πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε να κάνετε, ώστε με το που θα περάσει ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο, τον επόμενο μήνα, να δρομολογήσετε εξελίξεις. Ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή, γιατί η συμμετοχή του Δία μπορεί να σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξα σχέδια και υπερβολές γύρω από θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.  Ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να εξελίσσετε τώρα πίσω από την πλάτη σας και δεν πρέπει να δίνεται αφορμές για σχόλια.  Ένας επαγγελματικό στόχος ή μια συλλογική δουλειά ξεκινά σήμερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιοι ίσως θέσετε νέους στόχους για μια σχέση ή συνεργασία όμως  θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.
AstroMeleti