Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 28 & 29/01/2012

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θ’ αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ερμής και Ουρανός ενισχύουν την ευστροφία και την εφευρετικότητα μας. Απρόσμενες ευχάριστες εξελίξεις δίνουν ώθηση για αλλαγές, τουλάχιστον σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο την Κυριακή  θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή κάλπικες υποσχέσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει.
Κριός 21/03-20/04: Πολύ δυναμικό το σαββατοκύριακο για εσάς, αφού η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο του Κριού, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά σας και στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά ζητήματα. Απρόσμενες συναντήσεις ή συζητήσεις θα έχετε εσείς των δύο πρώτων ημερών. Καινούργιοι φίλοι θα μπούνε στη ζωή σας από το πουθενά και θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς. Το ενδεχόμενο μιας συλλογικής δουλειάς ή ομαδικής δραστηριότητας είναι πολύ πιθανό και ίσως προκύψει ξαφνικά. Έντονοι προβληματισμοί για το τι θα κάνετε τελικά στη ζωή σας, ταλαιπωρούν εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Μαρτίου. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας παρακινούν για ριζικές αλλαγές. Όπως και να έχει, είτε με τι δική σας επιλογή, είτε γιατί εξωγενείς παράγοντες θα σας αναγκάσουν, τα δεδομένα στη ζωή σας αλλάζουν και είναι φυσιολογικό αυτό να σας τρομάζει. Εξελίξεις σε δουλειά ή υγεία προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δημιουργούν  αναστάτωση και αγωνία. Μην εκνευρίζεστε και πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τα δεδομένα. Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσεις καλείστε να πάρετε εσείς των τελευταίων ημερών και αυτό πιέζει αρκετούς από εσάς. Την Κυριακή προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από φίλους σε άσκοπα έξοδα. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις ή πληροφορίες που υπόσχονται εύκολο κέρδος...

Ταύρος 21/04-21/05: Οι ρυθμοί πέφτουν το Σαββατοκύριακο και πολλοί από εσάς θα παρασυρθείτε από μια τάση απομόνωσης και συναισθηματικών μεταπτώσεων. Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από τα επαγγελματικά θ’ απασχολήσουν εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται ν’ αποκαλύψετε ή να συνειδητοποιήσετε πράγματα που γίνονταν χωρίς εσείς να το γνωρίζετε.  Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αξιολογείστε σωστά ειδήσεις ή πληροφορίες που θα πάρετε σήμερα. Την Κυριακή αποφύγετε συζητήσεις και σχέδια για ένα  φιλόδοξο επαγγελματικό  σχέδιο, γιατί η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε σε ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα και να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις ή μεγάλα λόγια που θ’ ακούσετε. Μια έντονη φιλοσοφική διάθεση επηρεάζει  όσους έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Απριλίου οι οποίοι  βλέπετε τώρα από μια νέα οπτική γωνιά το μέλλον σας. Ένα δημιουργικό σχέδιο ή υποθέσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα, προβληματίζουν και κινητοποιούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο αυτό το διάστημα θα πρέπει να ηρεμήσετε και να επανεξετάσετε αυτά που συμβαίνουν. Ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν επιστρέφει και πάλι, ίσως γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτής της σχέσης. Κούραση και δυσκολίες στον εργασιακό χώρο πιέζουν εσάς τον τελευταίων ημερών να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα βγείτε έξω, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα διασκεδάσετε με φίλους ή γνωστούς. Απρόσμενες ειδήσεις από το φιλικό περιβάλλον  θα χαροποιήσουν το Σάββατο, εσάς των πρώτων ημερών. Μια ξαφνική εξέλιξη που έχει σχέση με το εξωτερικό θα δημιουργήσει νέες προοπτικές.  Την Κυριακή προσέξτε τι λέτε γιατί μπορεί να πείτε κάτι που δεν πρέπει και να εκτεθείτε. Μυστικές συζητήσεις ή επαφές, δεν ευνοούνται και μπορεί να σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.  Αλλαγές σε οικονομικά, εισοδηματικές πηγές και εργασία προβληματίζουν έντονα εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Μαΐου. Εξελίξεις σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας αγχώνουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο αυτό το διάστημα  δεν θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε μ’ ευκολία στις ανάγκες του σπιτιού και τις οικογένειας και ίσως αυτό σας μετατρέψει σε ηφαίστειο που  φουντώνει λίγο πριν εκραγεί. Μην εκνευρίζεστε και πάρτε το χρόνο σας για να επανεξετάσετε τα δεδομένα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει το Σαββατοκύριακο σε θέματα που αφορούν την καριέρα αλλά και την αποκατάστασή σας. Η ώθηση για αλλαγές είναι έντονη, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Ιδιαίτερα το Σάββατο ευνοούνται συζητήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά. Μια είδηση  για επένδυση ή οικονομική υποστήριξη θα γίνει αιτία για σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό κυρίως τομέα. Μην κοινοποιήσετε τίποτα και κρατήστε κλειστά ακόμη τα χαρτιά σας. Απαιτητική είναι η καθημερινότητα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, όμως  τα πράγματα δεν προχωράνε όπως θα θέλατε και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει. Μη τα βάζετε με τους άλλους και χαλαρώστε.  Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επανεξετάσετε ή να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Υποχρεώσεις και δυσκολίες που αφορούν σπίτι και οικογένεια θα  κάνουν πιο έντονη τη παρουσία τους για εσάς των τελευταίων ημερών και θα σας κουράσουν μέσα στο σαββατοκύριακο. 
Λέων 23/07-23/08: Ένα ευχάριστο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Τα σχέδια σας προωθούνται μ’ ευκολία, ενώ η προοπτική μιας σχέσης ή συνεργασίας μπορεί να προκύψει ξαφνικά και να  ανοίξει καινούργιους ορίζοντες σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Την Κυριακή ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και πολύ φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια. Μην επιδιώξετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις γιατί δεν μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και ίσως δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά ταλαιπωρούν και αγχώνουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μην κάνετε έξοδα και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας, αποφεύγοντας οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα μέχρι τον Απρίλιο.      
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο το Σαββατοκύριακο και καλείστε να τ’  αντιμετωπίσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία μέσα από μια έξυπνη ιδέα, μια νέα γνωριμία ή μια πληροφορία που θα πάρετε, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο την Κυριακή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με καινούργια σχέδια και φιλόδοξες προοπτικές γιατί υπάρχει κίνδυνος  να ξεφύγετε από πραγματικότητα. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια ή συμφωνίες γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.
Ζυγός 24/09-23/10: Σε υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα επικεντρωθείτε αυτό το σαββατοκύριακο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το Σάββατο, απρόσμενες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών.  Ωστόσο την Κυριακή υπάρχει κίνδυνος να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο που θα σας βάλει σε μπελάδες. Προσέξτε τα οικονομικά σας και να είστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που αφορούν οικονομικά.  Άγχος και αγωνία για κάτι παρασκηνιακό, ταλαιπωρεί εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, όμως καλό θα ήταν να ηρεμήσετε λίγο και να ξανασκεφτείτε τα πράγματα. Σημαντικές αποφάσεις γύρω από προσωπικά και θέματα σχέσεων καλείστε να πάρετε εσείς των τελευταίων ημερών και αυτό αποτελεί πίεση για εσάς. Κάντε λίγο υπομονή, το τοπίο σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει.      
Σκορπιός 24/10-22/11:  Δουλειά και υγεία θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας αυτό το σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα σας φαίνετε φορτωμένο και κουραστικό. Ωστόσο εσείς τω πρώτων ημερών, το Σάββατο θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και ίσως πάρετε κάποια θετικά μηνύματα σε ότι αφορά τη δουλειά ή τη βελτίωση της υγείας σας. Το σπίτι σας στηρίζει, όμως την Κυριακή ίσως γίνει αιτία για υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που αφορούν μια συνεργασία. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες την Κυριακή.      
Τοξότης 23/11-21/12: Είστε από αυτούς που θα περάσουν όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο. Η διάθεση για διασκέδαση και φλερτ ενισχύεται και απρόσμενες εξελίξεις στα προσωπικά θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών.  Δημιουργικά σχέδια προωθούνται και ευφάνταστες ιδέες σας δίνουν την  ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.  Ωστόσο την Κυριακή μπορεί να παρασυρθείτε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές σε εργασιακά θέματα. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες για δουλειά. Προβλήματα στο φιλικό σας περιβάλλον αντιμετωπίζετε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι ίσως νιώθετε μόνοι και αποκομμένοι από φίλους.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια ή ακίνητη περιουσία θα συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον σας αυτό το διήμερο. Άτομα της οικογένειας ίσως έχουν την ανάγκη σας.  Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, είτε γιατί εσείς το επιλέξατε, είτε γιατί εξωγενείς παράγοντες σας ανάγκασαν, έχετε μπει σε μια διαδικασία αλλαγών στο τρόπο ή και τον τόπο διαβίωσης. Τα δεδομένα σε σπίτι και οικογένεια αλλάζουν. Το Σάββατο ευχάριστες ειδήσεις, συζητήσεις ή ιδέες που θα έχετε, θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε ή να μεταφέρετε μια δουλειά στο σπίτι ώστε να διαφυλάξετε το εισόδημα σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Την Κυριακή αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και μην κάνετε άσκοπες δαπάνες μόνο για τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.  Να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που υπόσχονται εύκολο κέρδος.                                        
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολυάσχολο και απαιτητικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς. Ωστόσο θα βρείτε χρόνο να δείτε φίλους ή συγγενείς και να περάσετε καλά μαζί τους. Οι μετακινήσεις πολλές, ενώ δεν είναι απίθανο και ένα κοντινό ταξιδάκι. Απρόσμενες ειδήσεις ή συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας, θα χαροποιήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και ίσως σας βάλουν σε διαδικασία αλλαγών του τρόπου διαχείρισης της ζωής σας.  Την Κυριακή προσέχετε τι λέτε και αποφύγετε υπερβολές που αφορούν  σπίτι ή οικογένεια. Τα οικονομικά συνεχίζουν ν’ αποτελούν πηγή άγχους και αγωνίας για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τα οργανώσετε όσο καλύτερα μπορείτε.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διήμερο και δεν αποκλείεται  η διαχείριση του προϋπολογισμού σας να σας δημιουργήσει ανασφάλειες. Απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Μια ευφάνταστη ιδέα, μια συνάντηση ή μια πληροφορία που φτάνει στ’ αυτιά σας, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο την Κυριακή θα πρέπει να προσέξετε το λόγο σας και αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Η ένταση και η επικριτική διάθεση στις σχέσεις συνεχίζει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επανεξετάσετε σχέσεις ή συνεργασίες.  
 AstroMeleti