Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 18/01/2012

Μέρα έντονης δραστηριότητας και εξελίξεων η σημερινή.  Αυξημένη ζωτικότητα  χαρίζει δύναμη και πίστη ότι μπορείτε να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες και να προχωρήσετε.  Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα πάρετε πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα ή την προώθηση υποθέσεων που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.   

Κριός 21/03-20/04: Έντονος δυναμισμός, ενεργητικότητα και  αυτοπεποίθηση σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε προκλήσεις τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και την καθημερινότητα σας γενικότερα. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα ευνοούνται, ενώ βρίσκεται τρόπους να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας...

Ταύρος 21/04-21/05: Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας τονίζονται και σας βοηθούν να προωθήσετε καλλιτεχνικά ή άλλα δημιουργικά σχέδια. Πάρτε πρωτοβουλίες και δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έντονα μπορείτε μέχρι και τις 23 του μηνός, γιατί μετά θα υπάρξουν καθυστερήσεις και δυσκολίες. Έντονο πάθος και ερωτισμός θα υπάρξει στις σχέσεις σας και θα μπορούσατε να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας, αρκεί να αποφύγετε ζήλιες και κτητικότητα.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια συνεχίζουν ν’ απασχολούν, τουλάχιστον εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα θα πάρετε πρωτοβουλίες για την άμεση αντιμετώπιση τους. Η μέρα ενδείκνυται για να οργανώσετε και να προωθήσετε μ’ επιτυχία, θέματα δουλειάς και σπιτιού.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Καινούργιες ιδέες και έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα γύρω από θέματα καριέρας θα έχετε σήμερα. Πρακτικά θέματα  της καθημερινότητας ή γραφειοκρατικές διαδικασίες ρυθμίζονται ενώ μπορείτε να   πάρετε πρωτοβουλίες και με δυναμισμό να διεκδικήσετε πράγματα που επιθυμείτε. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να ξεπεράσετε προβλήματα και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Λέων 23/07-23/08: Τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο. Το τελευταίο διάστημα μπορεί να υπήρξαν έσοδα αλλά μάλλον τα έξοδα ήταν περισσότερα. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στο σπίτι λόγο των οικονομικών και μπορεί να σας ωθήσουν στην οργάνωση του προϋπολογισμού σας. Δυναμικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν την οργάνωση αλλά και τη βελτίωση των οικονομικών σας, θα πάρετε σήμερα.       
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονη δραστηριότητα,  γρήγοροι ρυθμοί αλλά και νεύρα χαρακτηρίζουν τη μέρα, ωστόσο θα υπάρξουν και όμορφες στιγμές. Ευχάριστα  νέα και συναντήσεις σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση και σας βοηθούν να πάρετε πρωτοβουλίες για νέες δραστηριότητες και ξεκινήματα.  
Ζυγός 24/09-23/10: Άγχος και ανασφάλειες για τα οικονομικά σας κινητοποιούν έντονα σήμερα, ενώ παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να ευνοήσουν τα οικονομικά σας. Το βράδυ απρόσμενες συναντήσεις ή νέα που θα μάθετε, σας χαροποιούν.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα σήμερα, τουλάχιστον για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους, ενώ καινούργιες γνωριμίες και επαφές θα σας ευνοήσουν.  Πολλοί από εσάς, παίρνετε  πρωτοβουλίες και θέτετε νέους στόχους, τους οποίους υπηρετείτε με δυναμισμό και οργανωτικό πνεύμα.
Τοξότης 23/11-21/12: Η έντονη δραστηριότητα γύρω από θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης ευνοείτε. Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σας σχέδιο μπορεί να προωθηθεί με επιτυχία και να σας γεμίσει ικανοποίηση. Παρασκηνιακές ή μυστικές διαδικασίες ευνοούνται ενώ η απόσυρση από οτιδήποτε άλλο και η επικέντρωση στους στόχους σας, σας βοηθά να κάνετε ένα μεγάλο βήμα.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Νιώθετε έντονη την ανάγκη για διασκέδαση, ενώ φίλοι θα βρεθούν κοντά σας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Η ανάγκη για λίγη περιπέτεια και ανανέωση γίνεται πηγή δύναμης και αποφασιστικότητας για πολλούς από εσάς.  Η προώθηση υποθέσεων που αφορούν, ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοείται σήμερα.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Σε χαμηλά επίπεδα θα βρίσκεται και σήμερα η ενέργεια σας, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαήμερου. Εσωτερική αναζήτηση και απολογισμός σας βοηθούν να βρείτε και πάλι το στόχο σας. Διαδικασίες γύρω από την τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται ενώ μπορείτε σήμερα να διεκδικήσετε χρήματα ή να προωθήσετε μια επένδυση ή οικονομική συνεργασία.
Ιχθείς 20/02-20/03: Ενθουσιασμός και αισιοδοξία σας βοηθούν να προωθήσετε καινούργιες συνεργασίες  ή μια συλλογική δουλειά. Μέχρι και το βράδυ θα είστε πιο χαλαροί,  ενώ μετά οι υποχρεώσεις αυξάνονται και οι επόμενες 2-3 ημέρες θα είναι πιο δύσκολες.   
AstroMeleti