Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 05/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο σήμερα κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας εκνευρίζουν. Καινούργιες ιδέες ή πληροφορίες θ’ αποτελέσουν έμπνευση για πολλούς από εσάς. Πιο σοβαρά γίνονται τα πράγματα από το μεσημέρι και μετά, όπου υποχρεώσεις και κανόνες αρχίζουν να σας περιορίζουν και προβληματισμοί σχετικά με τα επαγγελματικά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.  Δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη τα συναισθήματά και τα σχέδια σας και αυτό δημιουργεί εντάσεις και εκνευρισμό σήμερα. Πολλοί ίσως  επανεξετάζετε άτομα και καταστάσεις.  Προσέξτε την υγεία σας...
Ταύρος 21/04-21/05:  Εξελίξεις σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο θ’ ανεβάσουν τις θερμοκρασίες. Απρόβλεπτα έξοδα ή ειδήσεις που θα πάρετε, θ’ αναστατώσουν την καθημερινότητα και τη συναισθηματική σας ζωή. Τα οικονομικά μπορεί να αποτελούν εμπόδιο στις επιδιώξεις σας, ωστόσο σήμερα πολλοί από εσάς θα κάνετε απερίσκεπτα έξοδα και υπερβολές. Αποφύγετε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και παιδιά. Το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο από το μεσημέρι και μετά.     
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Μέρα εξελίξεων σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο. Καινούργιες γνωριμίες, συζητήσεις ή ειδήσεις που θα πάρετε θ’ αποτελέσουν πρόκληση τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εντάσεις για πολλούς από εσάς.  Μην γίνεστε απαιτητικοί με τους άλλους γιατί υπάρχει κίνδυνος συγκρούσεων. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για καινούργια ξεκινήματα και υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία ή οικογένεια.
Καρκίνος 22/06-22/07: Το άγχος και οι ανασφάλειες ενισχύονται σήμερα, ενώ υποχρεώσεις τις καθημερινότητας θα σας κουράσουν.  Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία για ένα φιλόδοξο σχέδιο που μπορεί ν’ αφορά εξωτερικό ή θέματα σπουδών, περιορίζετε με το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα και θα επανεξετάσετε  τώρα τα σχέδια ή τα όνειρά σας. Από το μεσημέρι και μετά οι άλλοι αρχίζουν να σας απασχολούν περισσότερο και ίσως αυξηθούν οι υποχρεώσεις για μια σχέση ή μια συνεργασία.    
Λέων 23/07-23/08:  Τα έξοδα αυξάνονται και κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Συναισθηματικοί λόγοι θα σας παρασύρουν σε απερίσκεπτα και περιττά έξοδα.  Κοινωνικές επαφές ευνοούνται, ωστόσο δεν θα λείψουν και εντάσεις με φίλους ή γνωστούς.   Το πρόγραμμα σας θα γίνει πιο απαιτητικό και κουραστικό από το μεσημέρι και μετά.
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονα προβληματισμένοι αλλά ίσως και διχασμένοι μεταξύ καριέρας και οικογένειας θα βρεθείτε σήμερα, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών. Φιλόδοξα σχέδια για καινούργια ξεκινήματα κρατούν αμείωτο το  ενδιαφέρων αρκετών από εσάς. Οι ρυθμοί είναι έντονοι  για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από το πάθος σας και να πιέσετε καταστάσεις, δημιουργώντας έτσι παρεξηγήσεις ή εντάσεις με τους άλλους.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να  προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε επαφές με ανωτέρους ή άτομα κύρους.
Ζυγός 24/09-23/10:  Πρακτικά ζητήματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην προώθηση ενός σχεδίου και να δημιουργήσουν νευρικότητα και εντάσεις. Η μέρα κρύβει κινδύνους για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τα όρια και να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες και επικίνδυνες επιλογές. Έντονες παρασκηνιακές διαδικασίες αλλά και συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα γι’ αυτό μη δίνετε αφορμές για σχόλια και εντάσεις.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα κάνετε συζητήσεις και σχεδιασμούς για την αντιμετώπιση κληρονομικών, φορολογικών ή άλλων οικονομικών υποθέσεων. Δεν αποκλείεται τα οικονομικά να έχουν αντίκτυπο σε κάποιες σχέσεις, ιδιαίτερα στο φιλικό σας περιβάλλον.  Επανεξετάζοντας τη θέση σας και τα συμφέροντα σας, μπορεί να γίνετε ανταγωνιστικοί με τους άλλους. Δεν θα είναι εύκολο να διατηρηθεί ομαλότητα στις διεργασίες μιας συλλογικής δουλειάς, ενώ δεν θα  λείψουν εντάσεις και συγκρούσεις στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.    
Τοξότης 23/11-21/12: Προκλήσεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, προκύπτουν κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για την προώθηση μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Είστε ακόμη μπερδεμένοι και η επανεξέταση ζητημάτων που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσεις μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Άγχος και ανασφάλειες σας δημιουργούν συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τη δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας. Δημιουργείτε εκνευρισμός και δεν αποκλείονται εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Εμπόδια θα συναντήσετε στην προώθηση ενός μελλοντικού σχεδίου και δεν αποκλείεται να εκτονωθείτε σε συνεργάτες.  Από το μεσημέρι και μετά η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα προσωπικά σας.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Ενισχύεται η διάθεση σας για κοινωνικές επαφές και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε. Καινούργιες γνωριμίες αποτελούν πρόκληση για κάποιους από εσάς, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στη συναισθηματική σας ζωή. Το πάθος ενισχύεται, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί να  παρασυρθείτε σε υπερβολές και έντονα κτητικές συμπεριφορές. Αποφύγετε ζήλειες και ανταγωνιστικότητα στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ρυθμοί πέφτουν από το μεσημέρι και μετά κάνοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, πιο εσωστρεφείς και άτονους.
Ιχθείς 20/02-20/03: Λογική και φιλοδοξίες συγκρούονται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών  μπορεί να βρεθείτε διχασμένοι μεταξύ καριέρας και οικογενειακών υποθέσεων. Θα επικρατήσει νευρικότητα και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα αποφάσεις σχετικά με σπίτι ή επαγγελματικά. Το κλίμα παραμένει ηλεκτρισμένο και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Επανεξέταση υποθέσεων ή αλλαγών που αφορούν το σπίτι και τη οικογένεια, ενισχύει τις διαφορές με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στη σχέση σας.  Αποφύγετε εντάσεις.