Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 27/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και οι εξελίξεις θα είναι ποικίλες. Από τη μια μπορεί να δεχτείτε προκλήσεις για ξεκίνημα νέων σχέσεων ή συνεργασιών, από την άλλη όμως, πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσουν ανατρεπτικές τάσεις για μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις ή απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία από σήμερα κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία και τις μετακινήσεις στην καθημερινότητα σας. Κάποιοι μπορεί να οργανώσετε ένα μικρό ταξίδι ή μια απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας...
     
Ταύρος 21/04-21/05:  Καθυστερήσεις στα οικονομικά και προβλήματα σε διαπραγματεύσεις ή οικονομικούς σχεδιασμούς υποχωρούν με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία. Αν και δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, εργασιακά θέματα και επαγγελματικές συνεργασίες μπορούν να προωθηθούν σήμερα, δίνοντας ώθηση και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα ταλαιπωρήσουν εσάς των πρώτων ημερών.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Δημιουργικότητα και ερωτισμός ενισχύονται σήμερα, όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να σας κοστίσουν. Κάποιοι ίσως δεν έχετε τις οικονομικές προϋποθέσεις για να κάνετε αυτό που θέλετε και πιέζεστε σήμερα. Αποφύγετε συγκρούσεις με φίλους ή άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ωστόσο η επιστροφή της Αφροδίτης (η οποία κινείτε στο ζώδιο σας)σε ορθή πορεία από σήμερα, κάνει πιο εύκολα τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Δεν θα είναι εύκολο σήμερα ν’ ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν ή να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανότερο να βρεθείτε εγκλωβισμένοι ή  διχασμένοι μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Προκλήσεις ή απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να ανατρέψουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα και ν’ αναστατώσουν τη ζωή σας. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από σήμερα, θα σας βοηθήσει να  ξεκαθαρίσετε συναισθηματικά μπερδέματα και ν’ ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μυστικές σχέσεις ή οικονομικές διεργασίες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.  
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι απαιτητική και υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή γραφειοκρατικά ζητήματα μπορεί να γίνουν αιτία ν’ αλλάξετε ή να ματαιώσετε  ένα σχέδιο σας. Απρόσμενες εξελίξεις ή έκτακτες καταστάσεις θα χρειαστούν την αντιμετώπιση σας και καθώς οι ρυθμοί σας κινούνται σε χαμηλά επίπεδα αυτή τη περίοδο, δεν θα είναι εύκολο ν’ αντεπεξέλθετε.   Η κοινωνική σας ζωή αλλά και οι σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες βελτιώνονται με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία. Παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν με φίλους μπορεί να ξεπεραστούν, ενώ μπορείτε και πάλι να προωθήσετε συλλογικές προσπάθειες ή μια ομαδική δουλειά.
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα που θ’ ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για διακανονισμούς, αγοραπωλησίες ή οικονομικές δεσμεύσεις. Κοινωνικές επαφές ή μια συλλογική δουλειά δεν ευνοούνται σήμερα. Ωστόσο η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από σήμερα, σας βοηθά να ξεπεράσετε εμπόδια, καθυστερήσεις και πιθανές αμφιβολίες στα επαγγελματικά. Έτσι σας δίνεται η ευκαιρία το επόμενο διάστημα ν’ αξιολογήσετε καλύτερα και να προωθήσετε  τόσο επαγγελματικούς, όσο και προσωπικούς σας στόχους.
Ζυγός 24/09-23/10: Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας ενισχύονται σήμερα, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Από τη μία μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις για καινούργια ξεκινήματα σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών, ωστόσο το κλίμα μπορεί εύκολα να γίνει εκρηκτικό και να υπάρξουν ανατροπές και ρήξης, σε ήδη υπάρχουσες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην επιδιώξετε σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Τα σχέδια σας προωθούνται και πάλι καθώς από σήμερα επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθή φορά, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε καθυστερήσεις, εμπόδια και αμφιβολίες που σας ταλαιπωρούσαν.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Οι ρυθμοί σας κινούνται σε χαμηλά επίπεδα σήμερα και δεν θα είναι εύκολο ν’ αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το πρόγραμμά σας μπορεί ν’ ανατραπεί ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εντάσεις με συνεργάτες. Απρόβλεπτες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο μπορεί ν’ αναστατώσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε σήμερα παρασκηνιακές διαδικασίες και μυστικά.  Είναι πολύ πιθανό να κυριαρχήσει απαισιοδοξία καθώς τα σχέδια σας δεν προωθούνται.  Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με άλλους ή οικονομικές δεσμεύσεις βελτιώνονται με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία και από σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να προωθήσετε οικονομικές υποθέσεις  που καθυστερούσαν. 
 Τοξότης 23/11-21/12: Τα συναισθήματά σας γίνονται πιο ξεκάθαρα από σήμερα, με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία και θα μπορέσετε ν’ αξιολογήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Απρόσμενες εξελίξεις ή προκλήσεις στην συναισθηματική σας ζωή θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να συναντήσετε άτομα που θα ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα μέσα σας. Ωστόσο για κάποιους το κλίμα μπορεί εύκολα να γίνει ανατρεπτικό και να υπάρξουν εντάσεις με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Όπως και να έχει, υποθέσεις που αφορούν δημιουργικά σχέδια, αισθηματικά ή παιδιά, θα διεγείρουν σήμερα τα συναισθήματά σας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το τοπίο αρχίζει σιγά- σιγά να γίνεται πιο ξεκάθαρο σε εργασιακά και θέματα υγείας, με την επιστροφή της Αφροδίτης  από σήμερα, σε ορθή πορεία. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες βελτιώνονται ενώ μπορεί να ξεπεράσετε εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν σας επέτρεψαν το προηγούμενο διάστημα να προωθήσετε τα εργασιακά σας πλάνα ή ένα πρόγραμμα για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας.  Υπάρχει εκνευρισμός και ανυπομονησία για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ενώ επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί σήμερα. Κάποιοι μπορεί να νιώστε διχασμένοι μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων ενώ απ’ ότι φαίνετε τα επαγγελματικά θα έχουν αντίκτυπο στα οικογενειακά σας  και αντίστροφα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Σχέδια και καινούργιες προοπτικές για σχέσεις ή συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, ωστόσο επικρατεί επαναστατική διάθεση και ανυπομονησία που μπορεί να γίνουν αιτίες ανατροπών. Απρόσμενες συναντήσεις ή πληροφορίες μπορεί να γίνου πηγή έμπνευσης για κάποιους από εσάς.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με σχέδια για το μέλλον ή εργασιακά.  Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από σήμερα, βελτιώνει τη συναισθηματική σας ζωή και σας βοηθά να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν με αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα συναισθήματα σας γίνονται πιο ξεκάθαρα και σας βοηθούν ν’ αξιολογήσετε πιο σωστά υποθέσεις που αφορούν δημιουργικά σχέδια, αισθηματικά ή την απόκτηση ενός απογόνου.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά ζητήματα φαίνετε να σας αναστατώνουν σήμερα και δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας αλλά και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εισοδηματικές πηγές για κάποιους από εσάς. Η επιστροφή της Αφροδίτης, από σήμερα,  σε ορθή πορεία θα φέρει και πάλι την ομαλότητα στο σπίτι και τις σχέσεις με  άτομα της οικογενείας. Τα συναισθήματα ξεκαθαρίζουν και θα καταφέρετε ν’ αξιολογήσετε καλύτερα και να προωθήσετε, υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά, το σπίτι, μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση κλπ.  
AstroMeleti