Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 17/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Απαιτητική μέρα, γεμάτη δράση και επικοινωνιακή διάθεση. Ελπίζετε σ’ ένα καλύτερο μέλλον και κάνετε σχέδια γι’ αυτό. Αν ασχολείστε με γραπτά, εμπόριο, ταξίδια ή επικοινωνία γενικότερα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδια σας.   Ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή γιατί η υπέρμετρη αισιοδοξία και η ανάγκη σας για αλλαγή, μπορεί να σας παρασύρει σε ατοπήματα...
Ταύρος 21/04-21/05:  Συζητήσεις και σχέδια γύρω από οικονομικά κυρίως θέματα θα απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες ή προτάσεις για καλύτερες οικονομικές προοπτικές ωστόσο θα πρέπει να κάνετε μια σωστή αξιολόγηση, αποφεύγοντας παγίδες και υπεραισιόδοξα σχέδια. Φίλοι ή άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος ίσως σας παραπλανήσουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται αισθητά σήμερα και πολλοί θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για όλα. Ίσως θελήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε να παρασυρθείτε από υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Διαφυλάξτε αυτά που έχετε και κάντε προσεκτικά βήματα σε κάτι καινούργιο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η φαντασία σας ενισχύεται σήμερα και μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να κάνετε όνειρα για το μέλλον όμως δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε από φιλόδοξα σχέδια που δεν έχουν ρεαλιστικές βάσεις. Τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι πολύ πιθανές, καθώς πολλοί από εσάς νιώθετε την ανάγκη ν’ ανατρέψετε τα πράγματα και ν’ αλλάξετε τη ζωή σας.   
Λέων 23/07-23/08:  Το κλίμα είναι πιο χαλαρό σήμερα και αυτό που κυρίως θα θέλατε είναι να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Η κοινωνική σας ζωή αλλά και συλλογικές προσπάθειες  ευνοούνται και πρέπει να επιδιώξετε να βρεθείτε με κόσμο και να κάνετε νέες γνωριμίες.  Καινούργια σχέδια ή προτάσεις μπορεί να προκύψουν για κάποιους από εσάς, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί υπάρχει τάση αυταπάτης ή εξαπάτησης. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικονομικές δεσμεύσεις, μην δανείσετε χρήματα και μη δανειστείτε.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι ή και προβληματισμένοι είστε σήμερα με θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ή επέκταση της ήδη υπάρχουσας επαγγελματικής σας δράσης. Ωστόσο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην αξιολόγηση των καταστάσεων γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων. Δείξτε επιφυλακτικότητα σε οτιδήποτε υπόσχετε εύκολη επιτυχία και κέρδος.       
Ζυγός 24/09-23/10:  Ανανεωτική τάση και αισιόδοξη διάθεση υπόσχετε η μέρα. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να κάνετε όνειρα ή φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σήμερα ευκαιρίες πού θα σας χαρίσουν έμπνευση για καινούργια σχέδια ή νέες προοπτικές εξέλιξης. Ωστόσο ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.  Απρόβλεπτες εξελίξεις ή κάποια τροπή σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονο πάθος και ανταγωνιστικότητα μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών και παρεξηγήσεων. Οικονομικά ζητήματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να σας δοθούν ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η μέρα υπόσχετε ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών και δεν αποκλείεται να κάνετε επαφές ή να  έχετε κάποιες ιδέες και σχέδια που θα δημιουργήσουν νέες πηγές εισοδήματος. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και να είστε επιφυλακτικοί με οτιδήποτε υπόσχετε μεγάλα και εύκολα κέρδη.
Τοξότης 23/11-21/12: Η επικοινωνία με τους άλλους ενισχύεται σήμερα. Θα έχετε επαφές και συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με όχι πάντα καλά αποτελέσματα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Απρόσμενες εξέλιξης στην προσωπική σας ζωή θα εκπλήξουν ευχάριστα , κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Υποχρεώσεις και αρκετή κούραση κρύβει η μέρα. Πολλοί κάνετε σχέδια ή όνειρα για να προωθήσετε θέματα δουλειάς αλλά και για να βελτιώσετε την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σας. Μην κουράζεστε και αποφύγετε υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η συναισθηματική σας ζωή θ’ αποτελέσει προτεραιότητα σήμερα και οι περισσότεροι θα επιλέξετε να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση.  Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για τα βελτιώσετε τη συναισθηματική σας ζωή, ωστόσο κάποιοι θα πρέπει ν’ αποφύγετε παγίδες και πειρασμούς.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έμφαση δίνετε σήμερα στην επικοινωνία με άτομα της οικογενείας ή για θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, προσπαθώντας να καλύψετε κάποιες ανασφάλειες. Μην κάνετε βιαστικά βήματα και αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας παρασύρουν. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά ή θέματα αγοραπωλησίας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
 AstroMeleti