Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 28/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Απαιτητική μέρα η σημερινή, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Οι υποχρεώσεις σας πιέζουν, ενώ και οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών.  Ευχάριστα θα περάσετε εσείς των πρώτων ημερών με φίλους ή άτομα της οικογενείας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και η σχέση σας με τους συνεργάτες, θα απασχολήσει έντονα εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και εντάσεις. Μπορεί να μην αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας όμως ή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να αντιδράσετε ή να πιέσετε καταστάσεις. Ένα θέμα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει περισσότερο, κάποιους από εσάς. Πιο ευνοϊκό το κλίμα για τους Ταύρους των πρώτων ημερών. Σχέδια ή επαφές που θα κάνετε θα δώσουν ώθηση στα οικονομικά σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Στην προσωπική σας ζωή επικεντρώνεστε σήμερα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στα αισθηματικά. Το τοπίο ξεκαθαρίζει βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή. Και ενώ κάποιοι σκέφτεστε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις σε  μια σχέση, κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από μια ερωτική περιπέτεια. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά ή δημιουργικά σχέδια θα χρειαστούν την αντιμετώπιση σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ιδιαίτερα απαιτητική μέρα, κυρίως για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου.  Οικογενειακές υποχρεώσεις σας κουράζουν, ενώ θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε  προβλήματα με άτομα της οικογενείας ή κάποιο ακίνητο. Δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας απογοητεύσουν, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε στη δημιουργία δικής σας οικογένειας.   Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας.  Πιο ήρεμο το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών.
Λέων 23/07-23/08: Υποχρεώσεις της καθημερινότητες ή δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις θα κάνουν τη μέρα απαιτητική, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας απογοητεύσουν. Ωστόσο πολλοί από εσάς θα δείτε με ρεαλιστική διάθεση τις εξελίξεις γύρω σας και ίσως πάρετε αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές. Η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαροί για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα βρεθείτε κοντά σε φίλους.
Παρθένος 24/08-23/09: Οι υποχρεώσεις ή οι εξελίξεις στα οικονομικά σας πιέζουν δημιουργώντας αίσθημα περιορισμού. Σωστές και λάθος οικονομικές επιλογές του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και όπως και να έχει η συνετή και οργανωμένη διαχείριση των οικονομικών θα σας ανταμείψει. Μην τα βάζετε με τους άλλους και μη πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα ή αγοραπωλησίες. Πιο δημιουργικό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών. Κοινωνικές επαφές και συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται και θα μπορούσατε να κάνετε γνωριμίες που θα σας δώσουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και μπορεί να  περιορίζουν, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο σας δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας και να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Καινούργια σχέδια προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να δείτε νέους ορίζοντες ή καινούργιες προοπτικές ν’ ανοίγονται μπροστά σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Κλίμα κούρασης και απογοήτευσης μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προβλήματα ή εμμονές που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν, έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε, ξεπερνώντας ανασφάλειες και αδυναμίες. Αισιοδοξία και έντονο πάθος διακατέχει εσάς των πρώτων ημερών, ενώ και οικονομικά θέματα ευνοούνται σήμερα.
Τοξότης 23/11-21/12: Κοινωνικές υποχρεώσεις ή τα βάρη από μια συλλογική δουλειά περιορίζουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε απογοητευμένοι με φίλους ή συνεργάτες που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.  Ωστόσο το τοπίο ξεκαθαρίζει σιγά- σιγά, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις για το ποιους θα κρατήσετε δίπλα σας και ποιους όχι. Οικονομικές ή άλλες δεσμεύσεις ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις αρκεί ν’ αποφύγετε ζήλειες και ανταγωνισμούς.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προσωπικοί ή επαγγελματικοί στόχοι θα προβληματίσουν  σήμερα, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και σας περιορίζουν, ωστόσο αν τις χειριστείτε με υπομονή και υπευθυνότητα, σύντομα θα δείτε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.  Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται από ανωτέρους ή άτομα κύρους, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πιέσετε καταστάσεις. Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών κάνοντας πιο ευχάριστο το κλίμα σε δουλειά και σπίτι.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η προώθηση ενός σχεδίου μπορεί να προβληματίσει σήμερα, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου και ίσως νιώσετε ότι υπάρχουν άτομα που δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σας. Υποθέσεις που αφορούν επαφές με εξωτερικό, σπουδές ή νομικά και διαδικαστικά θέματα μπορεί να καθυστερούν ή να σας μπερδεύουν, ωστόσο σύντομα θα δείτε τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Η δημιουργικότητα ενισχύεται για εσάς των πρώτων ημερών, ωστόσο η προσοχή στη λεπτομέρεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν ή δεσμεύσεις περιορίζουν την ελευθερία κινήσεών σας και μπορεί σήμερα να χαλάσουν τη διάθεση, κυρίως σ’ εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 12-15 Μαρτίου. Ωστόσο αν αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και λογική τα θέματά σας, θα καταφέρετε να τα βάλετε σε μια τάξη και να δρομολογήσετε την τακτοποίηση τους.  Η μέρα είναι πιο ευχάριστη για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα βρεθείτε κοντά  σε αγαπημένα σας πρόσωπα και θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.
AstroMeleti