Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 11/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας κουράζουν και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και την υγεία σας. Θα επικρατήσει νευρικότητα γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας εντάσεις και ατυχήματα. Το κλίμα εύκολα γίνεται ανατρεπτικό για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στο χώρο του σπιτιού ή με άτομα της οικογενείας. σχέδια ή συμφωνίες μπορεί ν’ ανατραπούν...
Ταύρος 21/04-21/05:  Εξελίξεις στην καθημερινότητα ή συζητήσεις για θέματα καθημερινότητας σας δημιουργούν έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έτσι, συζητώντας για τα οικονομικά αλλά και το κατά πόσο είστε ικανοποιημένοι από την καθημερινότητα σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αψυχολόγητες αντιδράσεις. Αποφύγετε εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Επικρατεί ένταση σήμερα, ενώ θα φορτωθείτε με πολλές υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να  δημιουργήσει προβλήματα και σ’ εσάς αλλά και στους άλλους γύρω σας. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, αποφεύγοντας εντάσεις με άτομα της οικογενείας ή ανωτέρους. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε οικονομικά ή μια συλλογική δουλειά, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Συζητήσεις ή μηνύματα που θα έχετε για οικονομικά μπορεί να γίνουν αιτία ανατροπής ενός σχεδίου.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Νευρικότητα και ένταση θα επικρατήσει σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, ωστόσο υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σας το επιτρέπουν, δημιουργώντας εκνευρισμό και ένταση. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στην επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις. Η ευρηματικότητα και η έμπνευση ενισχύονται για εσάς των πρώτων ημερών και καινούργιες ιδέες ή νέοι στόχοι μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά. Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά ενώ  είναι πολύ πιθανό να μάθετε  πράγματα που θα σας εκπλήξουν.   
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά ζητήματα και δεσμεύσεις μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα, προκαλώντας αναστάτωση στον προϋπολογισμό σας. Πολλά έξοδα, που ίσως δεν είχατε υπολογίσει, τρέχουν αυτή τη περίοδο, προκαλώντας σας ανασφάλειες αλλά και εκνευρισμό.   Μέρα κρύβει ανατροπές ή ξαφνικές αλλαγές και είναι πολύ πιθανό, εσείς των πρώτων ημερών να δείτε ένα σχέδιο σας ν’ ανατρέπετε από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή ν’ ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα και θέματα εξωτερικού.        
Παρθένος 24/08-23/09: Η μέρα υπόσχετε εντάσεις και εκνευρισμούς στην προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με κάποιο συνεργάτη. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων, αν θέλετε ν’ αποφύγετε συγκρούσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Άγχος και αστάθεια δημιουργεί η όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό και δεν αποκλείεται να έχετε συζητήσεις ή πληροφορίες που θα σας αναστατώσουν.
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο αυξάνονται σήμερα και η αδυναμία σας ν’ ανταπεξέλθετε μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με συνεργάτες. Η μέρα υπόσχετε εντάσεις και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε μυστικά ή παρασκηνιακή δράση. Το κλίμα μπορεί να γίνει εύκολα ανατρεπτικό και απρόσμενες εξελίξεις σε σχέσεις ή θέματα δουλειάς ίσως να ξαφνιάσουν εσάς  των πρώτων ημερών.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται σήμερα και μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη. Θα χρειαστεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην επικεντρωθείτε μόνο στα δικά σας θέλω και τις δικές σας επιθυμίες. Πολλοί ίσως θέλετε να χαλαρώσετε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν, ωστόσο κοινωνικές υποχρεώσεις ή επαφές για δουλειά δεν θα σας το επιτρέψουν. Το κλίμα ηλεκτρίζετε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις.  Απρόσμενες εξελίξεις στα εργασιακά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών και μπορεί να δείτε τα σχέδια σας να αλλάζουν.
Τοξότης 23/11-21/12: Υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια θα επηρεάσουν τις επιδόσεις σας στη δουλειά και αντίστροφα. Ίσως θα πρέπει να   συμβιβαστείτε με κάποια θέματα ή να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας, για να αποφύγετε αντιδράσεις.  Απρόσμενες συναντήσεις ή πληροφορίες που θα πάρετε, μπορεί να σας δυσαρεστήσουν.  Απρόβλεπτη τροπή μπορεί να πάρουν συζητήσεις που θα έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό και εύκολα μπορεί να χαθεί η ψυχραιμία.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ένταση θα επικρατήσει σήμερα, καθώς η προσπάθεια να προωθήσετε ένα σχέδιο σας σκοντάφτει σε προβλήματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Γραφειοκρατικά ζητήματα μπορεί να βάλουν φρένο στις επιδιώξεις σας και να σας εκνευρίσουν. Προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας εντάσεις που δεν θα βγάλουν πουθενά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε εσείς των πρώτων ημερών σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Συζητήσεις που θα κάνετε μπορεί να ανεβάσουν το θερμόμετρο και να γίνουν αιτία εκρήξεων ή σοβαρών εντάσεων στο χώρο του σπιτιού.
Υδροχόος 21/01-19/02: Αναστάτωση και εκνευρισμό θα δημιουργήσει σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, η προσπάθεια διευθέτησης οικονομικών υποθέσεων.  Έξοδα που προκύπτουν μπορεί να σας αγχόσουν και να χαλάσουν την κατά τα άλλα καλή διάθεση που είχατε. Έντονη νευρικότητα αλλά και επαναστατική διάθεση μπορεί να δημιουργήσουν σ’ εσάς των πρώτων ημερών συζητήσεις και σχέδια για  δουλειά ή υγεία. Η ανυπομονησία και η βιασύνη σας ενισχύονται και θα μπορούσαν να γίνουν πηγή λαθών ή ατυχημάτων, γι αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα χαρακτηρίζετε δύσκολη σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες και δεν θα είναι δύσκολο, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, να δημιουργηθούν εντάσεις και τσακωμοί με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Γίνεστε πιο συναισθηματικοί, δίνοντας προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και αυτό εύκολα θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους άλλους.  Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά ή συναισθηματικά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται  να έχετε ειδήσεις, μηνύματα ή συναντήσεις που θα σας εκπλήξουν.  
AstroMeleti