Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 24/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Ιδιαίτερη και εκρηκτική μέρα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Από τη μία το κλίμα θα είναι ευχάριστο και  πολλοί από εσάς μπορεί να κάνετε όνειρα σχετικά με οικογένεια ή το σπίτι και τον τόπο κατοικίας σας. Πολλοί νιώθετε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Ωστόσο από τη άλλη απρόβλεπτα γεγονότα  μπορεί ν’ ανατρέψουν το τοπίο από τη μια στιγμή στην άλλη...

Ταύρος 21/04-21/05:  Σήμερα επικεντρώνεστε στα προσωπικά σας και θα επιλέξετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, αδιαφορώντας για το κόστος. Η φαντασία και η έμπνευσή ενισχύονται, ευνοώντας σχέδια, ιδέες αλλά και γραπτά.  Ωστόσο η μέρα κρύβει απρόσμενα γεγονότα και είναι πολύ πιθανό οι εξελίξεις να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε φοβίες και άγχη που δεν σας επέτρεπαν να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα ασχοληθούν πολλοί από εσάς σήμερα. Δικοί σας άνθρωποι ή άτομα της οικογένειας ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας.  Η φαντασία ενισχύεται και ευφάνταστες ιδέες, σχετικά με τα επαγγελματικά ή την αποκατάστασή σας γενικότερα,  μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ανασφάλειες. Ωστόσο πριν αποφασίσετε την υλοποίησή τους, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν για τους γεννημένους κοντά στα τέλη Μαΐου και δεν αποκλείεται το κλίμα να γίνει εκρηκτικό στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον γενικότερα.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι είστε σήμερα. Επαφές, μετακινήσεις αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας κουράσουν και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εκνευρισμό σε αρκετούς από εσάς. Σχέδια επανεξετάζετε εσείς των πρώτων ημερών , ενώ δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε από τα όνειρά σας. Απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θ’ αναστατώσουν κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια στο τέλος Ιουνίου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους και δικούς σας ανθρώπους γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν οριστικές ρήξεις.
Λέων 23/07-23/08:  Τα οικονομικά σας προσπαθείτε να οργανώσετε σήμερα όμως η μέρα υπόσχετε σπατάλες τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλύτερα ν’ αποφύγετε σήμερα οικονομικούς χειρισμούς γιατί η κρίση σας μπορεί να είναι λανθασμένη. Απρόσμενες εξελίξεις ή ανατροπές στα σχέδια σας είναι πολύ πιθανές, κυρίως για τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί τέλη Ιουλίου. Προσέξτε τη υγεία σας και μην γίνεστε εριστικοί στον εργασιακό σας χώρο.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Πιο δραστήριοι είστε σήμερα. Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνονται και σας βοηθούν να γίνεται πιο κοινωνικοί και να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματικά εγχειρήματα και νέες συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά, πριν πάρετε αποφάσεις.  Ένα μπλέξιμο στα αισθηματικά μπορεί ν’ απασχολήσει κάποιους από εσάς, ενώ το έντονο πάθος και η κτητικότητα σας μπορεί να γίνουν αιτία ανατροπών και οριστικών ρήξεων.  Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα σε όλα τα επίπεδα.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί πέφτουν και η μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.   Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται και θα μπορούσαν να σας δώσουν λύσεις σε προβληματισμούς ή εμπόδια. Ωστόσο, η μέρα υπόσχετε εντάσεις και το κλίμα μπορεί να γίνει εύκολα ανατρεπτικό, κυρίως για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στα τέλη Σεπτεμβρίου. Απρόσμενες εξελίξεις στο τομέα των προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων θα γίνουν αιτία σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Με φίλους θα επιδιώξετε να βρεθείτε σήμερα ή θ’ ασχοληθείτε με τα κοινά. Ο ρομαντισμός και η φαντασία ενισχύονται για εσάς των πρώτων ημερών και πολλοί θ’ αφεθείτε στα όνειρά σας. Η αστάθεια συνεχίζει να επικρατεί στη ζωή σας και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Οκτωβρίου μπορεί να χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε σήμερα έκτακτες καταστάσεις και απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας αναστατώσουν. Η καθημερινότητα σας ίσως αλλάξει σιγά - σιγά,  όπως και το κοντινό σας περιβάλλον.   Θα υπάρξει εκνευρισμός γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, αποφεύγοντας να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Με επαγγελματικά κυρίως θέματα θ’ ασχοληθείτε σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες ή μια οικονομική στήριξη. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ η φαντασία σας ενισχύεται και μπορεί να σας κάνει ονειροπόλους. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς που έχετε γενέθλια κοντά στα τέλη Νοεμβρίου γιατί απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί να φέρουν αλλαγές.   Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να διαχειριστείτε σημαντικές υποθέσεις. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τα σχέδια σας αρκεί να μην κάνετε επιπόλαιες ή υπεραισιόδοξες επιλογές. Προσέξτε την υγεία σας γιατί καταχρήσεις ή ρίσκα που θα πάρετε μπορεί να τη βάλλουν σε κίνδυνο.  Δημιουργικότητα, φαντασία και έμπνευση ενισχύονται για εσάς των πρώτων ημερών και το μυαλό σας μπορεί να γεννήσει θαύματα σήμερα. Το κλίμα  μπορεί να γίνει ανατρεπτικό για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου και γεγονότα που δε περιμένατε στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας γενικότερα θα γίνουν αιτία σημαντικών αλλαγών το επόμενο διάστημα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα συναισθήματα διογκώνονται σήμερα και δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες ή υπερβολές, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή.  Έντονο πάθος και κτητικότητα θα βάλουν φωτιά στη συναισθηματική σας ζωή.  Ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά χαροποιούν εσάς των πρώτων ημερών και ενισχύουν τις προσδοκίες σας για βελτίωση των οικονομικών.  Ανατρεπτικό μπορεί να γίνει το κλίμα για τους γεννημένους κοντά στα τέλη Ιανουαρίου και απρόσμενες αλλαγές θα σας αγχόσουν.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στις ανάγκες του συντρόφου σας ή ενός συνεργάτη φαίνετε να επικεντρώνεστε σήμερα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα.  Πολύ ονειροπόλους και ρομαντικούς θα κάνει εσάς των πρώτων ημερών το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με τον ήλιο.  Απρόβλεπτες αλλαγές ή ανατροπές σε οικονομικά ή συναισθηματικά προβλέπονται, κυρίως  για τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί τέλη Φεβρουαρίου και δεν αποκλείεται οι αλλαγές αυτές να γίνουν αιτία να απομακρυνθείτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον  ή μια  ομάδα.  Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις στα οικονομικά, επενδύσεις ή αγοραπωλησίες.
Astromeleti