Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 15/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Τα οικονομικά βελτιώνονται σήμερα ενώ θα μπορούσατε να ζητήσετε την βοήθεια ανωτέρων για την προώθηση ενός επαγγελματικού στόχου. Αλλαγές σε καριέρα και γενικότερο τρόπο ζωής πραγματοποιούνται σιγά-σιγά, με ή χωρίς τη δική σας συμμετοχή...
Ταύρος 21/04-21/05:  Στο ζώδιο σας θα παραμείνει σήμερα η σελήνη, ενισχύοντας την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση σας. Η αισιοδοξία σας αυξάνετε, δίνοντας ώθηση στην προώθηση κάποιων σχεδίων.  Εξάλλου και οι εξελίξεις γύρω σας, καθημερινά σας θυμίζουν ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι ρυθμοί είναι χαλαροί σήμερα ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε, και ίσως να κάνετε ένα μικρό απολογισμό. Για πολλούς αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους και ίσως βρείτε ή οργανώσετε τρόπους για να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν τράπεζες, φορολογικά, κληρονομικά, δωρεές κλπ.  
 Καρκίνος 22/06-22/07: Η ανάγκη να βρεθείτε με άλλους ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα, αυξάνετε σήμερα και δεν αποκλείεται να δεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές. Συλλογικές δουλειές προωθούνται ενώ οι συνεργάτες σας θ’ αναγνωρίσουν τις δυνατότητες και την αξία σας.  Νέες συνεργασίες μπορεί ν α έρθουν στο προσκήνιο.
Λέων 23/07-23/08:  Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και δεν αποκλείεται να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγών στον επαγγελματικό χώρο ή τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας.
Παρθένος 24/08-23/09:  Δημιουργική και ευχάριστη μέρα η σημερινή. Το πάθος σας ενισχύεται και πολλοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή ή σε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά. Τα σχέδια σας προωθούνται με ευκολία και δεν αποκλείεται να νιώσετε ικανοποίηση από μια συνάντηση, μια πληροφορία ή μια συμφωνία. Θέματα ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό ευνοούνται.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικονομικά και θέματα σχέσεων θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα για εσάς. Είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσετε βάση στρατηγικής και να προωθήσετε σχέσεις ή συνεργασίες που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια. Άτομα της οικογενείας ή κάποιο ακίνητο μπορεί να γίνουν πηγή στήριξης για αρκετούς από εσάς. 
Σκορπιός 24/10-22/11:  Εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών  θα υπάρξουν σήμερα. Οι άλλοι φαίνετε να έχουν μεγαλύτερη  επιρροή στη ζωή και την καθημερινότητα σας και αυτό μπορεί να σας αλλάξει σχέδια και να σας κάνει λίγο νευρικούς. Ωστόσο πολλοί δεν αποκλείεται να δεχτείτε σημαντικές προτάσεις τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών, όσο και προσωπικών σχέσεων. Καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε πιθανή τάση ανταγωνιστικότητας.
Τοξότης 23/11-21/12: Θέματα δουλειάς αλλά και πιθανές ανησυχίες για το εισόδημά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ωστόσο η μέρα υπόσχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς που θα δώσουν ανάσα στα οικονομικά σας. Δεν αποκλείεται πολλοί να σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε ότι έχει σχέση με τη δουλειά.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η συναισθηματική σας ζωή θ’ αποτελέσει προτεραιότητα σήμερα ενώ το πάθος και ο ενθουσιασμός ενισχύονται. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε –και γιατί όχι- να ερωτευτείτε.  Είστε πιο δημιουργικοί και χαρούμενοι, δίνοντας ώθηση σε καινούργια σχέδια και αλλαγές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.  Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια και υποθέσεις που αφορούν παιδιά, ευνοούνται σήμερα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογενείας. Κάποιο χρόνιο πρόβλημα ή θέματα από το παρελθόν μπορεί να καταδιώκουν κάποιους από εσάς, ωστόσο σήμερα θα καταφέρετε να τ’ αντιμετωπίσετε, ξεπερνώντας  φοβίες και άγχη.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πιο δραστήριοι και επικοινωνιακοί γίνεστε σήμερα, ενώ συζητήσεις ή σχέδια που κάνετε γύρω από  οικονομικά κυρίως θέματα, σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.  Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και πολλοί θα δεχτείτε προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές ή συναντήσεις με φίλους.
AstroMeleti